@hakkasan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@mexido estagfirullah ne demek. ben ege iktisat mezunuyum. dil okul icin basvurup toefl sinifina gittim ve 82 puan ile montclair state uni. de mba yaptim.Turkiye' de bir icecek firmasinin pazarlama bolumunde calistim 3 yil kadar.her zaman ilgimi cekerdi pazarlama hala da severim. ; okul olarak nyc icin cuny iyi bir secenek fiyat uygun ve guzel okul.nj icin ise rutgers ve montclair iydir diyebilirim
Öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkürler, size birkaç soru yöneltmek istiyorum;
Bazı okunduğum bilgilere göre, amerikada gitmeyi düşündüğünüz okulun bulunduğu eyaletde 1 yıl ikametgah ederseniz, okul ücretinde %50 indirim yapılıyormuş. Bu bilginin doğruluğu var mı?
Benim şimdilik orta seviye ingilizcem var. açıkçası yurtdışında bir dil okuluna gidip ilk etapta 6-7 ay sonra toefl sınavına girmeyi düşünüyorum, sizce 6,7 ay yeterli olur mu? Ayriyeten kurs seçerken nelere dikkat edilmeli.
Bir yazınızda yazlım ve bilgisayar mühendislerinin kalma olasılıkları daha yüksek demişsiniz ve diğer bölümleri tavsiye etmemişsiniz. diyelim ki ben finans veya sosyal bilimler üzerine master yaptım, staj yeri bulurken veya daha sonra staj bittikten sonra staj yaptığım yerde kalmak için veya staj bittikten sonra başka iş bulup orada kalmam için ne gibi zorluklar karşıma çıkabilir? Misal siz pazarlama üzerine master yaptıktan sonra büyük ihtimal pazarlama alanında stajınızı gerçekleştirdiniz. Hâlâ severim dediğinize göre şu anda pazarlama ile uğraşmıyorsunuz, eğitim aldığınız alandan başka alana yönelmek zor olmadı mı?