DV2022 Bekleme Odası
-
@crazycells Sizi bilmem ama ben bu köy kahvehanesinde olmaktan çok mutluyum :) Çayda nefismiş ellerinize sağlık
-
@nevzatyildizz, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@MySea Abi tabi siz oralarda bulamıyorsunuzdur böyle yeşil alanları, parkları. :D
Yesil alan ve parklar var da cay ve kekle birlikte uclu kombinasyon bulmak cok mumkun olmuyor :P
Biden reisin secim vaatlerinde vardir umarim :)
-
@crazycells YouTube da bi Ayhan Ogmen e güvenmem birde bu arkadaşa gayet doğru yoldayım galiba :)
-
Ayhan Ogmen doğru bile anlatsa ya da aklımdaki gibi anlatsa bile kendimden şüphe ederim valla :D
-
Keklerde benden olsun
-
Yar saçların lüle lüle, Trump reis sana güle güle...
-
@denizci10 kaynak: ABD Dış işleri Bakanlığı internet sitesi.

-
Oylama çarşamba günüymüş
-
@tolgasatir o zaman hacklenmişler...
-
Yine delinin biri kuyuya bir taş atmış, kırk akıllı çıkarmaya uğraşıyor. Bilmediğim konularda yorum yapmak istemiyorum ama şu 10, 15, 25 levelleriyle ilgili konuşulanlarla ilgili birkaç şey söylemek istiyorum. Bence de milyonlarca başvurunun memurlar tarafından bu kadar derinlemesine incelenmesi çok zor ve gereksiz. Çekiliş yapıldıktan sonra inceleme olması daha gerçekçi (Zaten seçilmemiş kişiler neden incelensin, zaman israfı). Ayrıca o kadar da derinlemesine inceleme yoktur, zira parayı başkasından alıp geçici olarak hesabında tutarak green cart aldım diyenler var. Ancak söz konusu isimlerin suç geçmişine bakılabilir, güvenlik sonuçta. Neyse herkese bu vesiyle tekrar bol şanş, hakkımızda hayırlısı olsun.
-
Ben bir daha ki yesilkart forum yoneticiligine adayim. Beni secerseniz cayin yanina donut ve blueberry muffin benden. Bir de bonus olarak cekilste hangi memlekete daha cok green card ciktigini aciklayacam ki kütügünüzü oraya aldirin 😁😁
-
@tolgasatir yine de kiskirtici konusmayalim biz sayin @tolgasatir :) bu forum girisiminin bu noktaya gelmesinin en buyuk nedenlerinden biri baskalarinin ne dedigine takilmadan kendi bildigimiz sekilde devam etmemiz diye dusunuyorum. Bence birakalim isteyen istedigini desin :)
-
@goodluck, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Ben bir daha ki yesilkart forum yoneticiligine adayim. Beni secerseniz cayin yanina donut ve blueberry muffin benden. Bir de bonus olarak cekilste hangi memlekete daha cok green card ciktigini aciklayacam ki kütügünüzü oraya aldirin 😁😁
ben su domain'i satin alayim o halde :) anlasilan ilerde degerlenecek :D
-
-
@crazycells ben düzenledim ne olur ne olmaz :) duruma uygun hale getirdim :)
-
@crazycells o değilde hakikaten şu benim meslek konusuna bi el atın :) kategori uzmanları nerelere başvurmalı amerika da kategori yönetimi departmanı için ne yapmak lazım :)
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@goodluck, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
ben su domain'i satin alayim o halde :) anlasilan ilerde degerlenecek :D
Sunu da al bence 😁😁
Www.yesilkartforumsiblingsfamilyteagarden.com -
Yine yeniden. Umudumuzu kaybetmek yok :)
-
Kazanmaya geldim yerimizi alalım
-
115 gün kala ortam şenlenmeye başladı sanki... günaydınlar herkese...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
38
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum