DV2022 Bekleme Odası
-
Bu ileti silindi! -
Tebrikler. Anladigim kadariyla yanlis basliktasiniz. Bu baslik 2022 cekilisi icin beklemede olanlar adina. ☺️
-
@cagri, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Arkadaşlar selamlar,
Daha önce bahsi geçti mi bilmiyorum ama bir konuyu sizlere sorup fikirlerinizi almak istiyorum.
dvlottery.state.gov web adresinin dvprogram.state.gov aderesine yönlendirmesi hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Başvuru adresindeki lottery kelimesinin program ifadesine dönüşmesi, DV2022 programının loto usulü değilde puanlı sisteme geçmesine işaret olanilir mi ?@crazycells hocam bu konu ile ilgili düşünceleriniz nedir?
bir manasi yok henuz :) gocmenlik yasalari degismeden, diversity visa programi da degismez :)
-
@elifarpacivil, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Merhaba arkadaşlar, ben ilk defa başvurdum ve çıktı☺️ forumda aranıza daha yeni katıldım anlamaya çalışıyorum ve bir sorum olacak; case number 35.126
Biraz geride kalıyorum. Bu konuda aydınlatırsanız sevinirim. TeşekkürlerTebrik ederim hayırlı olsun 😊
Vize sürecinizi imzanıza taşımanızı tavsiye ederim
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin2021 green kart Loto aşamaları
https://yesilkartforum.com/forum/topic/3422/dv2021-2021-green-card-lotosu-asamalari2021 mülakat deneyimleri başlıklarını takip ederek istifade edebilirsiniz. Şimdiden bol şanş
https://yesilkartforum.com/forum/topic/3423/dv2021-mulakat-deneyimleri -
5 mayıs 2021 hepiniz için şimdiden hayırlı olur inş.
-
Günaydın bir kaç gündür kafa karıştıran bir durum var sizlere danışmak istiyorum. Malum greencard için 15.000 $ gerekiyor, bu sene ki çekiliş bana çıkmadı zaten biriktirdiğim de bir miktar param var bununla dolar mı alsam altın mı alsam diye çelişki yaşıyorum oldu ki seneye ki çekiliş bana çıktı hesapta 15.000 $ dolar göstermek gerekiyor bunu biliyorum peki şöyle yapsam nasıl olur mobil bankacılıktan gram altın alsam loto çıktığında da hemen gram altını dolara çevirsem olur mu sonuçta hesaba dışarıdan para girişi olmuyor hesabın içinde tür değiştiriyor kafama takılan sorun bu çünkü mülakatlarda hesap ekstrelerinin kontrol edildiğini duymuştum ve mülakat tarihlerine yakın zamanlarda hesaplara yüklü para girişi olduğunda paranın kendinize ait olduğunu inanmıyorlarmış, özetle altın dolardan daha hızlı yükseliyor ve zarar oranı dolara göre çok düşük ben de mülakatta sorun yaşarmıyım diye sizlere danışayım dedim.
-
Herkese gunaydin
Saglikli huzurlu bir gün dilerim -
@hüseyinn, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Günaydın bir kaç gündür kafa karıştıran bir durum var sizlere danışmak istiyorum. Malum greencard için 15.000 $ gerekiyor, bu sene ki çekiliş bana çıkmadı zaten biriktirdiğim de bir miktar param var bununla dolar mı alsam altın mı alsam diye çelişki yaşıyorum oldu ki seneye ki çekiliş bana çıktı hesapta 15.000 $ dolar göstermek gerekiyor bunu biliyorum peki şöyle yapsam nasıl olur mobil bankacılıktan gram altın alsam loto çıktığında da hemen gram altını dolara çevirsem olur mu sonuçta hesaba dışarıdan para girişi olmuyor hesabın içinde tür değiştiriyor kafama takılan sorun bu çünkü mülakatlarda hesap ekstrelerinin kontrol edildiğini duymuştum ve mülakat tarihlerine yakın zamanlarda hesaplara yüklü para girişi olduğunda paranın kendinize ait olduğunu inanmıyorlarmış, özetle altın dolardan daha hızlı yükseliyor ve zarar oranı dolara göre çok düşük ben de mülakatta sorun yaşarmıyım diye sizlere danışayım dedim.
Sorun olmayacaktır
Çekiliş seneye sana çıkar ise o zaman düşünürsün sonuçta çekiliş sonucından en erken konsolosluk randevuna 6 ay süre olacak
Şimdiden bunları düşünmene gerek yok
Tek düşüncen bu olsun -
@hüseyinn sorun olmaz
-
@baba-kartal teşekkürler sağolun
-
@go_to_usa teşekkür ederim
-
2022 çekilişinin açıklanmasına kaç gün var arkadaşlar? :-D
tahminime göre 330 gün falan kaldı. :-)buarada lottery kalkıp, program ile devam etmeleri de muhtemel. web adresi bile dvlottery'den, dvprogram'a yönleniyor.
-
@hüseyinn sorun olmaz zaten hesap size ait ispatlayamayacağınız bir durum yok ortada.
-
malesef hayaller amerika gerçekler 2022 bekleme odası. yerimizi alalım hemen burdan sevgili kader arkadaşlarım. günaydın
-
-
@şükrü-akgün-0 günaydın bu sene çıkar hepimize insallah
-
@şükrü-akgün-0, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
malesef hayaller amerika gerçekler 2022 bekleme odası. yerimizi alalım hemen burdan sevgili kader arkadaşlarım. günaydın
Günaydın
Bozma moralini
Bu senede kısmetim degilmiş diye düşünelim -
Günaydınnnnn asil vatanımın aziz insanları :)
-
herkese merhaba, önümüzdeki yılı beraber geçireceğimiz bütün arkadaşları selamlıyorum. yine yeniden demeye devam ve 2022 için herkese şimdiden bol şans diliyorum.
-
Yerimizi aldık 😀
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum