Green Card için totem önerileri toplayalım
-
2.defa başvuru yapıyorum geçen sene ki totemin gün üzerineydi ve pek bir işlevi olmadı. Totem muhabbeti keyifli oluyor, Özellikle DV talihlilerinden totem önerileri alalım. Bu sene de farklı bir totem uygulamış oluruz. Herkese bol şans.
-
Sakallı foto çektirme totemi yapacaktım ama daha sonra vazgeçip kestim sakallarımı. Onun dışında ilk gün veya son gün başvuru yapacağım diyenlere denk geliyorum forumda.
-
@Chandler geçen sene biraz uzun bir sakalla fotoğraf yükledim sonrasında pişman oldum. bu sene kirli sakalla deniyorum bende. ilk ve son gün riskli geliyor o totemi yapacak cesaret yok bende :)
-
@quikless, içinde söyledi: Green Card için totem önerileri toplayalım
@Chandler geçen sene biraz uzun bir sakalla fotoğraf yükledim sonrasında pişman oldum. bu sene kirli sakalla deniyorum bende. ilk ve son gün riskli geliyor o totemi yapacak cesaret yok bende :)
Ben totem olarak değil ama ilk gün başvurdum. Hemen başvurup aradan çıkarmak ve önüme bakmak istedim açıkcası. Şimdi açıklanmasını beklemek var, en zor olanı. :)
-
@Chandler Bu sene şöyle bir totem yapmak istiyorum, başvuru günümü ve saatimi seçer misin? :face_with_tears_of_joy:
-
@quikless, içinde söyledi: Green Card için totem önerileri toplayalım
@Chandler Bu sene şöyle bir totem yapmak istiyorum, başvuru günümü ve saatimi seçer misin? :face_with_tears_of_joy:
29 Ekim saat 20.30 :)
-
@Chandler Çok uzak bir tarih oldu, 3 hafta beklemek ölüm gibi :) Gözünüzü kapatıp en yakın tarihi görüp yazmanızı bekliyorum. :) Bilinçaltın saat gece 5 sularında uyuduğumu dikkate alıp düşünebilirse memnun olurum :)
-
@quikless Eğer fotoğraflar hazırsa bugün saat 12:30 da yap umarım çıkar sana dostum ben yapmadım başvuru para sorunlarından dolayı hele ki dolar 8 olmuşken...
-
Bir arkadaşım benim green kartımın fotoğrafını çekip banyo aynasına asmıştı. Her sabah ona bakarak güne başlıyordu. Geçen yıl kendisine çekiliş çıktı ve şu anda ABD'de. :)
-
@knnrn inanılmaz güzel allahım nasip et
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum