Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Covid-19 sebebiyle ilk girişini yapamayan kaç kişiyiz

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
400 75 21.5k 67

Benzer Başlıklar

• Pasaporttaki damgayla Amerikaya Giris yapmak

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4
    -2 Oy
    4 İleti
    232 Bakış
    Ist.to.NYI
    Cok emek vermissin cevap icin cok tesekkur ederim. Cevap olarak pasaporttaki damganin bu giriste aktarmali ya da aktarmasiz sorun olmayacagini cikarttim. Umarim dogrudur tekrardan cok tesekkurler.
  • Amerikaya girişi sakıncalı meslek çeşitleri

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4
    0 Oy
    4 İleti
    708 Bakış
    A
    Teşekkürler 🙋🏻‍♂️
  • İlk girişte minimum kalış süresi

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4
    1 Oy
    4 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @magleneco İlk girişte minimum kalış süresi içinde söyledi: Yanıtınız için teşekkür ederim. Kısa kalacak olmamın sebebi işimden ötürü izin alamamış olmam. Halihazirdaki işimden stifa ettikten sonra bir süre daha çalışmak durumundayım çünkü. Bir haftalık izin alamadım, yıllık iznime de daha çok var. Suandaki durumda maksimum 4 gün kalabiliyorum. Sizce sıkıntı çıkmaması adına durumumu anlatmak dışında yapabileceğim birşey var mıdır? Zaten giriş çıkış yaptıktan 2 ay sonra temelli gideceğim için Re entry yapmaya gerek duymadım, yapmalı mıyım? Re-entry permit'e gerek yok. "Sikinti cikmak" derken tam olarak ne demek istiyorsunuz? Eger ABD'ye alinmamaktan bahsediyorsaniz, ABD'ye oyle ya da boyle alinirsiniz. Elinizde gocmen vize var... Ama 2 soruyla mi alinirsiniz, 20 soruyla mi :) bu belli degil. Sizin makul nedenleriniz var, sadece sorulan sorulara dogru ve tam cevap vermeniz yeterli olacak. Zaten yapabilecek baska bir sey de yok.
  • Kaç Yıldır Green Carda Başvuruyorsunuz Ve Çıkmıyor ?

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    505
    3 Oy
    505 İleti
    43k Bakış
    N
    @Mehmet-Fatih-Aslan sizin durumunuzda olan bir arkadasim baska ulkeden sira alabilmisti keske sizde oyle yapsaydiniz
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

12

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k