DV2022 Bekleme Odası
-
Bu ileti silindi! -
yanıyommmmmmmmmmmm
-
@fetihy hosgeldiniz, bir suredir goremedik sizi :)
-
@crazycells 28 Ocak 2000 doğumlu oğlum için ayrı başvuru yapacağım ama bu sene bende kendi başvurumda onu ekleyebiliyor muyum?
-
@kamile 21 yaş altı tüm çocukları ekliyorsunuz
-
ekleme yapayım abd vatandaşı olmayan
-
Bu arada, Kamile = Kamala, Biden'in baskan yardimcisi :)
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@fetihy hosgeldiniz, bir suredir goremedik sizi :)
Hoşbuldum hocam çok teşekkür ederim. Bir süre girmek mümkün olmadı 😊
-
umarım 6. senemde çıkar gına geldi çünkü sadece geçen sene basvurmadım şimdi 10 yıllık pasaport basvurumu yaptım tam tarih neydi arkadaşlar ?
-
@kamile, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@crazycells 28 Ocak 2000 doğumlu oğlum için ayrı başvuru yapacağım ama bu sene bende kendi başvurumda onu ekleyebiliyor muyum?
sayin @Rhonster 'e ekleme yapayim:
hatta eklemeniz sart :) zaten eger yasi uygun degilse sistem hata veriyor ve basvurunuza ekletmiyor...
-
@gorkem34, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
umarım 6. senemde çıkar gına geldi çünkü sadece geçen sene basvurmadım şimdi 10 yıllık pasaport basvurumu yaptım tam tarih neydi arkadaşlar ?
henuz resmi aciklama yapilmadi... bekliyoruz...
-
Arkadaşlar hayırlı forumlar. Bende bu sene ilk defa dv2022 için başvuru yapacağım . Sormak istediğim bir şey var .Başvuru yaparken türkçe karakterleri direkt yazıyor muyuz? Örneğin İ , Ö gibi . Hepimize bol şans.
-
1 yıl daha türkiye 'de kalma hakkı kazananlar... selam size.. keyifler nasıl?
-
@Burak-Ikinci ingilizce , büyük harf ( türkçe karekter yok)
-
@crazycells teşekkür ederim
-
@MySea Amerikada kullanılabilir👍
-
Merhabaaa 😎
Ses vermeye geldim 🥳Bu arada geeel ekim geellll...
-
@ahsenaydgdu Çok teşekkür ederim temennileriniz için inşallah isteyen herkese çıksın. Gerçekten çok ihtiyacım var green card çıkmasına yoksa ölene kadar asgari ücretle çalışmaya mahkumum.
-
Yerimizi aldık başvuru tarihinin belli olmasını bekliyoruz :) Bu yıl 2. yılım olacak inşallah son olur :)
-
Yönerge falan yayınlansa bari, 425367472 kez sorulan sorular yine sorulsa, hiç yoktan greencard hikayemize bir hareket gelse.. pandemi sağolsun o durumdayım şuan 😒😒😒
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum