DV2021 Bekleme Odası
-
@Masda, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Tolgahan yok sen değil ben kazandım diye oldu merak etme😂
Merak etmeyin ben kazanamdım. Enişteyi aradım oda böyle bi çözüm yarattı. Seneye çekilişte kazanınca her şey yoluna girecek. 😄 Napalım dediliğe vurduk artık.
-
2020 tahlılılerı ve 2021 tahlılılerı bu sene green card hayal oldu bıraz uzgunum hepınızın adına work and travel programlarıda ıptal yenı yasa 10 saat once yururluge gırdı
-
@nothing34, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
2020 tahlılılerı ve 2021 tahlılılerı bu sene green card hayal oldu bıraz uzgunum hepınızın adına work and travel programlarıda ıptal yenı yasa 10 saat once yururluge gırdı
çok net bir tabir olmuş "2020 tahlılılerı ve 2021 tahlılılerı bu sene green card hayal oldu" cümlesi. bu şekilde düşünmemeye çalışıyoruz en azından. :) KCC çalışıyor ve 2021 başından itibaren süreç devam edecek. biraz olumlu / destekleyici yorumlara ihtiyacımız var.. bilmem anlatabildim mi :crossed_fingers:
-
@gucarslan Gecmıs yorumlara bakarsanız surece en olumlu mesajları veren bendım ınsan bu platform da gercegı gormeyı ınkar edıyor ama gercek dunya farklı green kart uzun ve zorlu bır surec o yuzden bu donemde alınması ımkansız o yuzden hayal oldu dedım cunku bır cok asaması olan bır surec kı suan heryer kapalı artı olarak onumuzdekı hafta Trumpın toplantısı var ve ekstra bır 6 ay daha uzatması soz konusu sonuc olarak malesefkı gercekler acı her adına uzgunum
-
@nothing34 haklısınız ama insanı ayakta tutan biraz da beklentileri ve hayalleri. gerçeklerin hepimiz farkındayız zaten. ama 3-4 ay öncesine kadar ortada virüs yokken birden o çıktı, sonra uzamaz denen süreç bir gecede uzadı, sonrası için kimse bi' şey tahmin edemiyor. ben de 12 yıldır nasıl beklediysem şimdi de o şekilde beklemek, olumlu düşünmek istiyorum hepsi bu.
yorumunuzda haklılık payınız çok dediğim gibi. ben sadece kalbimin neye inanmak istediğinden bahsettim biraz da yorumumda. eminim forumdaki çoğu kişi de bunu düşünüyordur.
saygılar
-
Merhaba tamamen aklıma takıldığı ićin sormak istedim...
Greencard kazanan ve ds 260 formunu doldurup gönderen bir kişi daha sonra işlemlerine ABD de devam edebilirmi? Tabii ki eğer girebilirse ABD ye turist vizesiyle 😊 -
@cckayra bu ne yazık ki mümkün değil :) çok fazla kişi bu durumda şuan ama vize yasaları buna izin vermiyor.
-
@Masda Yok ben kazandım diye askıda..Biri beni yok etsin..
-
@YapayalnızGotoU-S 😂😂😂
-
@YapayalnızGotoU-S hayır benim şansama oldu bütün bunlar üzgünüm
-
@Tolgahan forumdaşım Lütfen ısrar etmeyiniz.. Hepsi benimmm yüzümdenn. GC ye İlk defa başvuruda bulundum. Hatta 12-13 kişilik bir gruptuk. Dedim onlara ki bana çıkar size çıkmaz yada bir arıza çıkar. fakat dinletemedim. Onlara çıkmadı Bitek bana çıktı o da arıza verdi. Hepsi benim yüzümdennn..
-
@YapayalnızGotoU-S
-
@YapayalnızGotoU-S sesli güldüm Allah seni Green Card vizesi ile olmasa başka bir şekilde güldürsün 😂
-
@Masda Hepimizi İnşallah...Önce 2020lileri ah bir gönderebilsek.. soyut umutları somut mutluluklara dönüşsün inşallah..
-
@YapayalnızGotoU-S Amin😊
-
@Masda . nasıl bir belrsizlik içinde kaldık.şart olsun.. konsolosluk açılınca çalışanları gaza getirmek için ekmek arası döner ve ayran servisi görevini üstleniyorum. ki kaybolan zamanı telafi etsinler..
-
Bu ileti silindi! -
Askıya alınan ne?
-
@yasvedev, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Askıya alınan ne?
Vize basimindan bashediyor sanirim
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum