J-1 WAT Mülakatı hakkında
-
arkadaşlar, benim ailem ssk'sız yani sigortamız yok. Yeşilkartlıyız. Annem ve babam işsiz görünüyor. Bu J1 Vizesi almama engel olur mu yada bir sorun oluşturur mu?
-
@tugba_nyc_love, içinde söyledi: J-1 WAT Mülakatı hakkında
arkadaşlar, benim ailem ssk'sız yani sigortamız yok. Yeşilkartlıyız. Annem ve babam işsiz görünüyor. Bu J1 Vizesi almama engel olur mu yada bir sorun oluşturur mu?
Genel olarak su basliktaki yonlendirmeleri takip edebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/98/j-değişim-programı-vizeleri
Eger ABD'de acil durumlarda gerekecek kadar para gosteremezseniz sorun olabilir, ama WAT ile calisip para kazanacagiz icin biraz daha anlayisli olacaklardir. Ailenizin durumunun direkt olarak engelleyecegini sanmiyorum, ancak ABD'den Turkiye'ye geri donmeyeceginizi dusunurlerse vize vermeyebilirler diye dusunuyorum...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum