Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

( J ) Değişim Programı Vizeleri

Benzer Başlıklar

• J1 Değişim Programı - College and University Student Program

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
    1
    0 Oy
    1 İleti
    78 Bakış
    J
    Merhabalar değerli forum üyeleri, Türkiyede öğrenim görmekte olan uluslararası öğrenciyim ve bu yıl üniversitem Washington D.C. de yerleşen kampüsüne değişim programı düzenliyor. Başvurumu yaptım ve kabul edildi. Geriye vize işlerini halletmek kaldı. Sorularım şunlar, Vize başvurusu için hangi belgeler gerekiyor? Değişim 6 aylık ise kaç aylık vize alacağım? Bu süreçte çalışabilir miyim? Bu süreç bittikten sonra Amerikada kalabilir miyim? Çalışma izinli vize alabilmem için oradan başvurmuş olmam lehime olur mu? Şimdiden herkese çok teşekkür ederim, esenlikle kalın.
  • J1 Vizesini Amerika'dan Posta ile Yenilemek

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
    10
    0 Oy
    10 İleti
    517 Bakış
    P
    Merhaba, J1 yenilemeyi son zamanlarda ABD’den posta yoluyla yapan oldu mu? Tesekkurler.
  • Work And Travel'dan sonra Exchange programı ile Amerika'da kalmak

Taşındı Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
    7
    0 Oy
    7 İleti
    1k Bakış
    F
    WAT programıyla amerikaya gittikten sonra community college ile kalmaya karar verirsek change of status durumunun 6 ay ile 12 ay sürebileceği söyleniyor bu durumda derslere de katılamıyormuşuz sanırım. Okulun sonraki yılının bahar dönemi için kayıt yaptırabiliyor muyuz? Yani sonuçta çoğu okul bahar dönemi kayıt tarihini ağustosun sonunda kapatıyor watdaki işimizden de biz eylülün ortasında ayrılıyoruz desek gidip kayıt olmak vs çok sıkıntı olacak gibi eğer internetten bir sonraki sene için kaydı yapabilirsek change of status durumunda sıkıntı yaşar mıyız? Yani okulun 1 sene sonraki bahar dönemi için kayıt yaptırabiliyor muyuz? Yoksa illaha 2023 bahar dönemi için kayıt yaptırmak zorunda mıyız?
  • 8 Oy
    2k İleti
    135k Bakış
    D
    @probist Bende benzer durumdaydim 2 yil kdar once. O zaman forumda, eger Turkiye'de mulakata girecekseniz waiver sorulmadigindan bahsediliyordu (tabiki kesin bilgi degildi ama boyle bir problemden de bahseden yoktu.) Ben garantici birisi olarak waiver islemlerini baslattim ama tabiki mulakattan once yetismedi. Neyse ki mulakatta bu konu sorulmadi. 2 yilimin bitmesine 6 aydan fazla vardi.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

13

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k