Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Work And Travel'dan sonra Exchange programı ile Amerika'da kalmak

Taşındı Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
7 4 1.0k 3

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    1 İleti
    125 Bakış
    U
    Arkadaslar Merhaba, Community collegedan 2024 mayis ta mezun oldum, mezun olduktan hemen sonra OPT'mi kullandim ve suan 1 yillik calisma iznim var. Calisma iznim bittikten sonra bi sirket bana sponspor olsa calisma vizesine gecis yapabilir miyim? Yoksa 4 yilligi tamamlamam mi gerekiyor? Cevaplariniz icin tesekkurler.
  • J1 Değişim Programı - College and University Student Program

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
    1
    0 Oy
    1 İleti
    80 Bakış
    J
    Merhabalar değerli forum üyeleri, Türkiyede öğrenim görmekte olan uluslararası öğrenciyim ve bu yıl üniversitem Washington D.C. de yerleşen kampüsüne değişim programı düzenliyor. Başvurumu yaptım ve kabul edildi. Geriye vize işlerini halletmek kaldı. Sorularım şunlar, Vize başvurusu için hangi belgeler gerekiyor? Değişim 6 aylık ise kaç aylık vize alacağım? Bu süreçte çalışabilir miyim? Bu süreç bittikten sonra Amerikada kalabilir miyim? Çalışma izinli vize alabilmem için oradan başvurmuş olmam lehime olur mu? Şimdiden herkese çok teşekkür ederim, esenlikle kalın.
  • Amerika'da F1 ile üniversite okumak ve aynı anda remote çalışmak

1
    0 Oy
    1 İleti
    334 Bakış
    Kenan KeremK
    Düşünün ki Türkiye'den remote olarak Amerika'da bir şirkette çalışıyorsunuz. Dediniz ki ben aynı zamanda Amerika'da üniversite okumak istiyorum. E şimdi üniversite okurken haftada çalışabileceğimiz saat limiti var ama halihazırda çalıştığımız bir iş de var. Bu durumda ne yapmamız gerekir ?
  • 2 F1 vize reddinden sonra 3. Deneme

6
    0 Oy
    6 İleti
    6k Bakış
    S
    Merhaba öncelikle inşallah geçen zamanda vizenizi almışsınızdır. Benim merak ettiğim konu hangi alanda yüksek lisans yapacaktınız genellikle yüksek lisans kabul alıyor diye biliyorum sizin red sebebi neydi sizce?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

38

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.1k