Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2022 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.2k 1.1k 1.6m 976

• Gelip eline liste mi vereceğim kimler "olmaz" dedi diye?

DV2021 ile ne alakası var dediğin şey etkilemeye başladı bile 3 ay ile.

• @Arthur-Morgan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Gelip eline liste mi vereceğim kimler "olmaz" dedi diye?

DV2021 ile ne alakası var dediğin şey etkilemeye başladı bile 3 ay ile.

nerenizle okuyorsunuz yazıları ? birde liste verecekmiş . anlaman için büyük büyük yazayım yukarı yazdığımı KONSOLOSLUKLAR AÇILIRDA MÜLAKATLARA BAŞLARSA HİÇ BİR SIKINTI OLMADAN ÜLKEYE GİREBİLİRLER. hani bilmem biliyor musunuz pasaportunuza basılan vize tarihi unganlardan aldığınız rapor tarihinden itibaren 6 ay geçerli ve EO da yıl sonunda bittiğine göre kaldı ki belli bir kesim aynı Muslim Ban da olduğu gibi federal ya da supreme court'un EO yu düşüreceğini düşünüyor bu yakın zamanda olursa dv2020 liler bile giriş yapabilir herkesin merakla beklenmesi gereken TEK ŞEY KONSOLOSLUĞUN AÇILMASI (dv2020 liler mahkemeyi de beklemek zorunda) bunu da büyük yazayım da belki gözden kaçırırsınız.

• kaldı ki kasım da seçim var trump yeniden seçilmezse yeni gelen başkanın ilk işi önceki başkanın EO larını iptal etmek oluyor. yıl sonuna kadar vizeler verilmese bile dv2021 in süreci 30 eylül 2021 e kadar devam edecek bu 55 bin kontenjanını doldurmak için yeterli bir süre. konsoloslukların olağanüstü halde sıkı çalıştıkları bilinen bir gerçek. dv2021 talihlileri için tekrar söyleyeyim tek endişeniz konsoloslukların açılması olsun dv2020 talihlileri de federal ya da supreme courttan bir karar çıkmasını beklemeliler extra olarak.

• Ben ne diyorum, sen ne diyorsun.

Cevap verme lütfen, kapatalım burada konuyu.

• hemen engelledim bile merak etme.

• Burada da yerimizi alalım bakalım. Malum süreçler.

• DV-2021 için ek bir çekiliş yapılması hiç sürpriz olmaz artık. “Kazananlara vize vermiyorlar, göçmen istemiyorlar neden ek çekiliş yapılsın?” diyen olacaktır. Trımp’ın bu kararı sonsuza kadar geçerli değil ve USCIS ve DoS’in elinde kullanamadığı 10binlerce vize kaldı.

• Yasaklı

Günaydın. Var mı iki haneli başvuru sayısı olan ve kazanan?

• Bana kızacaksınız belki ama, bu sene allahtan iyi ki çıkmadı. Gittik gidemedik mulakat olcak olmayacak, sira gelcek gelmeyecek. Stresten saçlari dökcektik. Her işte bi hayır vardır.

• @thementor hahaha ben de yerimi aldım ama umutsuz değilim. iyi şeyler de illa ki olacak :)

• yeni gelenler hoş geldiler :)

• Hakikaten bu durum, bu sene ek çekilişe sebep olur mu

• @travelleth, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Hakikaten bu durum, bu sene ek çekilişe sebep olur mu

umarım olur :D

• @Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@travelleth, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Hakikaten bu durum, bu sene ek çekilişe sebep olur mu

umarım olur :D

@crazycells ne der acaba

• ⭐⭐

Bu sene bu başlık 2000 olur diyorduk ama geçecek sanırım 2020talihlileri 2021talihlileri 2022 bekleyenleri hepimiz tek yürek hakkımızda hayırlısı olsun

• ⭐⭐⭐

Füze atsınlar artık böyle ölmüyoz 😥

• @Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

dobarlan abla :D

• Mevcut 2021 lerin bile süreci riskli hale geldi, ek çekiliş gibi bir ihtimal göremiyorum.

• Herkese merhaba, uzun bir zamandır her yazılanı takip ediyorum ve sizler sayesinde GC için oldukça bilgi almaya çalıştım. Bir aksilik olmadığı sürece (malum anlık herşey değişiyor), bu Ekim'de ben de başvuru yapacağım. Ekşi sözlükte gördüğüm kadarı ile kazananları üzecek bir durum oluşmuş. Biz yeni başvuru yapacakları neler bekliyor acaba..bu arada bizler DV 2022 oluyoruz dimi :))

Herkese bol şans ve sağlık diliyorum...

• ⭐⭐⭐

@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

dobarlan abla :D

Bıragmadım gendimi ama baksana çok üzücü şeyler devam ediyor çocumm 😥 @Rhonster

Benzer Başlıklar

• DV2025 Sohbet Odası

17k
    1
    36 Oy
    17k İleti
    1m Bakış
    ebaris86E
    @TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
  • DV2023 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    21k
    1
    42 Oy
    21k İleti
    2m Bakış
    batuhannulusoyyB
    @Cihangir-KILIÇ Bu yıl bende yine fiyasko. Senin sesin çıkmamış ama inşallah hayırlısı olmuştur.
  • DV2021 Bekleme Odası

22k
    1
    31 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    dilaradrkD
    @gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
  • DV2020 bekleme odası

10k
    15 Oy
    10k İleti
    3m Bakış
    D
    @gucarslan teşekkür ederim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

37

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k