DV2019 bekleme odası
-
@heleniki DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
malesef bizede çıkmadı.eşimede banada. çıkanlara hayırlı olsun.ama günlerdir konuştuğumuz kişilerin hiçbirine çıkmamış :(
Hadi ya
-
@orco34 wow süper . Tebrikler kardeşim :)))
-
@vecihi çok teşekkür ediyorum ilk defa baş vuru yaptım :))
-
Malesef bize çıkmadı
-
@Orco34 cn kaçta
-
@wargrider ben daha önce greencard denemesinden sonra 10 yıllık turist ve iş vizesi aldım. gittim de. sorun olmadı.
-
@heleniki DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
ayyyy ben daha bakamadım @tanti siz ne durumdasınız?
Likable ve ben bakmamayı tercih ediyoruz 🙂
-
Ya gerçekten anlamıyorum akil verin ya. Aylardan beri hayal kuruyoruz, evlere bakiyoruz, arabalara bakiyoruz, gidince berde yasayacagimiza bakiyoruz, saatlerce youtubedan video izliyoruz ama cikmiyor arkadas cikmiyor ya. Ben dunyada dogdum ve amerikada yasamak istiyorum, niye beni engelliyorlar ya niye ? Yani gercekten hic bu kadar dolmamistim aglamak istiyorum ciddi anlamda diyorum aglamak istiyorum.
-
Vay be gerçek olacağını hiç düşünmedim ama inşallah gönlünden geçiren herkese çıkar.Çok mutlu oldum :))
-
Cok samimi bir arkadasima da cikti... sevincten ucuyoruz
-
@air_technic 14
-
Hayırlı olsun o zaman çok iyi:)
-
@northfield DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@sharm confirmation letter da sorun var zaten. Bol "I" var numarada hepsini capital i olarak giriyorum yok kabul etmiyor yine de.
dusunebildigim ihtimaller:
- confirmation number'daki karakterleri yanlis girmek --> copy-paste yapin
- adiniz ve soyadinizin kayit esnasinda ters girilmis olmasi --> confirmation ekraninda "Entrant Name: SOYADI, ADI" seklinde yazar. Ona gore "Soyadi" yerinde ne yaziyorsa kontrol sayfasina onu girin
- dogum yilinizin kayit sirasinda yanlis girilmesi --> conformation sayfasinda ne goruyorsaniz onu girin
- kura kaydinizin Ekim ayinin ilk kisminda yapilmis olmasi (18 Ekim oncesi --> Sakladiginiz Confrmation sayfasindan basvuru yaptiginiz tarihi kontrol edin
- Herseyden eminseniz ve yine de hata aliyorsaniz, birkac gun sonra ve bir hafta sonra tekrar kontrol edin.
-
Bize çıkmadı
-
@tanti malesef :(
-
@heleniki geçmiş olsun..
-
Korkudan bakamadım hala 😀
-
@semavi DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Cok samimi bir arkadasima da cikti... sevincten ucuyoruz
@semavi TEBRIKLER ! Arkadasinin hakkinda hayirlisi olsun.
-

-
Banana cikmamis...Seneye insallah. YA DA CIKANA KADAR :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
56
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum