Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Resmime sag tiklayip ayrintilae sekmesine geldigimde,
    Boyutlar: 600x600
    Genislik: 600 piksel
    Yükseklik: 600 piksel
    Yatay Çözünürlük: 300 dpi
    Dikey Çözünürlük: 300 dpi
    Bit derinligi: 24
    Jpeg resmi
    42 kb

Dogrumudur arkadaslar ?

• 2022 basvurusunuda gerceklestirdim. Herkesin hayalinin gercek olmasi dilegiyle.

• @cüneyt-tarıkman, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@nfs741, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Arthur-Morgan kimlikte ne yazıyorsa onu yazın mesela ben kadiköyde doğdum o zama n kadıköy yazmalıyım istanbul değil çünkü resmi ne olarak yazıyorsa onu yazin

adamlar sana kimlikte ne yazıyorsa onu yaz dememişki. Şehir dışında bişey yazmayın diye de ek not eklemiş. yine de siz bilirsiniz tabi.

Yazdığımı okudun mu acaba merak ediyorum. Evet, city yazın demişler ama city'nin karşılığı il değil diyorum ben de. Biraz geniş bir anlamı var. Orada ülke ismi yazmayın veya eyaletle yönetilen bir ülke ise eyalet adı yazmayın demek istenmiş bu şekilde. Sen Buca yazsan sana Buca bir city değil demezler. İzmir yazsan neden İzmir yazdın diyeceklerini de sanmıyorum.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@sezeraksoy bol sanslar size de.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@aliakyuz, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Adres yazarken Bina ve daire no kısmını '15/2' olarak yazdım sorun olurmu olursa nasıl düzeltebilirim bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

sorun olmaz, form hata vermedigi surece bir sorun olmaz 🙂

• @ibrahimasar
    hocam bende ayni yolu izledim once fotoyu cektim arkasi sari gibi sonra backround remover ile beyaz yaptim resimi 500500 yaptigi gibi dp ayarlariyla oynuyo ve png formatina getiriyo -sonra jpeg e donusturdum ve id4u ile de 600600 a getirdim
    sonra photo checker ile de cek yaptim hersey uyumlu sistem kabul eder bunu ama soru su bu reim manipule edildi mi ?icimden cevabim manipulenin krali var -ikinci foto kalitesi de dustu o kadar oynamayla icime sinmedi bi turlu

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@maiaraba bol sanslar.

• "city where you were born" sorusunun kesin cevabı: pasaportunuzda doğum yeriniz ne yazıyorsa aynen onu yazın. il de olabilir ilçe'de. istanbul yazıyorsa istanbul yazın, kadıköy yazıyorsa kadıköy.
    kesin kanıtım da şu: forumda kazanan bir kaç kullanıcı sağolsunlar cevap verdiler, kimisi il yazmış kazanmış, kimisi de ilçe yazmış kazanmış. pasaport'ta ne yazıyorsa o.
    city: il, şehir, semt, ilçe demek. yani çeşit çeşit anlamı var. o yüzden endişe etmeyin pasaportta ne yazıyorsa onu yazın. kesin bilgi.

• Bende başvuruyu yaptım bu yılki totemimde esim için 10 gün sonra başvurmak. Herkese bol şans

• Country of Eligibility for the DV Program /// sanırım ki bu kısım biz Türkiye vatandaşları için yes şeklinde kalacak , öyle değil mi ?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@muhammed01, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Country of Eligibility for the DV Program /// sanırım ki bu kısım biz Türkiye vatandaşları için yes şeklinde kalacak , öyle değil mi ?

Evet, Turkiye'de dogduysaniz seceneklerden Turkiye'yi secip, orayi evet yapabilirsiniz.

• NO.15 D2 olarak yazarsanız daha makbul

• Bu arada dv 2020 kazanananların vizesi verilmedi sanırım. Bildiğim kadarıyla şuan dv21lerin vizelerinin verilmeye başlaması lazım değil mi ? olaylar çok karışık sanırım dv22de nolacak acaba :S

• @ayvalik10 sen millete yardım etme ya. Ağır saçmalıyorsun.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@maestro, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@ayvalik10 sen millete yardım etme ya. Ağır saçmalıyorsun.

Tamam arkadaslar lutfen birbirimize girmeyelim.

bence sorun sayin @ayvalik10 'da degil. Defalarca kimlik bilgisi neyse onu yazin, il veya ilceyi yazmaniz farketmez ikisini de kabul ediyorlar dememize ragmen, bazi arkadaslar sanki birini girmek dogru, digerini girmek yanlismis gibi konusup insanlari tedirgin ediyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@crazycells, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@maestro, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@ayvalik10 sen millete yardım etme ya. Ağır saçmalıyorsun.

Tamam arkadaslar lutfen birbirimize girmeyelim.

bence sorun sayin @ayvalik10 'da degil. Defalarca kimlik bilgisi neyse onu yazin, il veya ilceyi yazmaniz farketmez ikisini de kabul ediyorlar dememize ragmen, bazi arkadaslar sanki birini girmek dogru, digerini girmek yanlismis gibi konusup insanlari tedirgin ediyor.

Valla ben bile 20. başvuruya yelken açmışken sürüncemede kaldım, resim öyle mi olacak, il mi yazıcam ilçe mi diye. İstanbul yazıyo il için ama Kadıköy ilçesinde doğdum. Acaba FBI araştırırda bulursa bunu, vay sen bu bilgiyi nasıl gizlersin diye Guantanamoya atmasın bizi.. 🙂

• 2-3 denemeden sonra bende başvurabildim👍

• @crazycells in care of kismina, aileden postayi alacak olan kisinin adi ve soyadi mi yazilacak? tesekkurler

• @halibay hadi bol şanslar, şimdi en zoru kaldı beklemek 😁

• Arkadaşlar birkaç tane sorum var cevap verirseniz çok sevinirim.
    1.çocuklarım ve eşim gitmeyecek. başvuruda onların ismini yazmam gerekiyor mu?
    2.eğer onları da yazmam gerekiyorsa sağlık kontrolü gibi belgeler esnasında onlara da sağlık kontrolü yaptırmam gerekiyor mu
    3. onları yazmasam mülakata kendim belgelerimi hazırlayıp gitsem sadece bana vize verirler mi
    4. Onları yazsam ve mülakata götürmezsem sorun olur mu?
    5. Ya da onlar da götürmek istesemkuraya yazsam sağlık raporu tüm katılımcılar için isteniyor mu?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

130

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |