DV2022 Bekleme Odası
-
@aysegul çok teşekkür ederim
-
Arkadaşlar merhabalar eşim benim pasaport süremiz 7 ekime kadar 7 ekimde malum başvurular açılıyor başvuruda sıkıntı yaşar mıyız yoksa tekrar pasaport mu cıkartmamız gerek.
-
@Joey , içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@gorkem34 hadi inşallah dostum, çıkarsa Orlando düşünüyoruz biz de, benim roommate hazır :D @Chandler
orayı bende cok düşündüm belki ilk oradan başlarım belli olmaz masraf kısılsın yerimi ayır : D
-
@gorkem34 hele bi gidelim de sonrasını konuşuruz :D :D
-
@Joey hele bi çıksın da o zaman sonrasını konuşuruz :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@emine06, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@aysegul, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@LordBolton, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Pasaport fotoğrafı ile başvuruda fotoğrafın aynı olması bir sıkıntı yaratır mı?
Fotoğrafın son 6 ayda çekilmiş olması şartını bozmuyorsa, yani pasaportu son 6 ayın içinde aldıysanız yönerge açısından sorun yok, fotonun ilk halini alır formatı zaten uydurursunuz. Yani mülakat aşamasında bence düşük bir ihtimalde olsa kontrol edip takılabilirler belki, yine de karar sizin tabi.
Bende pasaporttaki fotoğrafı düzenleyip kullanmayı düşünüyorum geçen ay çıkarttırdım pasaportu
Fotoğrafçıdan fotoğrafın orjinal halini isteyeceksiniz değil mi çünkü pasaporttaki biometrik, o haliyle uymayacaktır.
-
@gariban :D :D :D
-
İyi gunler benim pasaport surem 8 ekime kadar ben o pasaportla basvurabiliyormuyum ?
-
@Joey , içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@gorkem34 hadi inşallah dostum, çıkarsa Orlando düşünüyoruz biz de, benim roommate hazır :D @Chandler
Aynen :D
-
Bugün günlerden Tennessee.
Amerika'nın en büyük depremlerinin yaşandığı eyaletmiş. 1812 yılında yaşanan depremde iki tane göl meydana gelmiş.

-
Pasaportum 7 ekime kadar 7 ekimde dv2022 başvuruları açılıyormuş başvuru yapabilir miyim yoksa yeni pasaport mu cıkartmam gerek ?
-
@burak132 7 ekim saat 19.00 başlıyor. Sistem kilitlenecek ondan dolayı hayır başvuru yapamazsın. Geçerlilik süresi bittiği için.
-
5 yaşındaki çocuk için başvuru esnasında pasaport lazım mı?
-
@denizci10 SADECE başvuru yapacak kişinin pasaportun olması lazım eğer çıkarsa ozaman DS260 formu için tüm gelecek aile bireyleri için pasaport çıkartmak gerekiyor
-
@gorkem34 Bende los angeles düşünüyorum. Mükemmel bir yer :D
-
@enestalha LA pahalı olmaz mı yahu?
-
Merhaba Greencard için pasaporta başvuracağım süresi Kasım Mayıs ayları için mi geçerli olacak Yoksa vize görüşme tarihine kadar mi aktif olması gerekiyor. Teşekkürler.
-
Bu ileti silindi! -
@Cccddd, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Merhaba Greencard için pasaporta başvuracağım süresi Kasım Mayıs ayları için mi geçerli olacak Yoksa vize görüşme tarihine kadar mi aktif olması gerekiyor. Teşekkürler.
vize görüşmesine girdikten sonra en az 6 daha geçerli olması şart var.
-
@enestalha, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@gorkem34 Bende los angeles düşünüyorum. Mükemmel bir yer :D
benim hayalimdi orası aslında bu 7. başvurum olacak 28 yaşına geldim son 2 sene daha denerim yoksa pes ederim ilk okulda derdim sınıf arkadaslarıma 18 yaşına gireyim los angelesa gidicem bak görün siz :) ama tabiki olmayınca olmuyor
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum