(E1/E2) Tüccar ve Yatırımcı Vizeleri
-
Ben 2022 GC başvurusu yaptım. eğer çıkmazsa ki çıkma ihtimali eşimin de başvuracağını düşündüğümüz zaman %0,16 (0,8×2). Ben şimdiden GC harici planlar yapmaya başladım. Bunlardan biri de E2 vizesi ile gelmek. Bunun için de ciddi bir yatırım yapmak gerekiyor. Benim düşüncem kahve veya fastfood üzerinden franchising alarak bir yatırım yapmak. Ama hangi kurumdan nasıl bir franchising alacağım bir fikrim yok. Lütfen konu hakkında fikri olanlar paylaşırsa sevinirim.
-
@denizci10 tavsiyem gc'yi beklemeyin. 4 yıldır eşimle birlikte 8. Başvurumuz. Kenarda $100k olsaydı yatırımcı vizesine çoktan başvururdum. Bol şanslar..
-
@smyael, içinde söyledi: (E1/E2) Tüccar ve Yatırımcı Vizeleri
@denizci10 tavsiyem gc'yi beklemeyin. 4 yıldır eşimle birlikte 8. Başvurumuz. Kenarda $100k olsaydı yatırımcı vizesine çoktan başvururdum. Bol şanslar..
haklısınız. ben de bekleme niyetinde değiliz fakat iş kurmak ve araştırma yapmak için abd ye gitmek zorundayız. ama vizemiz yok maalesef ondan gidemiyoruz ve e2 ye başvuru yapamıyoruz. vizelerin açılmasını beklediğim için de boş beklemek yerine gc ye başvurarak bekliyoruz. bakalım kısmet bekliyoruz.
-
@denizci10 Gc'ye başvurun yine de başvurmayın demiyorum da, başka alternatifiniz varsa e2 gibi, onu kullanırdım ben olsaydım diyorum. Size bir başka tavsiyem de, fecabook gruplarında, anahtar teslim, e2'ye uygun işletmeler satan insanlar olabiliyor. Geçen hatta, amerikalı Türkler miydi öyle bir geupta biri paylaşmıştı. Onları araştırabilirsiniz yatırımcı vizesi düşünüyorsanız.. böyle bir gelişme yaşarsanız bizleri de bilgilendirin lütfen.. bol şanslar..
-
E1e2 vizelerini her parasi olan rahatlikla alabiliyormu?
-
@kursat68, içinde söyledi: (E1/E2) Tüccar ve Yatırımcı Vizeleri
Sundugunuz is planinin da guclu olmasi lazim.
-
@crazycells, içinde söyledi: (E1/E2) Tüccar ve Yatırımcı Vizeleri
Yani bir restoranta ortak olmak gibi
-
Emin degilim ama o durumda %50'den fazla hissenin sizde olmasi gerekiyor diye tahmin ediyorum.
-
Emin degilim ama o durumda %50'den fazla hissenin sizde olmasi gerekiyor diye tahmin ediyorum.
Konsoloslukların E2 için şu an randevu vermediği bilgisi var. Bu konuda bir hazırlık, bir planlama yapıldığı gibi bir bilginiz var mı?
-
@ibrahimasar, içinde söyledi: (E1/E2) Tüccar ve Yatırımcı Vizeleri
Konsoloslukların E2 için şu an randevu vermediği bilgisi var. Bu konuda bir hazırlık, bir planlama yapıldığı gibi bir bilginiz var mı?
Maalesef henuz boyle bir sey duymadim sayin @ibrahimasar , avukat arkadaslara bu konuda bilgileri var mi diye sorayim...
-
Dediginiz gibi E-2 vizeleri icin randevu verilmiyormus sayin @ibrahimasar
Other Nonimmigrant visas
Due to health and safety concerns related to the COVID-19 global pandemic, the Department of State has temporarily suspended routine NIV services at all U.S. Embassies and Consulates, including non-emergency B1/B2 tourist and E2 visa categories. For medical crisis or humanitarian circumstances compelling urgent and unexpected travel, applicants may request an expedited appointment. Please see the “Emergency Visa Requests” section below for more information. -
E2 ile ilgili telegram kanalı kurdum. İlgilenenler gelsin.
-
@denizci10, içinde söyledi: (E1/E2) Tüccar ve Yatırımcı Vizeleri
Telegram kullanmıyorum. Sırf o yüzden gelemiyorum. Yaşlandıkça inatçılaştık. İndir işte programı, kullan, di mi :)
-
@denizci10, içinde söyledi: (E1/E2) Tüccar ve Yatırımcı Vizeleri
Telegram kullanmıyorum. Sırf o yüzden gelemiyorum. Yaşlandıkça inatçılaştık. İndir işte programı, kullan, di mi :)
Abi sen de böyle diyorsan biz bittik demektir. Gelirsin sen de merak etme. Fazla inat iyi değildir derler.
-
@fadime-agboyraz Merhaba uzun süre geçmiş ama son durum nedir vizeyi alabildinizmi sonunda?
-
@denizci10 merhaba, telegram grubunuza katılamıyorum. Yardımcı olur musunuz
-
@denizci10 bu vize ile ilgili bir şey çıksın ilk gelecek isim sensin sana göre bir video bir araştır istersen
-
@Pınar-Keser-Binay, içinde söyledi: (E1/E2) Tüccar ve Yatırımcı Vizeleri
ardımcı olur mus
@denizci10 beni de ekle madem. Yükledik nasıl olsa telegramı
-
@denizci10 bu video sana bilgi verebilir
-
@ayvalik10, içinde söyledi: (E1/E2) Tüccar ve Yatırımcı Vizeleri
@denizci10 bu video sana bilgi verebilir
Teşekkürler üstad. 3 ocak itibariyle açılacağı haberi bile bana heyecan vermeye yetti...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum