Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Eğer Gerçekse Dikkatli Olunması Gerekiyor

İlan ve Duyuru
8 5 494 4

Benzer Başlıklar

• TIR EHLİYETİ OLAN TEAM ARKADAŞI ARANIYOR

İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    22 Bakış
    M
    Arkadaşlar merhaba Yeşilkart forum dan bir arkadaşımızın şirketinde Grencard sahipli tır ehliyeti olan team olarak çalışacak şöför aranıyor haftalık 3000 dolar net maaşı yeme içme dahil yasal sürme dışına çıkılmadan herşey yasal olacak şekilde ilerliyecek bilgi almak isteyen ulaşabilir Muhittin +1 (937) 397-0397
  • ABD'ye Ilac Getirme Konusunda Yardim

İlan ve Duyuru
    6
    4 Oy
    6 İleti
    217 Bakış
    E
    Merhaba benim de bu siralar turkiye den abd ye ucacak birinin yardimina ihtiyacim var normal recetesiz dahi eczanelerde satilan turden (beyaz) bir ilacim var. bu insani durum icin musait birinden yardim rica ederim simdiden hepinize tesekkur ederim. Allah sagliktan ayirmasin hastalara da acil sifa versin.
  • İş İlanı - Boston çevresinde mobilya ve dekor mağazası

İlan ve Duyuru i̇ş fırsatı
    1
    0 Oy
    1 İleti
    94 Bakış
    F
    Merhaba, Westwood Massachusetts’teki bir mobilya mağazası için temel sorumlulukları satış ve müşteri hizmetleri olacak, bunun dışında mağazanın düzenli ve başarılı bir şekilde çalışmasına bizimle birlikte yardımcı olacak bir iş arkadaşı arıyoruz. Çalışma izni olan, İngilizce iletişimi ve insan ilişkileri kuvvetli, çalışkan, satış ve müşteri hizmetleri alanında çalışmak isteyen adayların iletişime geçmelerini rica ederim. Haftada 30+ saat, asgari ücret + satış komisyonu. İlginiz için peşinen teşekkür ederim. Saygılar, selamlar.
  • Acil kiralik oda ariyorum

İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    97 Bakış
    G
    Selamlar, Safe ve temiz eyalet ve sehir farketmeksizin Green cardim gelene kadar (max 2 ay) icin bir oda ariyorum. Butcem max $1k/m. Kisaca ben; 35 yas, erkek, sigara icmeyen, sessiz sakin efendi bir tipim. Lutfen bilenler veya tanidigi olanlar dm veya whatsapp (+61 426 507 297) uzerinden yazabilirsiniz.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k