DV2022 Bekleme Odası
-
@Kaan-Türker kravat yerine papyon kullanmayı ihmal etmeyin. çıkma olasılığı yükselebilir.
-
@önder-çalışkan Takım elbisede ABD rozeti olması da etkili olacaktır.
-
@Beat-Army Donald Trump ile selfi daha iyi olur sanki %100 çıkar 😊
-
@dmrtkn :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
Başvuruyu yaptık herkese şimdiden bol şanslar
-
Bu ileti silindi! -
Herkese selamlar. Evlendikten sonra 2 soyisim de kullanıyorum. Kimlikte var. Kimlik soyadı orta isim olarak kabul edilmiyor değil mi?
-
Oncelikle herkeze selamlar.Eşim ile beraber basvuruyu yaptık 8 mayısı bekliyoruz artık.Herkeze bol şans.
-
Bu sene 2. başvurumu tamamladım, geçen sene ile aynı umut ve heyecanı yaşıyorum. Başvuru sayısı arttıkça heyecan ve ümit azalıyor diyorlar. Her zaman aynı umut ve heyecanı yaşamanız dileğiyle, herkesin gönlünce olsun...
-
@leben, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Herkese selamlar. Evlendikten sonra 2 soyisim de kullanıyorum. Kimlikte var. Kimlik soyadı orta isim olarak kabul edilmiyor değil mi?
İki soyadınızı da Family/Last Name yazan yere yazacaksınız.
-
@knnrn @crazycells @MySea çok önemli bir sorum var bizim bildiğimiz kaymağın adı ne amerika'da :D ya da orada yaşayan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim :D ( hayat memat meselesi :D )
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@knnrn @crazycells @MySea çok önemli bir sorum var bizim bildiğimiz kaymağın adı ne amerika'da :D ya da orada yaşayan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim :D ( hayat memat meselesi :D )
Kaymak diye birsey yok burada. "Kajmak" olarak satiliyor bazi yerlerde. Sizin aradiginiz cevap sanirim "Clotted Cream". "English Clotted Cream" olarak da geciyor.
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Türk ve Ortadoğu marketlerinde bulunuyor. Adı kaymak :)
Bu kadar önemliyse ABD'de Türklerin yoğun olduğu yerlerden şaşmamak gerekiyor. Houston, New Jersey vb. -
Bunu dusunmus tek kisi degilimdir herhalde. Fotomuz kritere uymadiginda ilk asamada mi secilmeyiz yoksa hala secilebilip ilerleyen asamalarda mi diskalifiye ediliriz?
-
@Batuhan-Tirakioğlu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Bunu dusunmus tek kisi degilimdir herhalde. Fotomuz kritere uymadiginda ilk asamada mi secilmeyiz yoksa hala secilebilip ilerleyen asamalarda mi diskalifiye ediliriz?
Seçilmezsiniz. Ilerleyen aşamalarda fotoğraftan elenmek diye birşey yok.
-
@Ryback, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Batuhan-Tirakioğlu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Seçilmezsiniz. Ilerleyen aşamalarda fotoğraftan elenmek diye birşey yok.
Ben konsoloslukta fotoğraftan elenenin olduğunu okumuştum birkaç yerde. Emin misiniz bu değinizden?
-
@Arthur-Morgan simdi dusununce o sistem fotoyu kontrol edebiliyor mu ki
-
@Batuhan-Tirakioğlu Sistem dijital ölçülere uyduğu sürece manzara resmini de kabul ediyor.
-
@Arthur-Morgan celismediniz mi su an
-
@Batuhan-Tirakioğlu Neden çeliştim kardeşim anlamadım?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum