Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Covid-19 sebebiyle ilk girişini yapamayan kaç kişiyiz

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
400 75 21.5k 67

Benzer Başlıklar

• COVID-19 Sebebiyle USCIS Mülakat Randevusu Ertelenenler

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    1
    0 Oy
    1 İleti
    124 Bakış
    ErbaturE
    Merhaba, yabancı forumlarda bu konu hakkında yazılar gördüm ancak Türkçe olarak bir içerik bulamadım. ABD’de bulunan ve pandemiden önce mülakat (Interview) tarihi gelen ancak COVID-19 sebebiyle randevusu ertelenen kişiler var ise bu başlık altında güncel durumu konuşabilirler. Örnek; Green Card, Vatandaşlık, İltica vb. türler için yüzyüze görüşmesi planlanan ancak ertelenen kişiler.
  • DS260 formuna giris problemi

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    5
    2 Oy
    5 İleti
    859 Bakış
    crazycellsC
    @fatihk DS260 formuna giris problemi içinde söyledi: Merhaba tekrar herkese Ds260 formumu doldurup tÜm sayfaların çıktısını alırken "interview location" başlıklı sayfanın çıktısını almamışım her nasıl olduysa. Şimdi girip alayım diye giriş yapıyorum ama "your request can not processed at this time" uyarısı geliyor. Ne yapmalıyım Daha sonra bir daha deneyin isterseniz, bir de farkli web browser'lardan giris yapmayi deneyebilirsiniz. Zaten bu sayfanin ciktisina vize surecinde ihtiyac duymayacaksiniz, kendi kaydiniz icin almak istiyorsaniz daha sonra almayi deneyin.
  • Hep aynı fotoğrafla başvurmak elenme sebebimidir?

9
    0 Oy
    9 İleti
    8k Bakış
    E
    @vecihi slmlar belki faydası olur diye eklemek isterim 2019 yılında çektirdiğim aynı fotoğrafla 2019, 2020 ve 2021 basvuruları yaptım 2021 de yaptığım başvuruyu kazandım.. hersey şans 🍀 Ha kazandığımı zamanında farketmediğim için DS 260 ı dünyada en son dolduran kişi olarak mülakat tarihi alamadım tabi o ayrı :) ..hersey kısmet🍀..
  • Göçmen Aile bireylerinin sonradan ABD ye ilk girişleri konusu

29
    5 Oy
    29 İleti
    3k Bakış
    ATS16A
    @kadri https://yesilkartforum.com/forum/topic/77/green-card-sahiplerinin-abd-dışında-kalış-süreleri Bu başlık altında sorunuzun cevabını bulabilirsiniz.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

18

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k