DV2022 Bekleme Odası
-
Bu aralar hiç tadım tuzum yok, üstelik çok huysuzum, tedirginim huzursuzum başkan Trump olunca 🥶
-
@travelleth Hayirli tezkereler kardesim
-
Morali Trump'tan dolayı bozuk olanlara hizmet. Seçim sonucu yüksek ihtimalle böyle olacak ve Trump gidecek. Hadi yine iyisiniz :D
-
@this-time89, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Morali Trump'tan dolayı bozuk olanlara hizmet. Seçim sonucu yüksek ihtimalle böyle olacak ve Trump gidecek. Hadi yine iyisiniz :D
bir önceki seçimde de öyleydi ama seçildi inanmayın bu tarz şeylere önemli olan electional bölgeler. benim görüşüm yine seçileceği yönünde.
-
@this-time89 burda 280 electoral göstermişler ama bence sırf nabız yoklamak için :D
-
@Rhonster benim temennim kaybetmesi yönünde
-
@ferhat26 umarım herkesin dilediği olur.
-
Herkese selam arkadaşlar. Size bir soru sorarak ara ara kendimi hatırlatmak istiyorum. Daha önce green card kazanmış ancak numarası yüksek olduğu için vize alamamış birisine, tekrar başvurduğunda green card çıkma ihtimali var mıdır? Çevrenizde ya da bildiğiniz böyle bir şey yaşamış ve ikinci seferinde Amerikaya gitmiş biri var mı? Muhtemelen sitedeki tecrubeli kişiler bilgilidir bu konuda.
-
@MuRtY, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Herkese selam arkadaşlar. Size bir soru sorarak ara ara kendimi hatırlatmak istiyorum. Daha önce green card kazanmış ancak numarası yüksek olduğu için vize alamamış birisine, tekrar başvurduğunda green card çıkma ihtimali var mıdır? Çevrenizde ya da bildiğiniz böyle bir şey yaşamış ve ikinci seferinde Amerikaya gitmiş biri var mı? Muhtemelen sitedeki tecrubeli kişiler bilgilidir bu konuda.
Öyle bir ihtimal olmasa başvuruyu kabul etmezlerdi zaten. Ikinci defa kazanan biri var mı bilmiyorum ama matematiksel olarak mümkün.
-
@MuRtY, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Evet, iki yil once sayin @irem 'in basina geldi... DV2018'de sirasi yetismedi, fakat DV2019'dan vizeyi aldi...
Bu yil da sayin @hudaverdi007 'ye tekrar cikti, sureci hala devam ediyor...
-
@MuRtY youtube da Zaur Kalantarli var.Bakuden.USA da yasiyor 3 kere ard arda kazanmis.Ilk kez iptal olmus green card 2 ci kez sira yetismemis.3 cu kez gitmis ))))
-
@Rhonster 2016'dan her şey şu anda çok farklı. Kimsenin hesaba katmadığı bir şey var Hillary Clinton ABD'de gerçekten hiç sevilmeyen biriydi; Biden ise nötr bir tip Clinton kadar nefret edilmiyor. Corona'dan dolayı ekonomi de bozuldu ve 2016 yılında oy kullanmaya gitmeyen demokrat seçmen bu sefer oy kullanmaya gidecek. Bu sefer çekirge Trump için tekrar sıçrayamayacak ve seçimler iptal falan olmazsa Biden seçilecek.
-
@this-time89, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Rhonster 2016'dan her şey şu anda çok farklı. Kimsenin hesaba katmadığı bir şey var Hillary Clinton ABD'de gerçekten hiç sevilmeyen biriydi; Biden ise nötr bir tip Clinton kadar nefret edilmiyor. Corona'dan dolayı ekonomi de bozuldu ve 2016 yılında oy kullanmaya gitmeyen demokrat seçmen bu sefer oy kullanmaya gidecek. Bu sefer çekirge Trump için tekrar sıçrayamayacak ve seçimler iptal falan olmazsa Biden seçilecek.
gönlünüzden ne geçiyorsa o olsun :)
-
@Rhonster Gönlümden bir şey geçmiyor açıkçası. Sadece haberleri ve güvenilir anket şirketlerini takip ediyorum. 2016 karşılaştırması doğru değil bunu 3 kasımda hepimiz göreceğiz.
-
@this-time89 liberaller sandığa gitmiyor (((
-
@Masda Doğru ama bu sefer mecbur gidecekler. Özellikle siyahi nüfus da gidecek genellikle gitmeyen kesimden onlar. 2016 yılında bu nedenden dolayı kaybetmişti Clinton. Bu sefer istemeyenlerde mecbur gidecek Trump seçilmesin diye. Başka şansları yok.
-
@this-time89 inşAllah , hadi bakalım ...
-
Biden önde gidiyor. Böyle devam ederse kazanabilir.
⤵️ -
@Drywall, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Biden önde gidiyor. Böyle devam ederse kazanabilir.
⤵️Biden kazanırsa büyük ihtimal ; uzun yıllar Türkiye'nin Kıbrıs politikasını sert dille eleştirirken, 1915 olaylarının ABD tarafından "Ermeni soykırımı" olarak tanınması için de faal olarak çalışmalar yürüttüğü,1987 yılında da Birleşmiş Milletler'in (BM) bu doğrultuda aldığı karara uymadığı için Türkiye'ye yeniden ambargo uygulanmasını öngören kanun taslağını hazırlayan ve Kongre'ye sunan isimlerden biri oldu.1999 yılında da Türkiye'ye yönelik 5 milyar dolarlık yardım paketinin serbest bırakılmasını Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı olarak veto etmişti. Ülkemiz açısından ciddi zararlara yol açabilir.
-
@kartalveat size bu konuda katılıyorum biden kazanırsa Türkiye adına olumsuz karar alabilir biden Türkiye düşmanı bir adam
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum