DV2022 Bekleme Odası
-
DV-2022 Program: The online registration period for the DV-2022 Program begins on Wednesday, October 7, 2020 at 12:00 noon, Eastern Daylight Time (EDT) (GMT-4), and concludes on Tuesday, November 10, 2020 at 12:00 noon, Eastern Standard Time (EST) (GMT-5). Individuals who submit more than one entry during the registration period will be disqualified.
-
Haberi olmayan arkadaşlar için bir daha yazdım
-
@cem-ceylan-Ankara, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@aysegul benim paylaşımım mı yanlış bilgi oldu acaba. Emin olmadığım için sildim
Sizin paylaşımınızı hatırlayamıyorum açıkçası, benim mesajına istinaden yazdığım arkadaşımız başkasıydı. Ama zaten genel olarak yazdım, birkaç kez gördüm son zamanlarda yanlış bilgi verildiğini.
-
Bu sene ilk defa katıldım hayırlısı geçen sene kaçırdım başvuruları
-
Başvuruları beklerken bugün günlerden Arkansas.
Nickname'i "natural state" olan ABD eyaleti kuşu ve domates tarlalarıyla meşhur. Ayrıca elmas madenleriyle de ünlü.
Ayrıca Evanescence grubunun Arkansas eyaletinde kurulduğunu da belirtmeden geçmeyelim.

-
@Ahmet-Saraç, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Bu sene ilk defa katıldım hayırlısı geçen sene kaçırdım başvuruları
Hayırlısı olsun, aramıza hoşgeldiniz.
-
Başvuru tarihleri belli oldu sonunda :) sonuç tarihleri ve konsolosluğun başlama tarihi henüz belli değil sanırsam geçen sene olayların sıralamasını gösteren tarihlerin bir grafiği vardı.
-
@Ragnarsona merhaba, 8 Mayıs’ta sonuçlar açıklanacak.
-
@hasan44 8 Mayısta açıklanacak bilgisine https://travel.state.gov/ sitesinde ulaşamadım. Bu tarihi nereden öğrendiniz?
-
-
@hasan44 evet yazıyor teşekkür ederim
-
Arkadaşlar ocakta yüksek lisansa başlamayı düşünüyorum. Ama şu an lisans mezunuyum. Green kart başvuru formuna haliyle lisans mezunu olarak işaretleyeceğim kendimi. Eğer green kart çıkarsa o sırada yüksek lisans öğrencisi olacağım için herhangi bir düzeltme bildirimi yapmam gerekiyor mu?
-
@natarajmarble merhaba, forumda konuşulan, bu tarz değişiklikler için düzeltme yapmaya gerek olmadığı şeklindedir. Bilginize
-
@hasan44 Teşekkürler.
-
Herkese Izmir'den selamlar ve bol sanslar 🙋
-
@Chandler teşekkürler amin hepimiz için
-
@sincapiton Eğer çekilişi kazanırsan dediğin gibi Mayıs 2021 de açıklanıyor. Görüşmeler Ekim 2021 de başlayıp case numaran göre eylül 2022 ye dek sürüyor. Diyelim ki senin görüşmen Nisan 2022 ye denk geldi. Vizen basıldıktan sonra 6 ayın var. Mezun olup diplomanı alarak gidersin. Olur da okulun uzarsa yaz tatilinde gider 2-3 ay kalır, gezer yaşamayı planladığın yerleri keşfedersin. Sonra 6 ay Türkiyede kalacak şekilde gelir, sömester zamanında bir gir çık yapar 1 hafta kalırsın yine Amerikada. Yaz başında diplomanı alır yine geri Amerikaya dönersin.
-
@ibrahimasar ya sizin bu yıl kaçıncı başvurunuzdu
-
@gariban, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ibrahimasar ya sizin bu yıl kaçıncı başvurunuzdu
:) 18 olsa gerek. Saymıyorum artık. Amerikasız geçen yıllarımı, ben yıldan saymıyorum :)
-
@ibrahimasar pes etmek yok o greencard bu sene çıkacak
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum