Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
-
@crazycells, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
@optimistic, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
Merhaba Arkadaşlar.
Forum sayfasındaki yukarıdaki renkli konu kartlarına tıkladıgımızda önceden ilgili konunun ilk sayfasını açar hemen sağ alttan bir bildirimle o konuda en son kalınan yere yönlendirme için kısayol kutusuna tıklayarak ilgili konuda en son kaldıgımız mesaja yönlendirirdi sayfayı. Şimdi o özellik kaldırılmış galiba ve yukarıdaki konu kartına tıkladıgımızda konunun sonlarına dogru yönlendiriyo ama dikkat ettiğim kadarıyla ilgili konuda kaldığımız mesaja yönlendirmiyor bizi.
Bu konuylada ilgili birşey yapılabilirse diyerekten bildirmek istedim.Evet sayin @optimistic , bu hatayi bildirdim kendilerine, duzeltmelerini bekliyoruz su an henuz bir guncelleme gorunmuyor bu eklentide, yakinda duzelteceklerdir. Bu dediginiz ozellik geri gelecek.
Ali Cihan Bey, geri bildiriminiz için teşekkür ederim.
-
İphone 6s cihazımla safari tarayıcı ile pdf gösteren bir sayfaya girdiğimde yavaşlık oluyor. Telefonum biraz eski olduğu için olabilir ama yine de belirtmek istedim.
Örnek sayfa: https://yesilkartforum.com/forum/topic/3366/4-ekonomik-yardim-paketi/19
-
@keysnambır evet, bende de ayni sey oldu. Bilgilendirme icin tesekkurler... Sorunun nedenini arastiracagim.
-
aklıma gelmişken yazayım benim çokca sıkıntı çektiğim " :D " emojisi : ye bastıktan sonra D yapınca çok farklı emojiler çıkıyor direk enter yapınca köpek emojisine geçiyor ilk sıraya kahkaha emojisinin konulması çok daha hoş olur bence :D
-
@crazycells, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
@keysnambır evet, bende de ayni sey oldu. Bilgilendirme icin tesekkurler... Sorunun nedenini arastiracagim.
Merhaba GC bekleme odasina bi gerisayim programi ekleme imkanimiz varmi acaba? Cekilis icin kac saat kaldi gorebilmek icin..Hem degisik birsey olur ilgi ceker..Yada ansayfaya olabilir ..
-
@Rhonster, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
aklıma gelmişken yazayım benim çokca sıkıntı çektiğim " :D " emojisi : ye bastıktan sonra D yapınca çok farklı emojiler çıkıyor direk enter yapınca köpek emojisine geçiyor ilk sıraya kahkaha emojisinin konulması çok daha hoş olur bence :D
o listeye etki etmek cok zor, denedim ama basarili olamadim maalesef. : ve D den sonra direkt bosluk birakirsaniz forum onu otomatik olarak :D olarak ceviriyor... yani enter yerine bosluk birakmayi denediniz mi?
-
Kullanıcılara ait tüm iletileri nasıl görebiliyoruz? Profillerinde son 5-6 ve popüler iletileri var sadece.
-
@alpen Kullanıcıya ait tüm iletileri kronolojik sıralamda görmek için.
İlgili kişinin profiline girdiğinizde sağ üst köşedeki 3 noktaya bastığınızda açılan pencerede "ileti" yazısına tıkladığınızda o kullanıcıya ait tüm yorumlarını kronolojik sırada görebilirsiniz.
-
@optimistic çok teşekkürler.
-
Bence takip ettiğimiz kişilerin hangi bildirimlerinin geleceğiyle ilgili bir opsiyon olmalı. Takip etmeye değer bulduğum birkaç insan var, onları takip ediyorum ama yeni mesaj yazdıklarında bildirim gelmiyor. Sadece konu açtıklarında bildirim geliyor ki çok yetersiz bence. Konu açtıklarında bilgilendir, her attıkları mesajı ve açtıkları konuyu bilgilendir gibi bu konularda bildirim opsiyonları olursa bence daha iyi olur.
-
@Haliax, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
Bence takip ettiğimiz kişilerin hangi bildirimlerinin geleceğiyle ilgili bir opsiyon olmalı. Takip etmeye değer bulduğum birkaç insan var, onları takip ediyorum ama yeni mesaj yazdıklarında bildirim gelmiyor. Sadece konu açtıklarında bildirim geliyor ki çok yetersiz bence. Konu açtıklarında bilgilendir, her attıkları mesajı ve açtıkları konuyu bilgilendir gibi bu konularda bildirim opsiyonları olursa bence daha iyi olur.
Ayarlariniza gore gelmesi gerekiyor:
https://yesilkartforum.com/forum/user/haliax/settings
Takip ettiginiz kisi herhangi bir basliga yeni bir ileti yazdiginda size bildirim gelmiyor mu?
-

@crazycells Hayır, sadece konu açtıklarında bildirim geliyor. Ayarlarda bahsettiğiniz şekilde bir bildirim seçeneği göremedim. Bildirimler Kısmının da ekran görüntüsünü gönderiyorum.
-
@Haliax haklisiniz, ben secenekleri yanlis okumusum. Bunu nodebb'ye bildirecegim, boyle bir ozellik getirdikleri anda uygulamaya baslariz.
-
@crazycells Teşekkürler ilginiz için. İyi forumlar.
-
Tum uyelerin ayni anda katilabilecegi chatrooms olsa, guzel ve eglenceli olabilirdi
-
@MySea, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
Tum uyelerin ayni anda katilabilecegi chatrooms olsa, guzel ve eglenceli olabilirdi
Aynı niyet ve düşünce ile bunu bir ara test ettik, fakat sonuç pek iç açıcı değildi. Teknik olarak ilk sürümlerde mümkün olsa da, performans açısından olumlu sonuç vermedi maalesef.
-
@MySea, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
Bunu sanirim ancak Discord ile basarabiliriz. Bir Discord grubumuz var aslinda; cok yakinda foruma daha iyi entegre edip grubu daha da aktif kullanacagiz :) Ben de bu fikrin pek cok kisiye faydali olacagini dusunuyorum.
-
bence her konu başlığında filtreleme olsa iyi olur iistediğimiz kişinin yalnızca messajlarını gösteren güzel olur
-
@yapay-zeka, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
bence her konu başlığında filtreleme olsa iyi olur iistediğimiz kişinin yalnızca messajlarını gösteren güzel olur
Sizin dediginiz gibi bir ozellik yok henuz maalesef, ama isinize yarayabilir diye belirteyim; kisilerin kendi profillerinden iletilerini takip etmek mumkun.
Ayrica bir basliktaki iletileri 'eskiden yeniye, yeniden eskiye veya aldigi oy miktarina' gore siralamaniz da mumkun. (Bu ayar, tum basliklari nasil gordugunuzu degistirdigi icin, incelemeniz bittikten sonra eski haline getirmeyi unutmayin!)

-
Forum için hesap oluştururken kolaylık olsun diye facebook üzerinden bağlanarak oluşturdum ve kullanıcı yaratırken direk adımı soyadımı alarak profilimi oluşturdu daha sonra adım soyadım yerine nickname'in gözükmesi için ayarlardan değiştirmeye çalıştım fakat olmuyor, nasıl değiştirebiliriz? ya da bu bir bug olabilir mi?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
43
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum