Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @dilara1424 evet sevgili dilara. Ben dün biletleme işlemini yaptırdım. İki gece önce açıkladılar.

    Chicago ist 19 22 24 26 29 june
    Washington dc ist 19 22 24 26 29 june
    Miami ist ist 22 24 26 29 june
    Las angeles ist 24 26 29 june

    Aynı şekilde istanbul ve amerika uçuşları da aynı günlerde.


  • @handuş çok sevindimm teşekkür edermm🤗


  • @ayvalik10 Hocam desteğin için çok teşekkür ederim. Epey bakındım ilgililere mail attım. bakalım dönüş bekliyoruz 🙂

    @handuş, içinde söyledi: Amerika'ya Evcil Hayvan Goturmek

    Arkadaşlar hayırlı olsun uçuşlar açıldı. 19 haziran ist Washington dc evcil hayvanımla rezervasyonum tamamlandı. Bir an önce sizde uçuşlars bilet alabilirsiniz

    Bu kesin bilgi midir gerçekten ? Ben de bilet satışını yapıyor diye biliyorum. Gerçi THY arayıp sorunca da iptal edilmediği sürece uçuş gerçekleşir cevabını veriyorlar.

    @handuş, içinde söyledi: Amerika'ya Evcil Hayvan Goturmek

    @dilara1424 evet sevgili dilara. Ben dün biletleme işlemini yaptırdım. İki gece önce açıkladılar.

    Chicago ist 19 22 24 26 29 june
    Washington dc ist 19 22 24 26 29 june
    Miami ist ist 22 24 26 29 june
    Las angeles ist 24 26 29 june

    Aynı şekilde istanbul ve amerika uçuşları da aynı günlerde.

    Edit: Oh bee çok şükür sonunda 🙂


  • @handuş bu bilgiyi nerden edindiniz? Link varsa atabilir misiniz?


  • @handuş bu uçuşlar ne yazık ki kesin değilmiş şimdi bilgisini aldım, her an uçuşunuz iptal olabilir, sadece 10 haziranda tahliye uçuşu var la'den. Amerika kanalında daha düzenli uçuşlar öngörülmüyor, eylül gibi açılacağı düşünülüyormuş.


  • @cnskck merhaba, ben düzenli uçuşlar zannetmiştim ama düzenli değilmiş. Bunlar özel uçuşmuş. Thy sisteme yüklemiş bu uçuşları sadece bu tarihlerde, acenteler bu özel tarihleri görebiliyorlarmış. Tam resmi bir açıklama yapılmamış. Ama sosyal medyada bu tarihler yer alıyor. Ben biletimi aldım. Eğer iptal edilirse yazaacagım buraya. Ama cok takipçisi olan dört beş sosyal medya hesabıyla da özel görüştüm onlar bu uçuşların özel uçuş olduğunu ve iptal edilmeyeceğini söylediler. Ben kedim için rezervasyon yaptırdım biletlerimizi aldım bakalım inşallah iptal edilmez. @dilara1424


  • @handuş inşallah bi gelin kedişinizle hayırlısıyla, ben de köpeğimi alabileyim başka bi şey istemiyorum :(( eylül de diyorlar bakalım :((


  • @handuş evet öyleymiş galiba ben de öyle okudum, inşallah olmaz bir aksilik. Yanıtınız için teşekkür ederim.


  • Rica ederim arkadaşlar aslında resmi sitelerde yayınlandı uçuşlar, size ekran görüntüsü atacaktım ama burada bulamadım nasıl ek eklenebiliyor . 19 haziranda Washington dc ge uçuş kesinleşti ama yinede bilmiyorum iptal edilebilir. Instagramınız varsa havasosyalmedya hesabını inceleyiniz orada uçuşlar yazıyor


  • @cnskck @dilara1424 @yunusduman11 arkadaşlar seferler kesinleşti. Şuanlık bir kereye sanırım mahsus olmak üzere, haziran ayı için uçuş bilgileri şu şekilde, thy nin sitesinde de yayınlandı.

    19 haziran chicago and Washington dc
    22 haziran miami
    24 haziran las angeles

    Ben 19una evcil hayvanımla rezervasyon yaptırmıştım. Uçakda iki taneye izin veriyorlar. Bir yer daha var.


  • @handuş evet ben de şimdi gördüm kesinleştiğini sizin adınıza çok çok sevindim :)) siz de mi göçmenkadınlartürkbirliğini takip ediyorsunuz ben ordan gördüm ve teyit ettim ❤


  • @handuş ben de gördüm şimdi. Teşekkür ederim.


  • @dilara1424 @cnskck rica ederim. Ben daha çok havasosyal medya platformunu takip ediyordum. Göçmen kadınlar birliğide yayınlamıştı ama onlar yayını kaldırdılar. Bazılarının biletleri iptal edilmiş. Sanırım yanlış bilgi vermekden korktular. Ama ben thy yi aradım birkaç saat önce. Uçuşda sıkıntı yok 19 haziranda uçacaksınız dediler. Sadece saati değişmişti. İnşallah sağ salim evcil hayvanlarımızla birlikte döneriz.


  • Arkadaşlar Merhaba,

    Ben de şimdi gördüm, hepimize hayırlı olsun 🙂

    Capture.PNG

    https://www.turkishairlines.com/tr-tr/duyurular/coronavirus-salgini/guncel-ucus-plani/


  • @dilara1424 dilara tekrardan merhaba, kedime dün çip takıldı fakat veteriner dediki normalde çipde kedinin sahibinin bilgileri okunuyormuş fakat türkiyede ki sistem tam faaliyete geçmemiş. Bu yüzden taktığı çipde herhangi bir bilgi yok. Bildiğin boş. Bu doğru mudur? Ve de amerikaya girdiğimizde kedinin çipine bakacaklar mı? Yoksa aşı karnesinde ki çip barkoduna mı bakacaklar biliyor musun?


  • @handuş merhaba, turkiyede takilan ciplerde dediginiz gibi sadece cip numarasi vardir. Yani evcil hayvaniniz kaybolur ya da farkli bir durumdan dolayi size ait oldugunu kanitlamak durumunda kaldiginiz zaman cip numarasi ile sizin karnenizdeki cip numarasinin uyusup uyusmadigina bakilir.
    Ayrica turkiyede takilan cip, burdaki cihazlarda okunuyor. Biz burda extra bir cip taktirmadik.


  • @cisilhayat ahh süpersin bende bunu öğrenmek istiyordum coook teşekkür ederim


  • @handuş merhaba, hayır ne yazık ki bu eksik bir bilgi ve Türkiyedeki çoğu insan çip konusundaki Durumdan haberdar olmadıklarından bulunan bir sürü çipli köpeğin sahibine ulaşılamıyor çünkü veterinerler sisteme kaydettirmiyorlar, sebep mi o kaydettirmek istedikleri sistem ücretli!
    Sırf bu yüzden veterinerimi değiştirdim ben,
    Petkimlik diye bir site var, oraya kayıt olması gerekiyor. Petkimliğin sitesinden oraya üye veterinerleri kontrol edebilirsiniz, ama zaten artık türkiyede yaşamayacağınız için bununla uğraşmanıza gerek yok, orda taktırdığınız çip burda okuyor merak etmeyin burda da bir çok çipinizi kayıt ettirebileceğiniz site var, kendiniz 19-24 $ arası bir ücretle kayıt edebiliyorsunuz, birazdab diğer arkadaşa cevap yazarken ayrıntılarınu belirteceğim, tarım ilçeden kağıt aldınız mı? Türkiyede baktılar ama amerikadan girişte sadece kuduzun tarhine baktılar o kadar


  • Microchip veterinerde takiliyor, biz kopegimiz icin $35 odedik. Size tum bilgileri veriyorlar. Websitesine girip, microchip kodunun altinda kisisel bilgilerinizi, adres ve telefonu guncelliyorsunuz. Scanner ile microchip kodunu gorebiliyorlar. Databasede kodu girdikleri zaman ise sizin guncellemis oldugunuz bilgiler cikiyor. Veterinerlerde, pet storelarda ve animal shelterlarda scanners var.


  • @dilara1424 @MySea
    Dilara öncelikle cevap için teşekkür ederim. Cuma günü uçuşum var. Tarım müdürlüğünü aradım randevu almak ve bilgi almak için, fakat gerçektem işlemlerin nasıl olduğu hakkında bir bilgileri yok çok şaşırdım. Sadece ücreti biliyorlar:) perşembe sabahdan gideceğim . nasıl belge verecekler cok merak ediyorum. Belgeyi ingilizce ve Türkçe vermeleri gerekiyor değil mi? Birkaç gün önce çipi taktırdım barkodu aşı karnesine yapıştırdılar, birde aşılarınu yaptırdım. Veterinerlikden ingilizce kedinin sağlıklı olduğunu gösteren belge almam gerekiyor mu? Sizin ilave edeceğiniz bir bilgi var mıdır?
    @MySea sizede çiple ilgili bilgi için teşekkür ederim. Ben 150 tl ödedim. Başka bir yer 300 tl demişti.tamamen veterinerden veterinere değişiyor sanırım.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

73
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum