Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2021 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.4k 1.2k 1.7m 1.0k

• Vermeyince Mabud neylesin Mahmut, 21. başvuruda da olmadı. 22. sini yapacağımı artık sanmıyorum!

• Merhabalar ds 260 formunu ne zmana kadar doldurmalıyım

• Bu ileti silindi!

• HAS NOT BEEN SELECTED.... Kazanan arkadaşlarımızı gönülden tebrik ederim, tüm süreci başarı ile tamamlayıp hayallerindeki gibi yeni hayatlarına başlamalarını dilerim.

• Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum.Has not been selected...

• @plettro, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@sahmeran tebrik ederim

teşekkürler hocam umarım sizlerde en kısa zamanda erişirsiniz bu fırsata

• @Passion Kıyafetli mi yoksa...

• @islek en yüksek 39 bin sanırım
    bu arada
    tebrik ederim hayırlı olsun forumda uzun süredir bekleyen arkadaşlarımıza çıkması bizi ayrıca sevindirdi ,sürece hakim olduğunuzu düşünmekle beraber

şu anda hiç bir işlem yapmanıza gerek yok ,Ds 260 formunu doldurmanız için baya vaktiniz var
    artık dv 2021 loto aşamaları başlığından işlemlerinize devam edebilirsiniz:backhand_index_pointing_down_light_skin_tone:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/3422/dv2021-2021-green-card-lotosu-asamalari/2?page=1

İlk işlem olarak sürecinize katkı vermesi ve sorularınıza daha net ve doğru cevap alabilmek için lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın,aşağıda bunu nasıl yapabileceğiniz anlatılıyor,lütfen aşağıdaki konu başlığının ilk iletisini dikkatlice okuyun
    :backhand_index_pointing_down_light_skin_tone:

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1591463245075

• @ÜZEYİR-KOŞULAN tebrik ederim, hayırlı olsun
    şu anda hiç bir işlem yapmanıza gerek yok ,Ds 260 formunu doldurmanız için baya vaktiniz var
    artık dv 2021 loto aşamaları başlığından işlemlerinize devam edebilirsiniz:backhand_index_pointing_down_light_skin_tone:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/3422/dv2021-2021-green-card-lotosu-asamalari/2?page=1

İlk işlem olarak sürecinize katkı vermesi ve sorularınıza daha net ve doğru cevap alabilmek için lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın,aşağıda bunu nasıl yapabileceğiniz anlatılıyor,lütfen aşağıdaki konu başlığının ilk iletisini dikkatlice okuyun
    :backhand_index_pointing_down_light_skin_tone:

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1591463245075

ayrıca yeşilkartforum discord sunucumuzdan sesli sorularınıza cevap bulabilirsiniz

https://discord.gg/ycaQ5z

• yine "has not been selected" her daim!
    feryat figan kalbim.
    zehir olur başka hayallere
    kalmaz ki mecalim...

• kazananlara bol şanslar

kazanmayanlara Neşat Ertaş Baba https://www.youtube.com/watch?v=haibIAXpkz8

• Herkese selamlar,
    Türkiye'dekilere iyi geceler, Amerika'dakilere good afternoon diliyorum :)
    4 aydır her gün her dakika takip ettiğim bu forumda emeği geçenlere öncelikle teşekkür ederim.
    4 ay önce totem olarak buraya ilk mesajımın KAZANDIM olması için hiçbişey yazmama kararı aldım zorda olsa kendimi tuttum :)
    Fakat kısmet değilmiş HAS NOT BEEN SELECTED yazısını gördük istemeden de olsa :) Artık önümüzdeki maçlara bakıcaz dv olmazsa başka yollar deneyeceğiz.
    20 gün sonra askere gideceğim için bi 6 ay kadar yine olmayacağım ama burayı çok fazla sevdim her konuyu tek tek okudum ve bundan aşırı keyif aldım.
    Kazananları canı gönülden tebrik ederim umarım kazasız belasız süreci tamamlarsınız. Yavaştan 2022 bekleme odasına kaydımızı yaptıralım biz :)

• @İrem-Özbey, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@Passion Kıyafetli mi yoksa...

Ay bilmiyorum o anki sevinç ve şokla ne yaparsam artık... 😂

• Herkesin hakkında hayırlısı olsun çıktıktan sonra üye olduk bizde case 22binlerde,

• merhaba birşey soracağım ama ama lütfen kızmayın.kazandım fakat ben başvuru yaparken yazdığım e-mail adresimi unuttum. adım ve soyadımla olan e-mail adresiyle başvuru yaptım fakat birinin sonunda iki harf var hatırlamıyorum hangisi ds-260 formunda başvuru yaparken sıkıntı çıkarmı acaba

• Kazanan bütün forumdaşlara tebrikler, yeni hayatınızda başarılar. Bana vazife değil ama @sahmeran ve @sivasredlabel bu paylaşımları burada https://yesilkartforum.com/forum/topic/3422/dv2021-2021-green-card-lotosu-asamalari/53 yapmanız sizin daha faydanıza. Bu da bu başlığa veda post um olsun, dv2022 odasına beklerim...

• ⭐⭐

@sahmeran, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

merhaba birşey soracağım ama ama lütfen kızmayın.kazandım fakat ben başvuru yaparken yazdığım e-mail adresimi unuttum. adım ve soyadımla olan e-mail adresiyle başvuru yaptım fakat birinin sonunda iki harf var hatırlamıyorum hangisi ds-260 formunda başvuru yaparken sıkıntı çıkarmı acaba

Hayir farkli email verebilirsiniz sart degil basvuru sirasindaki adresi vermeniz

• artık şansa bırakmaktan vazgeçtim bu forumda turist olarak gidenlerin paylaşımlarını yaptığı bölüm varmı acaba

• Selamlar Herkese,

2 3 yıldır forumu ara ara takip ediyorum ve 3.kez başvurdum ama çıkmadı.
    Ancak benim zorlamalarım sonucu hatta benım basvurumla 7 yıllık kız arkadasıma cıktı :)
    Forumdaki çoğu arkadaşım gibi ben de bana asla çıkmayacağını düşünen 2 kez turist vizesi reddi yiyen ve bir şekilde kaçmanın planlarını yapan biriydim.Bana yine çıkmadı gerçi :) Ama bir şans doğdu yine de kız arkadaşımın sayesinde.
    Onumuzdekı yaz evlenmeyı dusunuyorduk ama sanırım düğün tarıhını en azından nıkah tarıhını öne çekip beraber başlayacağız sürece.
    CASE NUMBER 2021EU00000XXX.

Forumda çoğu şeyi okudum ve konulara az çok hakimim.
    Sadece tecrübeli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.

1. DS260 Formunu bugünden itibaren ilgili site üzerinden doldurabiliyor muyuz ? Yoksa formu doldurmanın bir başlangıç zamanı var mıdır ?
    2. Diyelimki kız arkadaşım formu doldurdu, en erken ekim-kasım aylarında vize görüşmesine çağırılacaktır diye düşünüyorum.Peki bu durumda biz mülakat öncesinde mesela ekimde evlensek, ds260 formunu güncellesek, KCC'ye tekrar belgeleri göndermek gibi konuları yani süreci en başından tekrardan başlatmış mı olacağız ? Bu durumda vize görüşme tarihimiz mart nisana mı uzar yoksa yine kısa sürede örneğin kasım ayının ilk haftası gibi çağırılır mıyız ? Ya da hiç çağırılmama ihtimalimiz de var mı ?

3.Siz tecrübeli ve forumun gediklisi olmuş arkadaşlar benim yerimde olsanız ne yapardınız ? :)
    Benim açıkçası kız arkadaşım talihli olmasaydı Temmuz gibi evlenme teklifi, Ağustos'ta aile ile tanışma ve Eylül'de isteme nişan diye bir planım vardı.Ekim ayında da nikah yapsak ve DS260 Formunu Ekim gibi göndersek tahmini ne zaman çağırırlar ?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
    Bir gün inşallah hepimiz hakettiğimiz ve hayal ettiğimiz hayatları yaşayabiliriz.

• Sormak İstediğim İki Soru Var ;
    Birincisi , Acaba Fotoğraf Koşullarindan Sadece Bir Tanesi Bile Sağlanmamişsa (Gölge Vs Basit Birşey Olsa Dahi) "Has Been Not Selected" Olmasinin Yani Seçilmeme Sebebi Olabilir Mi ? Yoksa Öyle Bir Durumda Farkli Bir Yazimi Geliyor ?
    İkincisi , Gitmeyenler Hakkini Kullanmayanlar Vs Oldukça Ya Da Başka Sebeplerle Hala Loto Durumumuzun Değişme Olasiliği Var Midir ?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

20

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k