Green Card çekilişini kaçıncı başvurunuzda ve kaç yaşındayken kazandınız?
-
@zinos, içinde söyledi: Green Card cekilisini kacinci basvurunuzda ve kac yasindayken kazandiniz?
@redsat2000, içinde söyledi: Green Card cekilisini kacinci basvurunuzda ve kac yasindayken kazandiniz?
51 yasında 13. başvurumda çıktı Bu konuda en istikrarlı olanınız benim sanırım. Ocak son günleri Miami'den yazmaya başlarım.
43 yaşında 17. denememde çıktı bana.
Onda da yer yarıldı sanki, içine düştük hayırlısı bakalım.
-
18.basvuru 38 yasimda cikti.
-
@harun-dv2019 buyuk sabır valla :D
-
@hamza-can hayatin normal akisinda devam edip cekilisi kazandiginizi ogrendiginizde yeni duruma uyum saglamak gibi dusunun. Ilk basvurulardan sonra cok da plan kurmuyosunuz uzerine. bi sure sonra sonucu bile kontrol etmek aklimiza gelmiyor.imzamda formu hangi tarihte gonderdigimi gorebilirsiniz😃
-
12 . başvurumda kazandım. 30 yaşındayım
-
2016 yılında Amerika seyahatimden sonra başvurmayı düşünmeye başladım. Ancak greencard çıkarsa ekonomik olarak karşılayamayacağım için 2020 yılına kadar başvuruda bulunmadım. İlk yıl kazananlar kulübünde olacağımıza çok inanmıştık eşimle ama olmadı. 2 yıldır başvurularımızı sürdürüyoruz. İnşallah bize de bir gün çıkar.
-
Otuzuc yasında kazandım Kazandıktan sonra hayatım Değişti . 2008 den beri basvuruyorum umarım gidebilirim
-
27 yaşında ve 2. başvurumda çıktı. Umarım sürecin hayırlısıyla tamamlandığını da görebilirim :)
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
- Başrum 2022 DV
-
21 yaşında ilk başvurumda talihlilerden biri oldum
-
Ilk basvuruda talihli olduk umarim sonuca kavusurum dv 31 bin
-
Hortlasın buralar, sohbet olsun :)
-
Ben de ilk basvurumda kazandım , ama hâlâ gidemedik maalesef
-
@23enCo, içinde söyledi: Green Card cekilisini kacinci basvurunuzda ve kac yasindayken kazandiniz?
Ben de ilk basvurumda kazandım , ama hâlâ gidemedik maalesef
Ben de şu cümleyi kurabilirim inşallah :) (ilk seferde kazandım)
-
Bende bu sene katıldım çekilişe, umarım bende kurabilirim bu cümleyi.
-
iki kere cıktı ikincisindede gidemicem galiba Lanettttttt
-
@Calibraturbo nasıl neden gidemiyorsunuz pandemi yüzünden mi
-
Mayıs ayında ilk başvuruda çıktı diye yazarım umarım buraya.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum