DV2021 Bekleme Odası
-
@Bugrahan-Biçer teşekkür ederim inşallah kısmette varsa olur hayırlısı olsun diyorum 😁
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merhaba arkadaşlar uzun süredir bazı nedenlerden siteye giremedim çıkan arkadaşlara şimdiden hayırlısı olsun bu arada bizede çıktı 😁
Oğlunun adı asil olan elif arkadasimiz. Hayirli olsun. Allah tamamina erdirmeyi nasip etsin. Cok sevindim.
-
@asilelif hayırlı olsun sevindim size çıktığına bol şans
-
Evet arkadaşlar sonunda biz de sürece dahil olabildik. 10XXX case number ile aranızdayız kazanan arkadaşlar. 3. yılımız bu çekilişe katıldığımız ve bu süreden beridir foruma üyeyiz. Umarım herkesin süreci olumlu sonuçlanır.
-
@ibrahimasar teşekkür ederim evet oğlumun adı asilkan ama elif olan da kızımın adı 😁
-
@haymatlos_ darısı tüm arkadaşlara ayağımı sürükleyim hemen sizlerde gelin inşallah
-
Arkadaşlar selamlar ,
Ben Aracı kurum ile başvurumu yaptım
confirm kodum gelmişti zaten , daha yeni kontrol ediyorum fakat Soyadını hatalı girdiğimi söylüyor. Tüm alternatifleri denedim ama hep aynı hata.
Başına gelen var mı ? Aracı kurum çözmeye çalışıyor ordaki arkadaş 1-2 saattir 3-4 kez aradı şunu deneyelim bunu deneylim igilendiklerini düşünüyorum ama sonuç alamazsak zamanından önce boşa 1 yıl kaybetmiş oluruz.Bilgisi olan var mı yada başına gelen
-
@asilelif forumun mudavinlerinden birine çıkması mutlu etti beni tebrik ediyorum inşallah Allah tamamına erdirir
-
@Burak-çırak ingilizce harflerle soyisminizi yazarak deneyin
-
@saitdemiirbas, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Bu sene en yüksek case numarasi kaç acaba bilginiz var mi? En yüksek kaç gördünüz?
39.000'ler var...
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merhaba arkadaşlar uzun süredir bazı nedenlerden siteye giremedim çıkan arkadaşlara şimdiden hayırlısı olsun bu arada bizede çıktı 😁
harika haber :) tebrikler ... sizi de listeye ekliyorum... :)

-
@thementor, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Evet arkadaşlar sonunda biz de sürece dahil olabildik. 10XXX case number ile aranızdayız kazanan arkadaşlar. 3. yılımız bu çekilişe katıldığımız ve bu süreden beridir foruma üyeyiz. Umarım herkesin süreci olumlu sonuçlanır.
tebrikler :) sizi de listeye ekliyorum...
-
@Burak-çırak, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Arkadaşlar selamlar ,
Ben Aracı kurum ile başvurumu yaptım
confirm kodum gelmişti zaten , daha yeni kontrol ediyorum fakat Soyadını hatalı girdiğimi söylüyor. Tüm alternatifleri denedim ama hep aynı hata.
Başına gelen var mı ? Aracı kurum çözmeye çalışıyor ordaki arkadaş 1-2 saattir 3-4 kez aradı şunu deneyelim bunu deneylim igilendiklerini düşünüyorum ama sonuç alamazsak zamanından önce boşa 1 yıl kaybetmiş oluruz.Bilgisi olan var mı yada başına gelen
ekran fotosu var mi elinizde? basvuru yaparkent harf hatasi yapmis olabilirler...
-
İmzamı güncelleyeyim bari.. Arkadaş bi çıkmadı gitti deli etti beni bu çekiliş. Ne şanssız adammışız...
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@saitdemiirbas, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Bu sene en yüksek case numarasi kaç acaba bilginiz var mi? En yüksek kaç gördünüz?
39.000'ler var...
50xxx case numarasına sahip bir yeni üye bana mesaj attı, sanırım rekor. Süreci buraya ve imzasına taşımasını isteyeceğim.
-
ÇIKmadı bu yılda ÇIKANLARA BAŞARILAR DİLERİM.
Amerika iyidir arkadaşlar herseye rağmen. -
@crazycells çok çok çok teşekkür ederim
-
iyi günler,
oncelikle hepinize katkilarinizdan dolayi tesekkur ederim.
ds-260 formunu doldururken aklima takilan birkac soru var.- ABD ye 3 defa gittim ancak giris cikis tarihlerimi tam olarak hatirlamiyorum. tahmini tarihler girmem sahtecilige mi girer?
- Did this job require at least 2 years of training or experience ? sorusunda ne soruldugunu tam olarak anlamadim. ben su an hekim olarak zorunlu hizmetimi acil serviste yapiyorum. bu ise yani acil serviste calismaya baslamadan once training ve experience gerekiyor muydu sorusunun cevabi 6 yillik egitim mi yoksa soruda kastedilen baska bir sey mi?
-
@crazycells reis sen de başvurdun mu yoksa abd de misin?
-
@Anıl-M-Yüzer, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
iyi günler,
oncelikle hepinize katkilarinizdan dolayi tesekkur ederim.
ds-260 formunu doldururken aklima takilan birkac soru var.- ABD ye 3 defa gittim ancak giris cikis tarihlerimi tam olarak hatirlamiyorum. tahmini tarihler girmem sahtecilige mi girer?
- Did this job require at least 2 years of training or experience ? sorusunda ne soruldugunu tam olarak anlamadim. ben su an hekim olarak zorunlu hizmetimi acil serviste yapiyorum. bu ise yani acil serviste calismaya baslamadan once training ve experience gerekiyor muydu sorusunun cevabi 6 yillik egitim mi yoksa soruda kastedilen baska bir sey mi?
İyi akşamlar.
- sorunuzun cevabı pasaportunuzda yazıyor olmalı :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum