DV2022 Bekleme Odası
-
bende dikkat ediyorum adam wat ile gidiyor f1 ile gidiyor ilk basvuruda cıkıyor bize 7 senedir cıkmıyor ne iş :)
-
@gorkem34 kapı komşum 4 yıldır amerikada her yıl başvuruyor henüz çıkmadı amerika'da ada kanalı var youtube da o da 6 oldu galiba toplam hala başvuruyor. kazananlara odaklandığınızda kaybedenleri görmüyor gözler. :)
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@gorkem34 kapı komşum 4 yıldır amerikada her yıl başvuruyor henüz çıkmadı amerika'da ada kanalı var youtube da o da 6 oldu galiba toplam hala başvuruyor. kazananlara odaklandığınızda kaybedenleri görmüyor gözler. :)
evet youtuber ları takıip ediyorum bende
-
Çekilişin random olmadığını düşünenler keşke hiç başvurmasa. Ne gerek var hileli çekilişe katılmaya değil mi ama :)
-
evet an itibariyle su testisi su yolunda kırıldı arkadaşlar bilader 4 yıl hapis cezası yedi.
-
Nerede Neden ? tayyipe filan mi sövdü acep ?
-
@Emre-Kalafat yok ya 3 kök esrarla yakalandıydı geçen yıl onun cezası bu yılda 4 kökle beni götürdüydü polisler forumu takip edenler bilir baktılar ben sigara dahi içmiyorum hiç işim yok salmışlardı. büyük ihtimal bu 4 köküde üstüne koyup cezayı kestiler.
-
@Rhonster o zaman senin yorumundan daha iyi bir cevap yok su testisi su yolunda kırılmış diyor geçmiş olsun diyor ve geçiyoruz.
-
@Emre-Kalafat sebebi ben olmadığım için iyi oldu bir kaç eylem peşindeydi bana karşı gerçekleştirseydi zaten ben gidecektim polise
-
@Rhonster çok geçmiş olsun..
-
DV 2022 için bende deneyeceğim şansımı. Herkesin şansı bol olsun.
-
umuyorum artık bu çile biter bizde kalan çilemizi orada biraz daha refah icerinde çekeriz malum burada artık ekmek almak için bile kredi çekecek duruma gelicez sıfırı tükettik ülkece
-
@Nebleux, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
DV 2022 için bende deneyeceğim şansımı. Herkesin şansı bol olsun.
Sizinde şansınız bol olsun hosgeldiniz😊
-
arkadaşlar merhaba başvuru fotoğrafında gerekli düzenlemeleri yaptım kontrolleri yaptım uygun duruyor ancak büyütme küçültme kaynaklı olarak hafifte olsa çözünürlük bozulması oluyor bir sıkıntı yaşanır mı bunu nasıl kontrol edebiliriz
-
@Sandstorm, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
arkadaşlar merhaba başvuru fotoğrafında gerekli düzenlemeleri yaptım kontrolleri yaptım uygun duruyor ancak büyütme küçültme kaynaklı olarak hafifte olsa çözünürlük bozulması oluyor bir sıkıntı yaşanır mı bunu nasıl kontrol edebiliriz
problem olmaz. DV photo tool'larindan birini kullanarak hazirladiysaniz telaslanmaniza gerek yok.
-
2022 icin ben de başvuru yapacağım. Daha önce hiç yapmadım.
-
@crazycells çok teşekkür ederim. düzenlediğim fotomu pc de acınca sanırım büyüme bazlı görüntü bozulması oluyo belirgin bir şekilde idphotadan yaptım düzenlemeyi mailiniz varsa göndersem kontrol için olur mu acaba çok teşekkür ederim tekrardan
-
Merhabalar şuanda nüfüsda kayıtlı olan adresimle oturduğum ev adresi farklı daha değiştiremedim nüfüsa gidip,
Green card çekilişinde şu an oturduğum adresi yazsam bir problem olurmu ? İllaki gidip değiştirmek zorundamıyım ? -
@Jeulitsh e devlet kullanıyorsanız oradan yapabilsiniz adres değişikliğini. Unutmadan 14 veya 21 gün içinde bildirmezseniz para cezası var. Bol şanslar
-
@Jeulitsh, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Merhabalar şuanda nüfüsda kayıtlı olan adresimle oturduğum ev adresi farklı daha değiştiremedim nüfüsa gidip,
Green card çekilişinde şu an oturduğum adresi yazsam bir problem olurmu ? İllaki gidip değiştirmek zorundamıyım ?Başvurudan ziyade illa ki gidip değiştirmek zorundasınız para cezası var zaten belli süreyi geçince devlet mesaj atıyor adresini düzelt yoksa ceza yersin gibisinden 3 gün mü ne veriyor. Adres değişikliği için randevu alıp 5dk sürmüyor
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum