DV2022 Bekleme Odası
-
@crazycells teşekkür ederim
-
Son 10! Safları sıkılaştıralım..
-
Hadi bakalım yarın bende pasaport işini halledicem ilk defa pasaport cıkarıyorum yurtdışına çıkmak nasip olmadı daha :) ama çok hırslı çok hevesliyim ama çıkmassada kendimi paralamam burdada yapıcak çok şey var aklımda hangisi hayırlısı olursa benim için artık :)
-
Pasaport/fotoğraf işini halledecek abilerimin/ablalarımın elini çabuk tutmasını öneriyorum. İçimden bir ses yine karantina olayları başlayacak diyor, ufaktan bazı ülkelerde karantinalar başladı diye duydum ve bugün alt komşumuz corona olayından dolayı hayatını kaybetti. Türkiyede oldukça arttı. Amerika'da da oldukça fazla corona artışı var, geçen sene başvuran fakat bu sene başvurmayacak olan kişiler olacağını tahmin ediyorum bu yüzden. Umarım greencard en çok isteyen kişilere, öncelikle bu forumdaki kişilere çıkar. Beklemedeyiz.
-
Pandemi bahane edilerek Greencard çekilişi iptal edilebilir mi?
-
@turkeycel, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Edecek olsalar başvuru tarihi açıklamazdılar hiç herhalde
-
benim için dua edin tekrar ediyorum 7 koca sene bekledim bu sefer benim :)
-
@Onurfidan tam olarak ne gerekiyor almak için ?
-
@gorkem34 19 20 senedir bekleyenler ne olacak öyleyse ?
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@gorkem34 19 20 senedir bekleyenler ne olacak öyleyse ?
herkes kendinden sorumludur kardeşim ne rahatsız etti seni bu yorumda?
-
@gorkem34 rahatsız ol diye yazmadım sadece sordum :D yanlış anlattıysam kusura bakma.
-
bu sene o kadar isteksizim ki her şeye karşı, yaşadığımız ülke insanda heyecan bile bırakmadı..şuraya telefon falan bırakayım da başvuruyu unutabilirim arkadaşlar ararsınız :D
-
Benide unutmayın bende varım
-
@turkeycel, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Gocmenlik yasalari degismeden bir iptal beklemiyoruz. Ama surecte gecen yilki gibi gecikmeler/ertelemeler olabilir...
-
Merhaba arkadaşlar.
Foruma bir süre giremedim. Greencard başvuruları ile ilgili gelen yeni bir değişiklik felan oldumu? Ayrıca başvuruların başlangıç ve bitiş tarihleri ne zaman?
-
@optimistic, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Merhaba arkadaşlar.
Foruma bir süre giremedim. Greencard başvuruları ile ilgili gelen yeni bir değişiklik felan oldumu? Ayrıca başvuruların başlangıç ve bitiş tarihleri ne zaman?
1 Ekim- 3 kasım Künyeye asmışlar. Değişiklik yok ama Trump seçilmesin tekrar diye temenni ediyoruz😌
-
@Kedicik1616, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@optimistic, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Merhaba arkadaşlar.
1 Ekim- 3 kasım Künyeye asmışlar. Değişiklik yok ama Trump seçilmesin tekrar diye temenni ediyoruz😌
Bilgi için teşekkürler. Temenniniz temennimdir :slightly_smiling_face:
-
Bu seçimler hakkında bir bilgim yok ama meraktan soruyorum. Sanırım Trump göçmenleri sevmiyor. Biden bu durumda nasıl bir yol izliyor?
-
@enestalha, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Bu seçimler hakkında bir bilgim yok ama meraktan soruyorum. Sanırım Trump göçmenleri sevmiyor. Biden bu durumda nasıl bir yol izliyor?
Evet, demokratlar cogunlukla daha gocmen dostu olan taraf...
-
@aayhann herkes aynı duygular içinde galiba .insan ülkesinden gitmek için can atarmı?her gün şafak sayıyoruz.sıkıldık sıkılıyoruzda. çok yaman bir çelişki.Allahım sonumuzu hayır etsin..
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum