2020 Başkanlık Seçimi
-
@murattoirimazu maine2 bölgesi trumpın.270'e 268 bitecek gibi.
-
@muhalif Aynen oyle gibi duruyor, bakalim ne cikacak sonuc.
-
@crazycells 😂😂😂 kedi trafoya girmemismi ?
-
Joe Biden michigan,wisconsin ve nevada'yı alırsa 270 delege'ye ulaşmış oluyor🙂
-
Matematik modellerde Georgia Biden'e kaç oyla geçeceği de belirtiliyor artık.
21.000 civarında oyla Biden'in alma olasılığı yüzde 67.
North Carolina da gelebilir.
-
Trump, Michigan’daki oy sayımının durdurulması için resmi dava açtı. Biden ve Trump'ın açıklama yapması bekleniyor.
-
Şimdi arkadaşlar ben hiç bir zaman bu kadar detaylı takip etmedim ABD seçimlerini şuan takip ediyorsam sırf o Trump'ın GreenCard Lottery'sini kaldıracağım dediği için takip ediyorum. Şimdi şu siteye göre https://www.bloomberg.com/graphics/2020-us-election-results Biden 238 Trump ise 214 bu Biden'in sayısı kaç olunca başkanlığı almış oluyor? Bir de bu sonuçlar ne zaman açıklanacak tamamen? Bu pazar açıklanmış olurmu
-
@İsmail-Babalık, içinde söyledi: 2020 Başkanlık Seçimi
Şimdi arkadaşlar ben hiç bir zaman bu kadar detaylı takip etmedim ABD seçimlerini şuan takip ediyorsam sırf o Trump'ın GreenCard Lottery'sini kaldıracağım dediği için takip ediyorum. Şimdi şu siteye göre https://www.bloomberg.com/graphics/2020-us-election-results Biden 238 Trump ise 214 bu Biden'in sayısı kaç olunca başkanlığı almış oluyor? Bir de bu sonuçlar ne zaman açıklanacak tamamen? Bu pazar açıklanmış olurmu
Kazanmak için gereken: 270
-
@İsmail-Babalık 270 delege alırsa başkan olur
-
@radres88, içinde söyledi: 2020 Başkanlık Seçimi
@İsmail-Babalık 270 delege alırsa başkan olur
Ha anladım teşekkür ederim peki ne zaman kesin "Biden ben kazandım" diyicek? Hangi gün bitiyor?
-
@radres88, içinde söyledi: 2020 Başkanlık Seçimi
Evet, ve alıyor gibi görünüyor zaten.. Hayılısı.
-
@ibrahimasar umarım🙂 bende iyimser bir havada takip ediyorum.
-
Biden: Seçim sonuçlarını manüple etmeye çalışıyorlar.Bunu engellemek ve seçim sonuçlarını korumak için bir fon kuracağım ve sosyal medyadan bağış desteği isteyeceğim...
-
Pensilvanya sonuçlarının en erken cuma günü açıklanması bekleniyormuş.
Aşağıda da guardian haberi var. Açıklanmayan eyaletler için tahminde bulunmuş.
(https://www.theguardian.com/us-news/ng-interactive/2020/nov/03/us-election-2020-live-results-donald-trump-joe-biden-who-won-presidential-republican-democrat) -
Bizde olsa oy kullanıyorsun eve geçene kadar oyların yarısı sayılıyor, 1 saat sonra balkon konuşması hazır oluyor. :D
-
@İsmail-Babalık o iş işte biraz karışık mesela nevada sayım durduruldu posta ile oy kullanma 5 kasım'a kadar devam edecekmiş bide trump'ın işi mahkemeye felan götürmesi war
-
@İsmail-Babalık bekleyip görücez bizde biden'ın kazandım demesini sabırsızlıkla bekliyoruz🙂
-
Wisconsin'i de biden aldı geriye Michigan ve Nevada kaldı alırsa başkan Biden
-
@Chandler kesinlikle💪
-
Biden:248
Trump:214
🙂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum