DV2022 Bekleme Odası
-
Haydin cumleten hayirli olsun. ( 3 tane basvuru yaptim turkce karakterleri hatirlamiyorum.)
-

İlk başvurum son olması dileğiyle...
-
Herkese iyi geceler.Allah herkesin yardımcısı olsun.Benim sorum şu olacak,yardımcı olursanız sevinirim.Ben hem ev hanımıyım hem de bir üniversitede örgün öğretim öğrencisiyim,4 yıllık.Bu sene son senem.4.sınıfım.Çalışmıyorum diye mi yazmalıyım yoksa öğrenci diye mi yazmalıyım?
-
@asilelif 30 TL ödedim.Karşıyaka/İzmir'de ki fotografçıda çektirdim.
-
geçen sene gönderdiğim fotoğrafı bu sene idphoto4you sitesinde kontrol etmek için sisteme yüklediğimde ölçülerin uymadığını kafamın yarısının çıktığını fark ettim. fotoğraf boyutları sanırım daha büyükmüş. umarım has not been selected yazısında etkisi yoktur

-
@arman, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
sevinirim
üniversite öğrencileri için olan kısmı seçmeniz daha doğru olur.(Some university courses öneriliyor.) bol şans.
-
Geçen sene eşimle 2 bekar olarak başvuru yapmıştık. Bu sene evli statümüzde ki ilk başvurumuzu yapacağız bu sene de totemimiz bu olsun
Herkese bol şanslar diliyoruz. -
@Captain-Bugulata hayırlı olsun bol şanslar

-
@quikless merhaba tam olarak ayarlamayı o kontrolü nasıl yapıyorsunuz bende kendi fotoğrafımı kontrol etmek istiyorum ama detayları söylerseniz sevinirim
-
Merhaba benim bı sorum olucak yeni kimliklerde doğum yeri yazmıyor eski kimliğimde doğum yeri İstanbul'un ilçesi olan Kadıköy yazıyordu sizde doğum yeri kısmına kadikoymu yazmam gerekiyor yoksa İstanbul yazsam yeterli olur mu ?
-
evet bende başvurumu tekrar yaptım 7. basvurum ve son basvurum olur umarım herkese bol sans

-
bende başvurumu tamamlamış bulunmaktayım
-
Aşağıdaki soruya ne diyoruz arkadaşlar, form baya güncellenmiş
- Country of Eligibility for the DV Program
Your country of eligibility will normally be the same as your country of birth. Your country of eligibility is NOT related to where you live. If you were born in a country that is not eligible for the DV program, please go to Explanation of Country of Eligibility to see if there is another option available in your case.
Are you claiming eligibility based on the country where you were born?
Yes No
If not, you must enter the country from which you are claiming eligibility.Select A Country...
You must select a Birth Country if you selected "Yes" above. - Country of Eligibility for the DV Program
-
@gezgin34 bu çekiliş için uygun olmayan bazı ülkeler var ki bu ülkeleri site üzerinden bulabilirsiniz. Türkiye uygun ülkeler içinde. Eğer Türkiye’de yaşıyor ve buradan başvuru yapıyorsanız hayır seçeceğini işaretleyip başvuruya devam edebilirsiniz.
-
@quikless Önlisans öğrencisi olursa hangisini secebiliris.??)
-
@Penka90 en son bitirdiğiniz eğitim seviyenizi girmelisiniz. Yani öğrenciyseniz okuduğunuz okulu değil en son mezun olduğunuz eğitim seviyenizi girmeniz gerekiyor.
What is the highest level of education you have achieved, as of today? -
@mustyguvenbas teşekkür ederim )
-
Tam hatırlamıyorum ama sanırım bu yıl 5. Başvurum olacak herzamanki gibi burda yerimizi ayıralım
️ -
@MrMuscle, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
doğum yeri İstanbul'un ilçesi olan Kadıköy yazıyordu sizde doğum yeri kısmına kadikoymu yazmam gerekiyor yoksa İstanbul yazsam yeterli olur mu ?
doğum yerinizi pasaportunuzda yazan yeri yazmanızı tavsiye ederim
-
@gorkem34, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
evet bende başvurumu tekrar yaptım 7. basvurum ve son basvurum olur umarım herkese bol sans

Tebrik ederim size de bol şanş

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum