Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Eğer Gerçekse Dikkatli Olunması Gerekiyor

İlan ve Duyuru
8 5 494 4

Benzer Başlıklar

• İş İlanı - Boston çevresinde mobilya ve dekor mağazası

İlan ve Duyuru i̇ş fırsatı
    1
    0 Oy
    1 İleti
    93 Bakış
    F
    Merhaba, Westwood Massachusetts’teki bir mobilya mağazası için temel sorumlulukları satış ve müşteri hizmetleri olacak, bunun dışında mağazanın düzenli ve başarılı bir şekilde çalışmasına bizimle birlikte yardımcı olacak bir iş arkadaşı arıyoruz. Çalışma izni olan, İngilizce iletişimi ve insan ilişkileri kuvvetli, çalışkan, satış ve müşteri hizmetleri alanında çalışmak isteyen adayların iletişime geçmelerini rica ederim. Haftada 30+ saat, asgari ücret + satış komisyonu. İlginiz için peşinen teşekkür ederim. Saygılar, selamlar.
  • Acil kiralik oda ariyorum

İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    96 Bakış
    G
    Selamlar, Safe ve temiz eyalet ve sehir farketmeksizin Green cardim gelene kadar (max 2 ay) icin bir oda ariyorum. Butcem max $1k/m. Kisaca ben; 35 yas, erkek, sigara icmeyen, sessiz sakin efendi bir tipim. Lutfen bilenler veya tanidigi olanlar dm veya whatsapp (+61 426 507 297) uzerinden yazabilirsiniz.
  • Düşük Bütçeyle E-2: Truck ve Tüm Ekipmanlar Satılık (Atlanta)

İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    104 Bakış
    K
    Merhaba, Amerika’nın Georgia eyaleti, Atlanta’da E-2 statü değişikliği ile 2 yıllık çalışma izni aldım. Bu süreçte kendi işim için kullandığım truck ve ekipmanlarımı satışa çıkarıyorum. İşimi farklı bir alana yönlendirmeyi planladığım için mevcut araç ve ekipmanları devretmek istiyorum Türkiye’den gelip düşük bütçe ile E-2 statüsü ile 2 yıl çalışma izni almak isteyen biri için bu araçlar ve düzen hazır bir başlangıç sağlayabilir. E2 sürecinde yaşadığım tüm deneyimleri açık ve şeffaf biçimde paylaşmaya hazırım. Detaylı bilgi almak isteyenler bana özelden ulaşabilir. Teşekkürler.
  • 1+1 ev Sublease (Houston, Texas)

İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    90 Bakış
    Mehmetcan KılıçM
    Merhabalar şubat 11 gibi eşimle houstonda olacağız yaklaşık 12-14 ay kalacak 1+1 ev bakıyoruz evini devretmek isteyen olursa ulaşırsa sevinirim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k