Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2019 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
7.7k 553 3.1m 122

  • @crazycells Evet öyleymiş, kısmet işte... Teşekkürler.


  • @heleniki DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    @freeworld L1 vizesi ne oluyor sayın @FreeWoRLD? bilgi verirseniz çok memnun olurum.yada link :) teşekkürler.

    Sayın @heleniki Şirket içi transfer vizesi oluyor.
    Aşağıdak linkte detayları görebilirsiniz
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/104/l-şirket-i̇çi-transfer-vizesi


  • @freeworld çok teşekkür ederim bilgilendirme için.Sanırım benim yada eşimin öyle bir şansı yok.ben şuan çalışmıyorum,eşimde bir devlet bankasında orta düzey yönetici.


  • Babanizin case number i hemen cagrilacaklar arasinda. Ds 260 formunu hemen doldurun. Ne kadar kisa surede doldurursaniz o kadar cabuk cagriliyorsunuz. Babanizla beraber tum aile islemlerinizi halletmeniz gerekiyor. Babaniz hak sahibi oldugu icin gorusmeye onunla birlikte gideceksiniz. Ve onay aldiktan sonra 6 ay icinde Amerika ya ailece giris yapmalisiniz. eger babanizin cok onemli bir gerekcesi varsa Amerika ya giris yaptiktan sonra gostereceginiz bir adres otel de olabilir, greencardiniz size 15-20 gun icinse teslim edilir. Bunu Babaniz alip islerini gerekce gosterip oradaki greencard yetkili kisilerinden ek sure isteyebilir. Bu sure de Turkiyeye donus yapar. Siz kalabilirsiniz. Ancak babanizin sanirim en fazla belirtigi sure 1 veya 2 yil olabilir. Bu sure sonunda mutlaka Amerika ya geri donmeli yoksa greencard ini kaybeder. siz de okuyorsaniz Turkiye de okulunuzu gerekce gosterip Turkiye ye geri donebilirsiniz. ama mutlaka Amerika ya buradaki islemler tamamlandiktan sonra 6 ay icinse giris yapmalisiniz . Orada green card inizi almalisiniz. Babaniz almali yani.Babaniz oraya gidince mutlaka kalmak isteyecektir. Merak etmeyin.Hayirli.olsun.


  • @kadikay DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    Babanizin case number i hemen cagrilacaklar arasinda. Ds 260 formunu hemen doldurun. Ne kadar kisa surede doldurursaniz o kadar cabuk cagriliyorsunuz. Babanizla beraber tum aile islemlerinizi halletmeniz gerekiyor. Babaniz hak sahibi oldugu icin gorusmeye onunla birlikte gideceksiniz. Ve onay aldiktan sonra 6 ay icinde Amerika ya ailece giris yapmalisiniz. eger babanizin cok onemli bir gerekcesi varsa Amerika ya giris yaptiktan sonra gostereceginiz bir adres otel de olabilir, greencardiniz size 15-20 gun icinse teslim edilir. Bunu Babaniz alip islerini gerekce gosterip oradaki greencard yetkili kisilerinden ek sure isteyebilir. Bu sure de Turkiyeye donus yapar. Siz kalabilirsiniz. Ancak babanizin sanirim en fazla belirtigi sure 1 veya 2 yil olabilir. Bu sure sonunda mutlaka Amerika ya geri donmeli yoksa greencard ini kaybeder. siz de okuyorsaniz Turkiye de okulunuzu gerekce gosterip Turkiye ye geri donebilirsiniz. ama mutlaka Amerika ya buradaki islemler tamamlandiktan sonra 6 ay icinse giris yapmalisiniz . Orada green card inizi almalisiniz. Babaniz almali yani.Babaniz oraya gidince mutlaka kalmak isteyecektir. Merak etmeyin.Hayirli.olsun.

    Artik Ds260'in gonderilme tarihi mulakata etki etmiyor sayin @kadikay , guncel surecler icin surayi okuyabilirsiniz:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/524/dv2019-2019-green-card-lotosu-asamalari/

    Surecte her yil ufak tefek degisiklikler oluyor, hicbir kafa karisikligi yasamamak icin isminde sadece DV2019 bulunan konulari okumalisiniz.


  • @kadikay vaktinizi çalışıyor isem kusuruma bakmayınız bu bahsetmiş olduğunuz durum üzerinden aklıma takıldı baba hak sahibi ve yasal süreç icerisinde TR ye geri döndü ve Amerika’ya bir daha gitmedi Amerika’da bulunan ailesi icin durum ne oluyor ? Asıl hak sahibinden dolayı iptal mi ?


  • Gc çıkan baba çocukları 18 yaşını doldurmuş olsa bile çocuklarını da goturebiliyor mu ?


  • Sayin @crazycells babasi kazanan ama gitmeye ikna olmayan arkadas icin cesitli yazilar yazilmis ama yanlis gormediysem kendisi 29 yasinda ve babasi kazansada surece dahil olamiyor diye biliyorum. Acaba sonrasinda oglu icin basvuru yapabilir diye mi yorum yapildi tam olarak anlayamadim.


  • @borat 21 yasını gecmemiş ise götürebilir tabiki


  • Arkadaşlar, confirmation numberımı kayıp etmiştim, şimdi unuttum ekranından bilgileri doğru şekilde giriyorum ama kayıt bulunamadı diyor sizce neden olabilir, sistem güncellenirmi acaba


  • @borat DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    Gc çıkan baba çocukları 18 yaşını doldurmuş olsa bile çocuklarını da goturebiliyor mu ?

    21 yasindan kucuk cocuklar da Green Card alabilirler.


  • @ufuk-uysal DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    @kadikay vaktinizi çalışıyor isem kusuruma bakmayınız bu bahsetmiş olduğunuz durum üzerinden aklıma takıldı baba hak sahibi ve yasal süreç icerisinde TR ye geri döndü ve Amerika’ya bir daha gitmedi Amerika’da bulunan ailesi icin durum ne oluyor ? Asıl hak sahibinden dolayı iptal mi ?

    ABD'ye girip Green Card'lari aldiktan sonra herkesin durumu kendisini ilgilendiriyor. Aileden birinin geri donmesi diger aile uyelerini etkilemez o durumda.


  • @famel DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    Sayin @crazycells babasi kazanan ama gitmeye ikna olmayan arkadas icin cesitli yazilar yazilmis ama yanlis gormediysem kendisi 29 yasinda ve babasi kazansada surece dahil olamiyor diye biliyorum. Acaba sonrasinda oglu icin basvuru yapabilir diye mi yorum yapildi tam olarak anlayamadim.

    evet sayin @Famel ben de dediginiz gibi yazdim, en son sanirim yas konusunda guncelleme olmadi. 29 yasi icin baba ya da anne Green Card'i aldiktan sonra cocuklarina sponsor olup F2B kategorisinde Green Card surecini baslatabilir. Ama bu durum cocuk evlenmedigi surece gecerli ve 6-7 yil bekleme suresi var. Bu konudaki ayrintili bilgiyi su konudan alabilirsiniz:

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/75/family-sponsored-green-card-aile-sponsorluguyla-green-card-almak


  • @curlyboss DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    Arkadaşlar, confirmation numberımı kayıp etmiştim, şimdi unuttum ekranından bilgileri doğru şekilde giriyorum ama kayıt bulunamadı diyor sizce neden olabilir, sistem güncellenirmi acaba

    sayin @curlyboss 3-10 Ekim arasinda basvuru yapmis olabilir misiniz?


  • Warning: The information entered is not valid.

    Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page, including punctuation.

    Several characters are often confused:
    0 = zero, O = letter 'O', 1 = one, I = letter 'I' (like 'Ice'), 5 = five, S = letter 'S', 6 = six, G = letter 'G', 8 = eight, B = letter 'B' ?


  • Arkadaşlar merhaba üzülerek Bende kazanamamış bulunuyorum bir süredir de üye olmadan takipte idim. Hayırlısı ne ise o olsun tüm arkadaşlar için. Bir sorum olacak ama, biraz araştırdım ve merakımı mazur görün.
    2017 DV ikinci defa çekiliş yapıldığını bilmiyordum ve belki de kazanmıştım, şu an öğrendiğim için bakamıyorum da tekrar yada bakabileceğim bir yer var mı?
    Eğer kazandı isem ve haliyle başvuramamış oluyorum ve bu damga yemek midir? :/


  • @taskin132 DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    Arkadaşlar merhaba üzülerek Bende kazanamamış bulunuyorum bir süredir de üye olmadan takipte idim. Hayırlısı ne ise o olsun tüm arkadaşlar için. Bir sorum olacak ama, biraz araştırdım ve merakımı mazur görün.
    2017 DV ikinci defa çekiliş yapıldığını bilmiyordum ve belki de kazanmıştım, şu an öğrendiğim için bakamıyorum da tekrar yada bakabileceğim bir yer var mı?
    Eğer kazandı isem ve haliyle başvuramamış oluyorum ve bu damga yemek midir? :/

    maalesef DV2017 sureci bitti. O sonuclari kontrol etmek mumkun degil. Zaten ikinci kez aciklanma yapildiginda kazanan kisilere email de gonderildi (dvlottery sayfasini kontrol etmelerini bildiren).
    Merak etmeyin, damga yemek soz konusu degil :)


  • @referee DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    Warning: The information entered is not valid.

    Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page, including punctuation.

    Several characters are often confused:
    0 = zero, O = letter 'O', 1 = one, I = letter 'I' (like 'Ice'), 5 = five, S = letter 'S', 6 = six, G = letter 'G', 8 = eight, B = letter 'B' ?

    Butun karakterleri dogru girdiginize emin olun sayin @referee . Ayrica 18 Ekim'den sonra yaptiginiz basvurularin bilgilerini kullanmalisiniz.


  • @crazycells öncelikle bilgi için teşekkür ederim bir kaç yerde böyle birşey okudum o yüzden endişe ettim. Mailleri fazla kontrol edemiyorum muhtemelen bu dolandırıcı mail diye belki de okumadan silmişimdir. Belki de kazanamadım bilmiyorum. Keşke öğrenebilsek :/

  • ⭐⭐

    @kadikay hocam bana mı dediniz? Benim yasım 29. 21 felan degil. Benim mükafatıma bir durum yok. Fakat benim istedigim babam sayesinde anneme green card cıkarabilmek sayet kardesim orada işe baslayacak. Bende canadadayım zaten. Babam dönse bile anneme kapağı attırmak istiyorum.Tesekkurler


Benzer Başlıklar

  • DV2024 Sohbet Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2023 Sohbet Odası

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    21k
    1
    42 Oy
    21k İleti
    2m Bakış
    batuhannulusoyyB
    @Cihangir-KILIÇ Bu yıl bende yine fiyasko. Senin sesin çıkmamış ama inşallah hayırlısı olmuştur.
  • DV2019 Geç Başvuru Hakkında

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4
    0 Oy
    4 İleti
    315 Bakış
    entelmanE
    Önümüzdeki bültene olmasa da sonraki 2 bültene yetişme şansınız hala var. Bir an önce DS260 formunu doldurup süreci takip edebilirsiniz.
  • DV2020 bekleme odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    10k
    15 Oy
    10k İleti
    3m Bakış
    D
    @gucarslan teşekkür ederim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

32

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum