DV2022 Bekleme Odası
-
@Gatto, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Arkadaşlar merhaba,
Greencard çekilişini diyelim kazandık ve Amerika'ya gittik, orada kartımızı aldık, Kartımızı aldıktan sonra diyelim Türkiye'ye bir süreliğine dönmemiz gerek. Bunun bir süre sınırı varmı ? En fazla ne kadar Türkiye'de kalabiliriz ?
Bu sorunuzun ve muhtemelen aklınıza gelmeyen başka soruların cevaplarını buradan bulabilirsiniz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/77/green-card-sahiplerinin-abd-dışında-kalış-süreleri?page=1 -
herkese iyi geceler arkadaşlar,
yıllardır forumdayım da farkettim ki kendime kadar öğrenmişim,konulara da baktım ama bulamadım, bilginiz dahilindeyse cevaplarmısınız.
arkadaşımın oğlu var kendi adına başvuru yapacak oğlunu da ekleyecek tabiki ama
çocuk bilgilerin de de pasaport şartı varmıydı emin olamadım.
oğlu kendisiyle gitmeyecek velayeti anne de. -
@Breeze sadece başvuran kişinin pasaport bilgisi gerekiyor. Aile üyelerinde böyle bir bilgi istenmiyor.
-
@WithNaz çok teşekkürler :)
-
@Breeze Rica ederim bol şans
-
Merhaba, ben fotografimi istenilen gibi kirptim ve yonergeleri takip ettim ama yine de verilen greencardphotocheck.com sitesinde fotografim kabul edilmiyor.
Yardimci olur musunuz -
@sadık-ahmet, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ibrahimasar hayır eksiksiz olarak tamamladım fakat başarılı bir başvuru yapamadım. Sizce başvurum yapıldı mı ? Tekrardan başvuru yapmak gerekir mi?
Confirmation Number sayfasını görene kadar başvurunuz tamamlanmış sayılmaz. Farklı bir tarayıcıda çerezleri silerek tekrar deneyin.
-
Bu ileti silindi! -
@Emtee forumu okusanız zaten cevabı var sorularınızın. cevap beklemektense boş vakitlerinizde gezinin forumda yeni şeyler öğrenirsiniz.
-
Gece gece basvuruyu hallettik kendim ve eşim adına 2 basvuru yaptık çocugun fotografını cekmek epey zorladı ama oldu sonunda. umarım bu sene yüzümüz güler herkese bol şans
-
Bu ileti silindi! -
Merhabalar,
Mülakatta 3 tane bankadan hesap dökümü gösterebilir miyiz?
Yoksa tek bir bankadanmı belge gösterebilirim. -
@guneyclm, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Merhabalar,
Mülakatta 3 tane bankadan hesap dökümü gösterebilir miyiz?
Yoksa tek bir bankadanmı belge gösterebilirim.3 bankadan gösterebilirsiniz. Farketmez.
-
Herkese iyi geceler öncelikle,
pasaport çıkarttım fotoğrafta çekildim yarın kaydımı gerçekleştireceğim. Fakat aklıma takılan bir soru var ad soy ad kısmına "ILKER DEMIR" şeklinde yazacağım pasaport bilgileri kısmında damı Türkçe karakter kullanmamamız gerekiyor ? yoksa oraya normal bir şekilde yazabilir miyiz ? -
@ilkerdmrr, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Herkese iyi geceler öncelikle,
pasaport çıkarttım fotoğrafta çekildim yarın kaydımı gerçekleştireceğim. Fakat aklıma takılan bir soru var ad soy ad kısmına "ILKER DEMIR" şeklinde yazacağım pasaport bilgileri kısmında damı Türkçe karakter kullanmamamız gerekiyor ? yoksa oraya normal bir şekilde yazabilir miyiz ?2 yere de ILKER DEMIR yazacaksınız. ama dikkat edin önce soyisim sonra isim yazılıyor, yani DEMIR ILKER, adre bolumunde de tr karakter kullanmayacaksınız.
misal;
ATATÜRK BULVARI ise ATATURK BULVARI, SEVIL SOKAK OGUZ APT gibi -
@yigitsagun Anladım teşekkür ederim bilgi için :)
-
@ilkerdmrr sistem Türkçe karakter kullandığınızda hata veriyor zaten. İngilizce karakterler ile yapmanız gerekli başvurunuzu. Bol şanslar şimdiden.
-
@Er-Rayn Teşekkür ediyorum sizede bol şans :)
-
@stgc mesaj attım
-
@gariban, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@optimistic başvuru için son günü bekliyorum
Hocam bende bugün başvuru yapacağım 3 kasımda :slightly_smiling_face: Totemim var o yüzden. Eğer şans olurda çıkarsa totemimi yazarım :slightly_smiling_face:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum