DV2022 Bekleme Odası
-
@FurkanAydn, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@kaanvercetti benim pasaportumda doğum yerim Türkçe karakterlerle yazılmış büyük harf olmasına rağmen
ben bunu Türkçe karakter kullanmadan yazsam sıkıntı olur mu?Zaten başvururken yapman gereken o. Ben Mersin doğumlu olmama rağmen pasaportumda İÇEL olarak geçiyor ve başvururken ICEL yazacağım. MERSİN yazsaydı MERSIN yazacaktım.
-
@kaanvercetti bilgi için teşekkürler
-
@caner-memiş, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ugurfbtr çok teşekkür ederim hala forumu okumayı öğrenemedim bana çok karışık geliyor :) Yazışmaları okudum, anladığım kadarı ile mülakatta banka dekontu göstermek zorundasın. Koydun bankaya parayı mülakatı geçtin o parayı tekrar dolar olarak çekebilir miyiz bilemiyorum. Yada amerikaya gidip ordaki bir bankada hesap açıp havale yapmak istesek doları yurt dışına çıkaramazsın derler mi inşallah demezler :(
Green Card talihlisi olarak düşünürseniz parayı fiili olarak göstermek imkansız klişe olarak bilinen min. miktar 15 bin $ bugünkü kur karşılığı 120 bin ₺ bir araca tekabül ediyor ruhsat sahibi green Card talihlisi olmak kaydıyla aracın ruhsatını ve beraberinde araba sitelerinden muadil satılık araç ilanlarının listesi ve kasko firmanızdan alınmış kasko bedeli çıktısı ile mal varlığınız ispat edilebilir.
Yatırımcı olarak düşünürseniz 2018 den bu yana kuru baskılamak için yapılan müdahaleler ile şu an ki MB rezervi -30 milyon $ kısaca sana bana borçlu çünkü kuru baskılamak için senin benim para mı satmış Pandemi etkisinde geçtiğimiz nisan ayından bu yana basılan ₺ ile bir şekilde süreç geçildi fakat basmadığın bir para $ birimi ile vatandaşın parasını nasıl ödersin bilinmez hadi borç bulabilirsin belki de kredi notun Etiyopya ile aynı B2 iken ne kadar borç bulabilirsin..
-
arkadaşlar yönergelerin açıklanması gerekmez miydi? neden hala açıklanmadı sizce
-
@LordBolton Bugün de açıklanmazsa sıkıntı, erteleme yiyebilir. Bugünü bekleyelim derim.
-
https://www.onetonline.org/ gençler bu site nasıl kullanılıyor bilen varmı benim kayın pederde başvurmak istiyor ama lise mezuniyeti yok. ama motor ustası(machanic) buradan bu iş işe yarıyormu nasıl öğrene biliriz ?
-
gene başladık buraya takılmaya
-
Hadi Hayırlısı - 4 yıl oldu başvuruyorum - bu yıl enışteye ve ablamlarada başvuracağım - enişte uzun yol söförü - iki çoçuk var - onlara çıkarsa benım gitme işi da kolaylaşır - Sadece Eniştede pasaport var - ablamda ve çoçuklarda olması gerekiyormu dostlar bunu bilmem lazım. teşekkürler
-
@serkanist başvuru yapanın en az 6 ay geçerli bir pasaportu olması gerekiyor, enişteniz adına da başvuru yapabilirsiniz ama ablanız için de başvuracaksanız onun da pasaport alması gerekiyor
-
Ablamın yok onun içinde başvursam iki sans olacak bu kesin ve iyi bir şey - en azından çıkarmak lazım die düşünüyorum -
En iyisi bu bence ,
Çoçuklar için geçerli değil sanırım.
Bakalım Bu yıl ne olacak
Benim 4 yılım - çıkmadı 9 yılım var zorunlu emeklilik süreme - sonra çıkmasada bir yolunu bulup gidip kalacağım amacım bu.
:)
Gariban teşekkürler.
-
ds 160 formuna koydugum fotoyu kullansam sorun olurmu ama randevu almadım öyle doldurdum duruyor sadece
-
@gorkem34 son 6 ay içerisinde çekilmiş uygun formatta bir foto isteniyor bence riske girmeyin yenisini çektirin, ben her sene çektiriyorum
-
@gariban, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@gorkem34 son 6 ay içerisinde çekilmiş uygun formatta bir foto isteniyor bence riske girmeyin yenisini çektirin, ben her sene çektiriyorum
dün çektirdim ben fotoyu green card için ama dün ds 160 formu doldurdum randevu almadım sıkıntı olurmu onu cözemedim
-
-
@LordBolton, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
arkadaşlar yönergelerin açıklanması gerekmez miydi? neden hala açıklanmadı sizce
Yönergelerin, başvurular başladıktan sonra açıklandığı oldu. İngilizce çince hintçe çıktıktan sonra başvuru sürecinin ortalarında Türkçesi açıklandığı oldu. Gönlünüzü ferah tutun.
-
@gorkem34, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
dün çektirdim ben fotoyu green card için ama dün ds 160 formu doldurdum randevu almadım sıkıntı olurmu onu cözemedim
@gorkem34, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Bişey olmaz abicim. DS 160 doldursan da randevu alsan da bişey olmaz. Son altı ayda çekilen foto ise 600x600 pixel ise mesele yok.
-
@serkanist başvuru yapanın en az 6 ay geçerli bir pasaportu olması gerekiyor, enişteniz adına da başvuru yapabilirsiniz ama ablanız için de başvuracaksanız onun da pasaport alması gerekiyor
Bir düzeltme yapayım, pasaportun 6 ay geçerli olmasına gerek yok, başvuru anında geçerli olması yeterli @serkanist
Ayrıca @serkanist , ablanız için de pasaport çıkarabilseniz tabiki daha iyi olur, hepinize iyi şanslar.
-
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@LordBolton, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Yönergelerin, başvurular başladıktan sonra açıklandığı oldu. İngilizce çince hintçe çıktıktan sonra başvuru sürecinin ortalarında Türkçesi açıklandığı oldu. Gönlünüzü ferah tutun.
Çevirilerin ne zaman yayınlandığı çok önemli değil, önemli olan orjinal yönerge, ki bence de o yayınlanmadan başvuru açılmayabilir gibi geliyor, neyse geç olsun güç olmasın diyelim.
-
Selam arkadaşlar🙋♀️ Öncelikle herkesin gönlünce olsun dilekleri diyerek bir soru sormak istiyorum. Eşim iki yıllık tıbbi laboratuvar mezunu ve aynı zamanda kimya mezunu lisans düzeyi. Kendi alanıyla ilgili orda işini yapabilmesi için ne yapmamız lazım? çok genel bir soru oldu belki ama bilgisi ve tecrübesi olandan faydanlanmak isteriz teşekkürler şimdiden☺️
-
Dolar bey de 7,79 oldu an itibariyle 😝😝😝
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum