Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2022 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.2k 1.1k 1.6m 976

• @crazycells ben her şeyi psikopat seviyesinde araştırdığım için, algım tuhaf çalışmaya başlamış artık. 🤣

• Selam herkese foruma sık giremiyorum hatta iletilerin tamamını okuyamadım bile. Şöyle ki bu yazdığım nereye gidiyor nerede görünecek cevap olarak mı görünecek ondan bile emin değilim 😂 eşim ve ben bu Yıl 2. Kez başvuru yaptık. Ben totem olsun diye konsolosluğun sitesindeki bir fotoğrafçıda 4 fotoya 50₺ bayıldım 🥺 herkese bol şans...

• alt metni

Merhaba Sacramento!

Kaliforniya eyaletinin başkentidir. Ana yerleşkede Sacramento Nehri, güneyde Amerikan Nehri'ne iye olup, Kaliforniya'nın merkez vadisindeki geniş alanda kuruludur. Nüfusu yaklaşık 508 bin kişidir. Köklü bir kültür ve ekonomi kentidir. 2004'te yapılan bir araştırmalarda en yaşanabilir bölgelerden biri olarak gösterilmiştir. Kent, İsviçre göçmeni olan John Sutter ve James W. Marshall'ın çabaları sonucu kurulmuştur. Manila, Matsuyama, Rio Verde, Jinan, Hamilton, Liestal, Kişinev, Valensiya, Yongsan-gu, San Juan de Oriente, Pasay City, Beytüllahim ve Aşkelon kardeş şehirleridir.

SACRAMENTO HAKKINDA FUN FACTS!

1. Time Dergisinin 2002'deki araştırmasında ABD'nin toplumsal bütünleşmeyi en iyi sağlayan kenti olmuştur.
    2. Kaliforniya eyaletinin ilk başkenti değildir, kekndisinden önce beş başka şehir başkentlik yapmıştır.
    3. Sactown, the Big Tomato, River City, City of Trees ve Camellia Capital of the World gibi takma isimleri vardır.
    4. Şehrin Discovery Parkı, kışları suyun altında bırakılır.
    5. Dünya'da Paris'ten sonra en çok ağaç bulunan şehirdir.
    6. Şehir, batı Amerika'daki en eski sanat müzesi olan The Crocker Müzesi'ne ev sahipliği yapmaktadır.

• Herkese iyi aksamlar. Bu sene ilk kez Green card a basvuru yaptim. Aklima takilan bir kac soru var yardimci olursaniz sevinirim.

1. Amerikaya gittigimde yapmam gereken ilk isler ne olmali ?
    2. Amerikaya giderken yanimda ne kadar para olmali ?
    3. Amerikada ev kiralarken neler yapmam ve nelere dikkat etmem lazim ?
    4. Alacagim araba icin ne kadar ödemeliyim ?
    5. Amerikaya ilk gittigimde hemen is bulamazsam gecimimi nasil saglayabilirim ?

• @travelleth verilen bilgiler güncel olursa daha iyi olurdu.
    " 2004'te yapılan bir araştırmalarda en yaşanabilir bölgelerden biri olarak gösterilmiştir. " yada
    "Time Dergisinin 2002'deki araştırmasında ABD'nin toplumsal bütünleşmeyi en iyi sağlayan kenti olmuştur."
    Birde bulduğun kaynaklarda biraz daha detay varsa

[https://yesilkartforum.com/forum/category/76/eyaletler](link url)

başlıkları altında ilgili yere ekleme yaparsan daha sonra araştırma yapacaklara büyük kolaylık sağlamışta olursunuz.
    Emeğiniz için teşekkür ederim.

• @Serkan-Sewoester forumda sorduğunuz bütün soruların tüm cevapları var detaylı olarak boş vaktinizde forumdaki konulara bakınmanız yeterli olur.

• @kartalveat, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@travelleth verilen bilgiler güncel olursa daha iyi olurdu.
    " 2004'te yapılan bir araştırmalarda en yaşanabilir bölgelerden biri olarak gösterilmiştir. " yada
    "Time Dergisinin 2002'deki araştırmasında ABD'nin toplumsal bütünleşmeyi en iyi sağlayan kenti olmuştur."
    Birde bulduğun kaynaklarda biraz daha detay varsa

[https://yesilkartforum.com/forum/category/76/eyaletler](link url)

başlıkları altında ilgili yere ekleme yaparsan daha sonra araştırma yapacaklara büyük kolaylık sağlamışta olursunuz.
    Emeğiniz için teşekkür ederim.

Hocam kaynağım vikipedia.. Funfacts içinde google.. Vikipediada şehirler, özellikle nüfus azaldıkça çok güncel bilgiler içermiyor ne yazık ki..

• @Rhonster Teşekkür ederim.

• Sacramento güzel şehirmiş. Los Angeles'a da fazla uzak değil. Kara yoluyla 618 kilometreymiş. Güzel bir seçenek olabilir.

• Yerimizi alalım bizde, herkese boş şans

• Beklemedeyiz.

• @kerem aynen bende bir fotoya 20 TL verdim. İlk başvurum

• @cem-ceylan-Ankara Benim de ilk başvurum fotoğraf mevzusu o kadar konuşulunca ben de gidip 25 tl ye fotoğrafçıda çektirdim. Umarım ilk seferde çıkar da 2. kez fotoğraf çektirmeyiz ama olmazsa bu sefer kendim çekeceğim. Sayın @crazycells önemli olan tanınmanız diyerek konuya son noktayı koydu.

• ⭐⭐⭐

Günaydınlar herkese, bu sene zaman sanki biraz daha hızlı geçiyor gibi 🙈

• bu 8. başvurum diger basvurularımda hiç cıkacak hissine kapılmadım ama ne hikmet bu sefer sanki cıkıcak ama benim şevkim kalmamış heyecan hayal hiç biri yok acıkcası

• @Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Belki size öyle geliyor 🙂 ne güzel.
    Bende de zaman durmuş gibi sanki...

• @gorkem34, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

bu 8. başvurum diger basvurularımda hiç cıkacak hissine kapılmadım ama ne hikmet bu sefer sanki cıkıcak ama benim şevkim kalmamış heyecan hayal hiç biri yok acıkcası

İlkinden sonra pek heyecan vs. kalmadı açıkcası.
    İnşaallah herşey gönlünüzce olur 🙂

• @Oradaki, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Zamanın ne hızda geçtiği değilde hayatınızın ne kadar güzel geçtiği bence daha önemli.türkiye için genel durum pek iç açıcı değil buda beni çok üzüyor.

• ⭐⭐⭐

@Oradaki, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Oradaki Belki de öyle sürekli bir koşturmaca var evin içinde çocuklar sağolsun 😁 Zaman durmuş gibi hissettiğim zamanlar da oluyor tabi iyi şeyler düşünmeye bir gün hayallerimize kavuşacağıza inanarak geçirmeye çalışıyorum 🙏

• ⭐⭐⭐

@clourpoint, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Oradaki, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Zamanın ne hızda geçtiği değilde hayatınızın ne kadar güzel geçtiği bence daha önemli.türkiye için genel durum pek iç açıcı değil buda beni çok üzüyor.

@clourpoint öyle Turgut abi durum her geçen gün daha kötüye gidiyor 😒

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k