DV2022 Bekleme Odası
-
@hüseyinn sorun olmaz zaten hesap size ait ispatlayamayacağınız bir durum yok ortada.
-
malesef hayaller amerika gerçekler 2022 bekleme odası. yerimizi alalım hemen burdan sevgili kader arkadaşlarım. günaydın
-
-
@şükrü-akgün-0 günaydın bu sene çıkar hepimize insallah
-
@şükrü-akgün-0, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
malesef hayaller amerika gerçekler 2022 bekleme odası. yerimizi alalım hemen burdan sevgili kader arkadaşlarım. günaydın
Günaydın
Bozma moralini
Bu senede kısmetim degilmiş diye düşünelim -
Günaydınnnnn asil vatanımın aziz insanları :)
-
herkese merhaba, önümüzdeki yılı beraber geçireceğimiz bütün arkadaşları selamlıyorum. yine yeniden demeye devam ve 2022 için herkese şimdiden bol şans diliyorum.
-
Yerimizi aldık 😀
-
eşim yabanci uyruklu 2 mizde basvurduk sonuc malesef olumsuz demekki bu zaman ozaman degilmis cekilis devam ederse artik 2021 yilini bekliyoruz insan yazilani yasarmis ....
-
bahtı açık olanın , horozu bile yumurtlar arkadaşlar.. süreç hakkında en ufak bir bilgisi olmayan bir çoğunluğa çıktı gene... acaba bizde mi böyle yapsak ne yapsak?
-
Aynen bu sefer sadece başvuru yapıp bırakacam ... Ne bir video izlerim ne takip ederim artık.
Açıklanma tarihinde bile sonuca bakmayı düşünmüyorum bir iki gün sonra bakacam.
Bu şekilde herşeyi aktif takip edince hiç olmuyor bence. -
Merhabalar arkadaşlar. DV2022 için bol şanslar diliyorum herkese. Uzun süredir forumu takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum.
DV2019 çekilişinin ilk günlerinde stüdyoda çektirdiğimiz fotolarla kendim, eşim ve yeğenim için arka arkaya üç başvuru yaptım, üçümüze de çıkmadı.
DV2021 için başvurularımızı evde çektiğimiz fotolarla, sürenin sonuna doğru ayrı günlerde, ayrı bilgisayar/telefon ve IPlerden yaptık yine olmadı. Hatta bir arkadaşımız için bir akrabası ABDden başvuru yaptı, ona da çıkmadı. Totem arayışlarımızı sürdürüyoruz:) . -
@bidünya teşekkür ederim sağolun.
-
@hüseyinn rica ederim
-
Acaba başvuru tarihlerinde de değişiklik olacak mı ?
-
Bizde kazandık ama bundan sonraki süreç ürkütüyor formlari doldurmak falan bilgisi olan varsa yazabilir mi ?
-
@umutaga valla 2 gündür kendime gelemedim. Ben de öyle yapacağım.. Aklıma geldikce moralim bozuluyor ofiste. Basvurup unutmak en iyisi. Sanki bana çıkacakmıs gibi izlediğim videoların haddi var hesabı yoktu. :)
-
aynen bende kendıme bir türlü gelemiyorum . çok umut bağlamıştım. tamamern çekiliş oldugunu aklımdan çıkartmışım. sonuç yine bana hüssrraaan :) Pc başında çalışmak işi dahada zorlaştırıyor. ofiste bende işi gücü bırakıp ya forumda yada youtube da amerika videoları izlerken buluyorum kendımı buda süreci daha zor hale getiriyor resmen zamanı durduruyor.
-
@Tayfun-Durkaya kısa bi süre sonra düzeliyo dostum merak etme :) alışıyo insan bi zaman sonra izlememeye forum aklına haftada 10 günde bir gelmeye başlıyo tecrübeyle sabit :)
-
@ugurksknbck inan unutmayı çok istiyorum :) fakat aklımdan cıkmıyor her sabah standart pc yi acar açmaz sigorta ekranlarını hemen açmadan önce direk forumu açıyorum. bide ben hayallerının pesınden koşmayı çok sveen bir insanım kolay kolay peşini bırakmam bir işi bitirene kadar o yuzden kolayca sıyrılabileceğimi pek sanmıyorum bu işten :).
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum