Bekar ve tek gidecek varmıdır?
-
@HellBoy Senle meth işine girelim orda XD
-
Bende ya çıkarsa yalnız başıma gideceğim. muhtemelen çocuklar burada kalacak.
-
Arkadaşlar merhaba 28 yaşındayım ve DV 2021 tahlihlisim case no 15XXX Amerika'ya bende tek gideceğim. Gerek maliyet gerek sosyal ve yardımlaşma açısından yanıma arkadaş arıyorum gidecek olan arkadaşlar iletişim kurabılırler forum üzerinden iletişim kurabılır tanışabılırız.
-
@emreguven gidiş tarihi ne zaman yada Vize aldınız mı ?
-
Ben de kazanırsam inşallah tek gideceğim. Hedef florida :smiling_face_with_sunglasses:
-
@Maybeoneday 2021 tahlihlisim ve şuan için vize mülakat tarihi alamadım .
-
@Fırat-Akad merhaba @crazycells in bana tavsiye ettiği ve çok faydalandığım şu başlığı incelemenizi tavsiye ederim:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1478/greenkart-talihlisi-olup-abd-ye-ailece-gidememek
-
@erdem8100 merhaba bende tek gideceğim hangi eyaleti düşünüyorsunuz?
-
@kratos teşekkürler. Bu işe insan bekarken başlasa çok daha rahat oluyor
-
@HellBoy Merhaba.. 2022 Loading.. Dileklerimiz çıkması yönünde.. Çıkarsa Muhakkak Haberleşelim :) Nerelisin ?
-
@erdem8100 mesajı yeni gördüm. irtibatta olmakta yarar var. Telegram @erdemm yazarsanız sevinirim
-
@emreguven Siz gidin inşallah bizde DV22 de alıp geleceğiz kardeşim inşallah...
-
merhabalar arkadaşlar 1 ay içinde tek başıma gideceğim gidicek varsa iletişime geçebilirim?
-
Me, too.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum