DV2022 Bekleme Odası
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@baba-kartal abi aynını yazmıştın zaten, sen gidip görmüşsün iyi hoşta burasını bir süre karalar bağlama odası gibi düşün istersen 😂
Sağlıgımız yerinde en azından
Canınız sağolsun
Üzülmeyin ya -
@haymatlos_ zamanda işte zaman baya kıymetli bir şey 😞
-
@Levent-TEKCE, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Merhabalar ben sonuç ekranından hatalı giriş uyarısı alıyorum. Yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı.
https://hizliresim.com/0uKi2q Bu confir kodunu bir türlü yazamadım.
Şimdiden teşekkürler.
Levent Bey, mesaji gordum...
basvuruya isminizi ve soyisminizi ters yazmissiniz... soyisim sorulan yerde isminizi yazarsaniz sonucunuzu ogrenebilirsiniz...Ayrica burasi DV2022 bekleme odasi, lutfen DV2021 sonuclariyla ilgili sorularinizi DV2021 odasinda sorun...
-
@crazycells üstad arkjadaşların genelinde bir soru var özelde de benim
-
@haymatlos_, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@crazycells üstad arkjadaşların genelinde bir soru var özelde de benim
isim ve soyismin ters yazilmasi mi?
-
resim konusunda acaba o mu eleme sebebi kazananlar özel bişey mi yaptı veya ay sonu ay başı başvuru bir faktör mü? benim sorumda 2022 başvuruma uğur getirirmisiniz (facebook da öyle duydum da) @crazycells
-
2021 i de hüsranla kapattıktan sonra 2022 çekilişine gözümü çevirmiş bulunmaktayım...
-
@C-Ayanlar hoşgeldiniz
-
Ne kaldı 5 mayıs a :)
-
@Abdurrahim-Arınç imzayı anlamadım ben ekim gelsin de
-
@haymatlos_ 3 kere olmamış yani
-
Aynen üç kere olmadi yauv
-
@ahsenaydgdu alttaki 4?
-
@haymatlos_ 4? Belli değil işte
-
4 bekliyorum umarım olur anlamında o kadar karışık mı ya değiştirim bari
-
resim konusunda acaba o mu eleme sebebi kazananlar özel bişey mi yaptı veya ay sonu ay başı başvuru bir faktör mü? benim sorumda 2022 başvuruma uğur getirirmisiniz (facebook da öyle duydum da) @crazycells
Fotograf konusunda forum yonlendirmelerini takip ettiginiz surece hicbir sorun olmaz. Merak etmeyin, uyarilara ragmen cok kotu fotograflarla secilip vizeyi alan kisiler var... Yani konsolos icin onemli olan fotografa bakinca taninmaniz diyebiliriz...
Baska birinin fotografini kullanmiyorsaniz ve yuzunuz net bir sekilde anlasilabiliyorsa bir problem olacagini sanmiyorum. Ayrica basvuru yapanlar rastgele secildigi icin hem ay sonundan hem de ay basindan esit sansla seciliyor kisiler... Dolayisiyla her zaman diliminden kisiler bulmak mumkun...
Evet, biliyorsunuz LOSEV'e bagis karsiliginda basvuru kabul ediyoruz :) Ayrintili bilgiler surada:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/226/yeşilkart-forum-başvuru-servisi
Fakat henuz erken, isminizi listeye eklemem icin [email protected] adresine email gondermeniz yeterli :) DV2022 sureci baslamadan hemen once listedeki kisilerle tekrar iletisime geciyorum :)
-
@Abdurrahim-Arınç yani şimdi anladım :) 2022 de yazıalbilirdi
-
@ahsenaydgdu sıkmayın canınızı sağlık yerinde ee kaybımızda sadece zaman deneriz yine
Ağzına sağlık
İyi dedin -
@crazycells he tamam o kolay başkan başvuru sizin uğurunuzla olsun da :) işte fotoğraf fotoğrafçıda 600X600 şartlara uygundu
-
arkadaşlar duydunuz löseve bağışla @crazycells başvurumuzu yapıyor
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum