DV2021 Bekleme Odası
-
Merhaba arkadaşlar. Kazanan herkesi tebrik ediyorum. Biraz uzun, heyecanlı, bazen de yıpratıcı bir süreç sizleri bekliyor. Dallas, Texas'da yaşıyoruz. Yerleşmeyi düşünenler için elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
-
Merhaba arkadaşlar, ilk kez başvurduk ve eşime çıktı. Mülakatta bir sorun yaşamaz isek Houston planlıyoruz. Saygılar
-
@tugrulbey Houston çok sıcak, serin eyre giden yanmayın yazın sıcağında
-
selam arkadaşlar şimdi ufak bir sorum olacak amerika vizesini kazanırsam şayet bana orada yol gösterecek birileri lazım ben böyle sağlam kişileri naısl bulabilirim ? bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek varmı en azından gittigimde bana 1 oda kiralayabilecegım yer de olur hatta süper olur
-
@Yunus-Emre-Karabıçak Greencard kazan önce, sonra bunları düşünürsün.
-
@nicely vizeyi zaten kazandım ds260 formunu dolduruyorum şuan ve orada tanıdıgım kimse yok
-
Bu ileti silindi! -
@semavi KADİR abi senmiydin :) Ne güzel adamsın sen ya.
-
Bu ileti silindi! -
arkadaslar merhaba siteyi biraz once kesfettim bende greencard sanslisiyim 8binlerdeyim ds 260 formu doldurdum lise mezunuyum ama okul hakkinda falan hic bilgi yazmadim siteden tekrar guncellememi saglikli olur yoksa e posta mi atmam gerek kcc ye birde pasaportum 2021 temmuzda bitiyor onu uzatmam gerekmi ona gore uzattiktan sonra hem bu lise adi falan gireyim hemde pasaportu uzatmaya giriyim 2 debi guncellemeyim iyi gunler herkese
-
@Yunus-Emre-Karabıçak, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
selam arkadaşlar şimdi ufak bir sorum olacak amerika vizesini kazanırsam şayet bana orada yol gösterecek birileri lazım ben böyle sağlam kişileri naısl bulabilirim ? bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek varmı en azından gittigimde bana 1 oda kiralayabilecegım yer de olur hatta süper olur
Tebrikler öncelikle sürecinizi imzanıza taşıyın ki size daha rahat yardımcı olunsun. Forum aktif üyelerine bir çok konuda yardımcı oluyor. Sorularınızı doğru başlıklarda sorup ilgili konuları bol bol okumanızı tavsiye ederim. Daha bir kaç ileti geride @semavi bey Houston için adres konusunda yardımcı olabileceğini yazmış.
Aradığınız tüm cevaplar forumda mevcut sadece okumanız gerekiyor.Bol şanslar.https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin
https://yesilkartforum.com/forum/topic/3422/dv2021-2021-green-card-lotosu-asamalari
-
kazanan herkesi tebrik ediyorum, her şey gönüllerince olsun. sonuç olumsuz olduğu için canım sıkıldı ama yapacak bir şey yok. yine yeniden......
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim.Bize ikinci başvuruda bu sefer çıktı.Bu sene kazanamayan arkadaşlara yeni çekilişte bol şans dilerim. Case no 28 binlerde bekleyeceğiz artık....DS260 formunu incelemeye başladım.Bu konuda çocuklarla ilgili kısmın doldurulmasında tereddüt tasıyorum.Çocukların sosyal medya ve tel kısımlarına ne yazacağız.Bu konuda tecrübe sahibi arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa memnun olurum...şimdiden teşekkürler.
-
@Ahmet-Uysal tebrikler
sorunuzu şu başlıkta sorarsanız bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktırhttps://yesilkartforum.com/forum/topic/3422/dv2021-2021-green-card-lotosu-asamalari
-
Bu ileti silindi! -
kazanamamak evcil hayvaninin ölmasi kadar yuregini burkuyo insanin kabul...
Ama benim sartlarim daha iyiydi niye o kazandi da ben kazanamadim fesatlanmacilari da bi bitse artik... cahillik bu. -
Do you have documentation to establish that you have received vaccinations in accordance with U.S. law?
bu soruya ne cevap vermeliyiz ? -
@crazycells 18 olan ney forumdaki sayisimi?
-

Kazanan arkadaşları tebrik ederim...
-

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum