DV2022 Bekleme Odası
-
@basakksn yaratmaz ama bu pasaportu kaybetmeyin resmi bir yere teslim etmeniz gerekiyorsa da okunabilir bir kopyasını çıkartın olur da kazanırsanız konsolos sizden başvuruda ki pasaportu göstermenizi isteyecek daha sonra yeni olanla işlemlere devam edebilirsiniz hiç bir sıkıntı olmaz.
-
@Rhonster çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻
-
Ben bu greencard olayını yeni yeni gündemime almış birisi olarak bi kaç gündür araştırmaya başladım ancak yeni başvuru tarihleri ne zaman hakkında bilgim yok belki de doğru yere bakmamışımdır emin değilimdir bilen birisi varsa söyleyebilir mi ve başvurduktan sonra ki hangi sene başvuruların sonuçlandığını da söyleyebilirse harika olur
-
@engincan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Ben bu greencard olayını yeni yeni gündemime almış birisi olarak bi kaç gündür araştırmaya başladım ancak yeni başvuru tarihleri ne zaman hakkında bilgim yok belki de doğru yere bakmamışımdır emin değilimdir bilen birisi varsa söyleyebilir mi ve başvurduktan sonra ki hangi sene başvuruların sonuçlandığını da söyleyebilirse harika olur
Henuz resmi aciklama yapilmadi... Tarihler genelde Eylul sonuna dogru aciklaniyor ve basvurular Ekim-Kasim aylarinda oluyor, bilginize.
-
@engincan her yıl ekim ayında başlar kasımın ilk haftası biter net tarihler açıklanmadı henüz ve aynı yıl mayıs ayında da açıklanır herhangi bir aksilik olmazsa.
-
@Jeulitsh, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Ayrı olarak f1 vizesine de başvurucam çıkmazsa comunity college için ama f1 için görüşmeye gittiğimde green carda başvurduğumu görebilirlermi ? Görebilirlerse potansiyel göçmen olarak gözüyle bakıp vizeye red verirler mi ?
Gorme ihtimalleri yuksek... Ama red vermiyorlar, daha once cekilisten secilip vize alamamasina ragmen vize alabilen kisiler oldu... Dolayisiyla bunun direkt bir red sebebi olmadigini soyleyebiliriz.
-
Başlık altında ki 2020. mesaj ile totem yapayım, ilk totemim umarım son olur ve uğur getirir 🙂
-
@crazycells @Rhonster çok teşekkür ederim ikinizide
-
@FreeMen Bende 2022 yi kapayım bari 😎
-
@Masda "Bu yıl hiç umursamadığım için işid militanı gibi çektirdim ve kazandım. " 😂😂
-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Masda "Bu yıl hiç umursamadığım için işid militanı gibi çektirdim ve kazandım. " 😂😂
Cidden çok korkunç bir fotoğraf ))
-
ben ilk sene fotoğrafçıda çektirdim çıkmadı sonra ki sene kendim çektim gene çıkmadı :D
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
ben ilk sene fotoğrafçıda çektirdim çıkmadı sonra ki sene kendim çektim gene çıkmadı :D
Bu sene sakal bırak )))
-
@Masda hiç sevmem ya sakalı boş ver :D
-
Tekte çıkarsa çok acayip olur benim için :face_with_tears_of_joy:
-
Hadi bakalım :smiling_face_with_sunglasses:
-
Bu sene başvurular alınacak mı kesin?
-
@mstfkpln, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Bu sene başvurular alınacak mı kesin?
Olmamasını gerektirecek bir durum yok şimdilik.
Ekim'den itibaren https://dvprogram.state.gov/ adresinden takip edebilirsiniz. -
tuvalu'dan basvurmak oldukca mantikli bir dusunun derim, okyanusyadan secilme orani 6-7% civari :nerd_face: :man_facepalming:

not: bu entry ironi icerir :grinning_face_with_sweat: -
@Rhonster bende ilk başvurdum dv 2020 fotoğrafçıda çıktı ama pandemi de yanında çıktı sonradan :))) hedef 2022
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum