DV2022 Bekleme Odası
-
@fetihy teşekkürlerr
-
@sincapiton, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@fetihy teşekkürlerr
Rica ederim. Bu arada yeşilkart form ailesine hoşgeldiniz
-
@fetihy hoşbuldum sağolun gerçekten çok kaliteli bir platform olmuş. Daha ilk saatte forumu gezinerek edindiğim bilgileri 2 haftadır aktif şekilde araştırırken dahi edinemedim. Çok açık anlatılmış, iyi şematize edilmiş, yönlendirilmiş gerçekten oldukça güzel. Hele hele dolandırıcıların cirit attığı bilgilerin zor edindiği bu konu hakkında böyle bir forum olması daha bir kıymetli hale geliyor. Platformda emeği geçen herkese ve kişilere deneyimlerini bilgilerini aktarıp yardımcı olan herkese tekrardan teşekkür ediyorum
-

Ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?
-
@Chandler nee??? Biden önde gitmiyor muydu?
-
@Joey, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Chandler nee??? Biden önde gitmiyor muydu?
Önde zaten. :D
-
Sarıya bak kankacım. :D
-
@Chandler ulan cizgileri karistirmisim 😂😂😂
-
@Joey sarı olan Biden 🙂
-
@Joey, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Chandler ulan cizgileri karistirmisim 😂😂😂
:face_with_tears_of_joy:
-
@hasan44 bi an trump win yazısını ekranda görünce korktum 😂
-
Dayanabilene amerikada yemek ısmarlıyorum
bu yaşlı moruklar yokmu kanser ediyorlar insanı 😂 -
İzlerken çok zorlanmıştım da tekrar cesaretim yok izlemeye asdkmasklfj
-
puhahahahaha normal haberler röportajlar zaytung' dan daha komik :D
-
Başvurular 1 Ekim'den 7 Ekim'e mi alındı? Ben de niye bu kadar az yazılmış ilk gün olmasına rağmen diye şaşırdım.
Geçen sene ilk gün semt pazarı gibiydi burası :D -
@Passion, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Başvurular 1 Ekim'den 7 Ekim'e mi alındı? Ben de niye bu kadar az yazılmış ilk gün olmasına rağmen diye şaşırdım.
Geçen sene ilk gün semt pazarı gibiydi burası :DEvet, 7 ekim olarak açıklandı.
-
Merhaba duyduğuma göre öğrenci pasaportudan harç ücreti ödenmiyormus öğrenci pasaportuna başvursam green card için geçerli olur mu bı sıkıntı çıkarırlar mi bilginiz var mı ?
-
@Jeulitsh, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Dayanabilene amerikada yemek ısmarlıyorum
bu yaşlı moruklar yokmu kanser ediyorlar insanı 😂Videoyu oynatmaya gerek yok, resmi görünce içimden küfür ediyorum. Bunun gibiler orada merkel' i eleştirirler, oranın varolan yönetimine muhalif olurlar, çeşitli yalanlarla devletten destek alırlar. Buradakiler aynı tavrı sergilediğine terörist olur.
-
ahahaha almanyanın o kadar kötülüğünden ağlayan birisi bir daha oraya adımını bile atmaz çok seviyosa gelir türkiyede yaşamını sürer bunlara hak veren de aptaldır bu arada. enflasyonu %0 olan bir ülkeyi gömüp vergilerle halkı hamile bırakan türkiye'yi göklere çıkartan kişiler var. bunların amacı belli arkadaşlar, türkiyedekiler türkiyede sürünmeye devam etsin kendileri son model mercedesleriyle hava atmaya devam etsin. tamamen ego tatmin meselesi.
-
@Cccddd, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Merhaba duyduğuma göre öğrenci pasaportudan harç ücreti ödenmiyormus öğrenci pasaportuna başvursam green card için geçerli olur mu bı sıkıntı çıkarırlar mi bilginiz var mı ?
Geçerli olur.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum