Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
-
@ira merhaba, ben gecen hafta turist vizesiyle amerikaya giris yaptim. hicbir sorun olmadi, normalde turist vizesiyle geldiginizde ne soruyorlarsa aynilarini sorup, iyi tatiller dileklerini soyleyip gecise izin verdiler, ayni soruyu ben gelmeden once cok dert etmistim ama hicbir skinti olmadi cok sukur
-
@holay teşekkür ederim
-
@Alpay25 selamlar, 26 temmuz İstanbul-Houston tek yön 1 kişi fiyat alabilir misiniz?
-
İsrafil bey 26 temmuz 5000 TL
29 temmuz 4000 tl -
İsrafil bey face grubumuzdan alanlar oldu. Onlardan yorum alabilirsiniz
-
Şimdi baktım da A.B.D.' den 30 Ocak ta çıkış yaptım. 180 gün 28 temmuzda doluyor, 26' sı son şansım gibi. Ya da daha önce aktarmalı bulmam gerekecek. THY uçuşu iptal ederse kötü olur. Bilemedim ne yapsam.
-
Valla bilemiyorum ki hangisini isterseniz alırım. Ben direkt uçuşları alabiliyorum. Thy direkt uçuşlar.
-
Aktarmalı alabilmem için iki uçuşu da thy nin kendi uçağıyla yapması lazım. Yoksa millerle alım yapılamıyor
-
@Alpay25 Uçuş iptal olursa Millerle alınan bilette iade/açığa alma işlemi yapılıyor mu?
-
Normal biletten hiç bir farkı yok hatta daha vantajlı
-
Açığa alabilir, tarihini değiştirebilir, iptal edip milleri geri alabilirsiniz. Bunların hepsini biket kimin adına ise o kişi yapabilir
-
Selamlar. Çok umutsuzca bir şey sormak istiyorum. 15 inde kendim giriş yapmayı planlıyorum. Aile fertlerimin pasaportlarını ve kapalı zarflarını yanıma alsam bir şekilde onların vizesini uzatabilir miyim? :)
-
@rigsmaer, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
Selamlar. Çok umutsuzca bir şey sormak istiyorum. 15 inde kendim giriş yapmayı planlıyorum. Aile fertlerimin pasaportlarını ve kapalı zarflarını yanıma alsam bir şekilde onların vizesini uzatabilir miyim? :)
Maalesef
-
@Alpay25 merhaba 15 agustos Ankara newark havaalanı 2 kişi gitmeyi düşünüyoruz bilet nasıl bulabiliriz
-
Hocam sizin biletleri toplam 8500 TL ye alabilirim 2 kişi 15 ağustos Ankaradan thy direkt uçuş. Telefon numaram 05055838268
-
İsrafil beyin İstanbul - Houston biletini aldık hayırlı olsun iyi uçuşlar dilerim
-
@Alpay25 Yani İstanbul aktarmalı 😊
-
@Alpay25 teşekkürler yardımın için, inşallah problemsiz bir uçuş olur da Ticaretimize devam ederiz.
-
İnşallah hocam sorun olmaz merak tme
-
Uçuş iptal olsa bile değiştirebilir, açığa alabilirsin hocam fiyat farkı olmadan. Thy yi araman yeterli
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum