DV2021 Bekleme Odası
-
@cansubuse, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merhaba ben 2021 talihlisiyim ve case number 15 binlerde ama coronadan dolayı bana mülakat sırası gelir mi endişesinden dolayı 2022 içinde başvuru yapsam bir sorun olur mu?
hiçbir sorun olmaz, gönül rahatlığı ile yapabilirsiniz.
ayrıca, size sıra her türlü gelecek, gönlünüzü ferah turun
unutmadan; lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın..
-
Arkadaşlar merhaba 2021 talihlisiyim numaram 26 binlerde sizce bana görüşme sırası gelirmi bu corona sürecinden dolayı endişeleniyorum

-
@gucarslan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merhaba ben 2021 talihlisiyim ve case number 15 binlerde ama coronadan dolayı bana mülakat sırası gelir mi endişesinden dolayı 2022 içinde başvuru yapsam bir sorun olur mu?
Bana da içimi ferah tutmamı söyler misin? Çok fena ihtiyacım var

-
@newyorker, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@gucarslan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Bana da içimi ferah tutmamı söyler misin? Çok fena ihtiyacım var

içiniz rahat olsun sizin de
ciddiyim.. DV2021'den kimseyi arkamızda bırakmadan devam edeceğiz yolumuza.. -
Selamlar herkese. Bir süredir forumu takip ediyorum. Benim gibi Temmuz ayında evrak onayı alan ve benimle aynı pozisyonda olan arkadaşlarımız var mı acaba? Bu aşamada sanırım yapılması gereken tek şey KCC'den gelecek olan mülakat mailini beklemek değil mi? Umarım herkes için her şey çok güzel sonuçlanır.
-
@gucarslan İnşallah dediğiniz gibi olur da dv2021'ler olarak forum zirveleri yaparız

-
@genghiskhan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Selamlar herkese. Bir süredir forumu takip ediyorum. Benim gibi Temmuz ayında evrak onayı alan ve benimle aynı pozisyonda olan arkadaşlarımız var mı acaba? Bu aşamada sanırım yapılması gereken tek şey KCC'den gelecek olan mülakat mailini beklemek değil mi? Umarım herkes için her şey çok güzel sonuçlanır.
merhaba, evet sizin gibi şuan çok arkadaşımız var.
eğer evrak onayı aldıysanız tek yapmanız beklemeniz. o da en erken ocak 2 gibi görünüyor. sürecinizde bol şans.. -
Allahım bak samimi şekilde vizemi alacağıma inandığım için bu yıl başvuru yapmayacağım
Yalan etme bizi
Hatta bu yıl bana vizemi vermezsen bir daha baş vurmam 
-
@Masda siz kesin gidersiniz rahat olun
-
@Masda Case 9XXX Allahım samimi bir şekilde bu numaraları istiyorum bu sene
Şansınız bol yolunuz açık olsun, umarım bu sene bizim de yüzümüz güler 
-
-
Bu ileti silindi! -
@Masda, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Allahım bak samimi şekilde vizemi alacağıma inandığım için bu yıl başvuru yapmayacağım
Yalan etme bizi
Allah kabul etsin,amin.
-
Merhaba,
J1 ile ABD’ye giriş yaptım. 2 yıl kuralını kaldırdım. Şu anda turist vizesi başvurumu yaptım ve sonuç bekliyorum. Ayrıca bu hafta öğrenci vizesi için süreci başlatacağım. MBA yapacağım bir okul buldum. Evraklarımı hazırladım, bu hafta tüm süreci öğreneceğim. Buraya iltica ile gelen green card sahibi bir Afgan kız arkadaşım var ve evlenmeyi düşünüyoruz. Avukat ile görüşeceğim fakat kız arkadaşımın bu durumu yanlış anlamasını istemiyorum. Bu sebeple öncelikle sizlerden yardım almak istedim.
Ben kendisi ile evlendiğimde oturum ve çalışma alabilir miyim? Bu izni almak için statümü kaybetmem sorun olur mu? Yoksa mülakata çağırılana kadar ABD’de yasal olarak yani statümü kaybetmeden veya bir vize ile mi kalmam gerekiyor? Bu vize biter veya red alırsam tek yol ABD vatandaşı biri ile evlenmek mi kalıyor? ( neredeyse tüm yazıları okudum fakat tam olarak cevabı bulamadım, ilave bilgi talep ederseniz yazabilirim.)
Yardımlarınız için teşekkür ederim.
-
Merhaba arkadaşlar,çeşitlilik kapsamında verilen vize sayısı aşağıdaki gibidir.

Kaynak:
https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-statistics.html
-
@abdullahaskan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merhaba,
J1 ile ABD’ye giriş yaptım. 2 yıl kuralını kaldırdım. Şu anda turist vizesi başvurumu yaptım ve sonuç bekliyorum. Ayrıca bu hafta öğrenci vizesi için süreci başlatacağım. MBA yapacağım bir okul buldum. Evraklarımı hazırladım, bu hafta tüm süreci öğreneceğim. Buraya iltica ile gelen green card sahibi bir Afgan kız arkadaşım var ve evlenmeyi düşünüyoruz. Avukat ile görüşeceğim fakat kız arkadaşımın bu durumu yanlış anlamasını istemiyorum. Bu sebeple öncelikle sizlerden yardım almak istedim.
Ben kendisi ile evlendiğimde oturum ve çalışma alabilir miyim? Bu izni almak için statümü kaybetmem sorun olur mu? Yoksa mülakata çağırılana kadar ABD’de yasal olarak yani statümü kaybetmeden veya bir vize ile mi kalmam gerekiyor? Bu vize biter veya red alırsam tek yol ABD vatandaşı biri ile evlenmek mi kalıyor? ( neredeyse tüm yazıları okudum fakat tam olarak cevabı bulamadım, ilave bilgi talep ederseniz yazabilirim.)
Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Surada cevapladim:
https://yesilkartforum.com/forum/post/165815
Sizin gideceginiz yol AOS olacak, o nedenle su konuyu da incelemeyi unutmayin:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/118/aos-adjustment-of-status-ile-green-card-almak
-
@Tolgahan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Masda, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Yalan etme bizi
Allah kabul etsin,amin.
Teşekkürler

-
@GümüşYaka Nisan ayında vize alan şanslı kişi kim acaba

-
@gucarslan Merhaba, bizim sira numaramiz 100XX ve hala daha KCC'den cevap bekliyoruz. Siz, nasil oluyor da 10500lerde oldugunu iddia edebiliyorsunuz? Bu arada forumdaki arkadaslara genel sorum olsun, 100XX olarak hala daha KCC'den cevap beklememiz normal midir? 7. ayda DS-260 formumuzu ilettik ve Covid-19 Pandemisi sebebi ile Greencard sonrasi evlenebildik.
-
@devops merhaba, bu @gucarslan’ın iddiası değil ki. forumda evrak isteği alan arkadaşlar e-mail aldıklarında buraya yazıyorlar ve de excel’e işliyorlar. Biz de anlamış oluyoruz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum