Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Eğer Gerçekse Dikkatli Olunması Gerekiyor

İlan ve Duyuru
8 5 494 4

Benzer Başlıklar

• ABD'ye Ilac Getirme Konusunda Yardim

İlan ve Duyuru
    6
    4 Oy
    6 İleti
    215 Bakış
    E
    Merhaba benim de bu siralar turkiye den abd ye ucacak birinin yardimina ihtiyacim var normal recetesiz dahi eczanelerde satilan turden (beyaz) bir ilacim var. bu insani durum icin musait birinden yardim rica ederim simdiden hepinize tesekkur ederim. Allah sagliktan ayirmasin hastalara da acil sifa versin.
  • Kiralik Oda (Austin, Texas)

İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    151 Bakış
    Elia CelikE
    Merhabalar, Austin merkezde oda kiralama hizmeti veriyorum. Her yere yurume mesafesinde olan binamiz ile yuruyerek Capitol binasina 10, River Walk'a 14 dakika uzakliktadir. Ilgilenenler bana buradan veya +18478685381 numaram uzerinden ulasabilir. Whatsapp da kullanmaktayim.
  • Kuzey New Jersey (Warren, Sussex, Morris) İş İlanı

İlan ve Duyuru
    2
    0 Oy
    2 İleti
    179 Bakış
    S
    Merhabalar size mail attım.
  • Düşük Bütçeyle E-2: Truck ve Tüm Ekipmanlar Satılık (Atlanta)

İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    104 Bakış
    K
    Merhaba, Amerika’nın Georgia eyaleti, Atlanta’da E-2 statü değişikliği ile 2 yıllık çalışma izni aldım. Bu süreçte kendi işim için kullandığım truck ve ekipmanlarımı satışa çıkarıyorum. İşimi farklı bir alana yönlendirmeyi planladığım için mevcut araç ve ekipmanları devretmek istiyorum Türkiye’den gelip düşük bütçe ile E-2 statüsü ile 2 yıl çalışma izni almak isteyen biri için bu araçlar ve düzen hazır bir başlangıç sağlayabilir. E2 sürecinde yaşadığım tüm deneyimleri açık ve şeffaf biçimde paylaşmaya hazırım. Detaylı bilgi almak isteyenler bana özelden ulaşabilir. Teşekkürler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

33

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k