DV2022 Bekleme Odası
-
Ağlayıp geldim aslında ağlanacak kadar kafaya takılmaması lazım fakat son 2-3 gün çok stres yapmıştım. 1 yıl bakalım nasıl geçecek, yeni göçmenlik yasasıda yayınlanacak diyorlar kısa süre sonra bir bilgisi olan var mı? Umarım olumsuz şeyler yayınlanmaz.
-
@TughanTug, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Yahya-Öztürk o benim için imkansız. Bazen keşke öyle bir imkan olsa da employment based alsam diyorum :)
Neden imkansız, mesleğiniz nedir? Paylaşmak isterseniz tabi.
-
Selamlar 3. Başvuru
-
whatsapptan kime çıkmış @haymatlos_
-
@historian ağlamaya gerek yok hepimizin morali bozuk üzücü trump diyor da yasayı yasayla değiştirmesi lazım o da şimdi öncelik değil seçimi düşünüyor oyları düşüyor konuşur boş boş o kadar
-
@bidünya serhan isminde arkadaşın eşine
-
@haymatlos_ hayırlı uğurlu olsun forumda değil mi
-
@Yahya-Öztürk Avukatım ben. Cins bizim meslek...
-
@bidünya nickini hatırlamıyorum case 500 lermiş
-
@TughanTug seviyorsanız her meslek güzeldir o ayrı mevzu ama global çalışma şartları olmaması üzücü tabi.
-
@haymatlos_, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
r isteyen
aynen üniversitede bir arkadaşa çıkmıştı sağlık kontrol mülakat hepsini tamamladı amerikaya gitmedi o gün çok önemsememiştim ama şimdi deliriyorum
-

Arkadaslarim diyorki neden bu kadar cok istiyorsun gitmeyi...Memlekketen sogudum diyorum kiziyorlar..
Şimdin sizlerle birsey paylascagim..BMW 5.20 BAYIDEN aldigim fiyat 546 bin lira ..fiyat listesini aldim arabanin netbfiyati 177 binlira ..Yani bunu BMW yapiyor uretiyor gemiye koyup turkiyeye gonderiyor..bayi araci kazaniyor arabanin fiyati halen 177 isin icine devlet giriyor fiyat okuyor 546 milyar..sonrada gelden yasa.. -
@Sercinyo insan bunları duyunca da kızıyor
-
@Yahya-Öztürk Aynen öyle. Bir yazılımcı bir mühendis gibi iş teklifi aldım gittim olmuyor o can sıkıcı. Green Card çıksaydı New York veya California'da direkt baro sınavlarına girip avukatlık yapabiliyordum. :)
-
@historian Seçimlerden önce yasa değişikliği olmaz. Zaten Trump tekrar seçilirse sadece ABD değil dünya belirsizliğe sürüklenir. Çin ile sürtüşmeler çatışmaya bile dönüşebilir. Green Card iptal etmek için elinden geleni yapacaktır yine ülke içerisinde elbette. Göreceğiz
-
@serdal, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Arkadaslarim diyorki neden bu kadar cok istiyorsun gitmeyi...Memlekketen sogudum diyorum kiziyorlar..
Şimdin sizlerle birsey paylascagim..BMW 5.20 BAYIDEN aldigim fiyat 546 bin lira ..fiyat listesini aldim arabanin netbfiyati 177 binlira ..Yani bunu BMW yapiyor uretiyor gemiye koyup turkiyeye gonderiyor..bayi araci kazaniyor arabanin fiyati halen 177 isin icine devlet giriyor fiyat okuyor 546 milyar..sonrada gelden yasa..eğer bu videoya bakmadıysanız bakmanızı tavsiye ederim. herşeyi anlatıyor
-
arkadaslar benim bi sorum olucak ben 10 senedir Cinde yasiyorum dolayisiyla basvurumu cinden yaptim
soyleki bildigim kadariyla Turkiye avrupa kotasindan girdigi icin confirmation number lar EU harfleriyle basliyo
cok uzerine dusunmemistim ama benim confirmation number 20216OPT.....soyle bisey
ilgimi cekti EU baslangici herkes icin gecerli degil mi ? -
@TughanTug ne kadar zor ve uzun olursa olsun vazgeçmek yok, baro sınavlarını geçmeniz yeterli oluyor mu yoksa Amerikan hukuku farklı olduğu için eğitim almanız gerekiyor mu?
-
@Ahmet-Arslan-0 Eu ile başlamıyor o Case number bahsettiğiniz kazanma durumunda size verilen. Herkesin ki sizinki gibi yani.
-
@Ahmet-Arslan-0 @crazycells çin zaten katılmıyor sizde avrupa olmadığına göre istisnai bir şekilde olunca herhalde opt çıkıyor hiç görmemiştim öyle hep as görünce forumda
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum