2020 Başkanlık Seçimi
-
Yeni reis Biden hayirli olsun!
-
yasaklar eski kararnameler iptal olacak şimdi ocak dan sonra bakalım :)
-
Umarım göçmenler ve Green Card çekilişi için daha ılımlı bir başkan olur. Umarım 2020 gc kazananlarına da yardımcı olur yeni başkan.. 🙏
-
İyi bir oh çektim artık 4 sene GreenCard kaldırılacak diye korku içerisinde yaşamayacağım artık huzurlu bir şekilde Açık Lise derslerime çalışabilirim :)
-
aydınlat bizi @crazycells iyi haberlerle umutla :)
-
https://www.youtube.com/watch?v=3D4VAZXa5BY Biden reis kazanmis hayirli olsun.
-
@Dönder-Işınla :face_with_tears_of_joy:
Biden reis ülküye baştır,
bize yol göster biden,
USA`e ulaştır -

Oh be ırkçı göçmen karşıtı trump'tan kurtulduk. -
Biden abimiz dv lottery ile ilgili bir takım sözler vermiş galiba. Mesela 55 bin kişiye vize vermek yerine bu sayıyı daha da arttırmak gibi. Ayrıca dv lottery kazananlarının üniversite mezunu ve belli bir seviyede ingilizce bilmesi şartları da getirecekmiş. Bunlar doğru mu?
-
@ibrahimasar onu çoktan yaptılar pennsylvanya yı biden alınca fetücülerle biden trumpa komplo kurdu dediler. 😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣
BIDEN REYİZZZ KAZANINCA
BİZDEKİ REYİZCİLER OTUR AĞLA AĞLA AĞLABIDEN REYİZE FETÖCÜ DEDİLER YA YUH...... 🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂
-
Bakalım Ocak'tan sonra bardağın diğer tarafından nasıl görünecek.
-
@Melih-Tokal, içinde söyledi: 2020 Başkanlık Seçimi
Biden abimiz dv lottery ile ilgili bir takım sözler vermiş galiba. Mesela 55 bin kişiye vize vermek yerine bu sayıyı daha da arttırmak gibi. Ayrıca dv lottery kazananlarının üniversite mezunu ve belli bir seviyede ingilizce bilmesi şartları da getirecekmiş. Bunlar doğru mu?
Üniversite Mezunu ve Belli bir Seviyede İngilizce Şartları getirecekse o zaman epeyi ayvayı yedik ama şuana kadar böyle bir şey duymadım GreenCard Çekişinini daha da kolaylaştırcak die duymuştum
-
-
@iso1474, içinde söyledi: 2020 Başkanlık Seçimi
@ibrahimasar onu çoktan yaptılar pennsylvanya yı biden alınca fetücülerle biden trumpa komplo kurdu dediler. 😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣
BIDEN REYİZZZ KAZANINCA
BİZDEKİ REYİZCİLER OTUR AĞLA AĞLA AĞLABIDEN REYİZE FETÖCÜ DEDİLER YA YUH...... 🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂
Derler abi zaten, ciğerlerini biliyorum. Hikaye uydurmaya üzerlerine yoktur. Demeseler şaşardım.
-
@Chandler, içinde söyledi: 2020 Başkanlık Seçimi

Adam karizma kardeşim, Valla Obamayı bile bu kadar sevmemiştim. Kötüden kurtulunca nasıl bir iç kelebeklenmesi yaptıysa demekki... Nur yüzlü mümin, Allah korkusu olan bir mücahit var sıfatında. İyi ki Başkan oldun Biden Abi. Adamın face sayfalarına falan üye oldum, fanı oldum bildiğin. Hayatımda hiç bir Amerikalıyı böylesine sevmemiştim. :)
-
@ibrahimasar benim ümidim biden değil harris :)) onu görecez beyaz sarayda
-
@ibrahimasar Nede olsa ayni toprak sayiliriz. Delawareli Biden Reis diyecegiz artik. 😂
-
@MySea artık senin eyaleti ihya eder :) kazanırsam gelmem lazım oraya
-
@haymatlos_ Daha gidip elini opecem, belki Beyaz Saray da is verir 😀
-
Demokratlar sanatoyu da mi aldilar ben mi yanlis gordum? 48-47
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum