Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

whatsapptan kime çıkmış @haymatlos_

• ⭐⭐

@historian ağlamaya gerek yok hepimizin morali bozuk üzücü trump diyor da yasayı yasayla değiştirmesi lazım o da şimdi öncelik değil seçimi düşünüyor oyları düşüyor konuşur boş boş o kadar

• ⭐⭐

@bidünya serhan isminde arkadaşın eşine

• ⭐⭐⭐

@haymatlos_ hayırlı uğurlu olsun forumda değil mi

• @Yahya-Öztürk Avukatım ben. Cins bizim meslek...

• ⭐⭐

@bidünya nickini hatırlamıyorum case 500 lermiş

• @TughanTug seviyorsanız her meslek güzeldir o ayrı mevzu ama global çalışma şartları olmaması üzücü tabi.

• @haymatlos_, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

r isteyen

aynen üniversitede bir arkadaşa çıkmıştı sağlık kontrol mülakat hepsini tamamladı amerikaya gitmedi o gün çok önemsememiştim ama şimdi deliriyorum

• 20200606_231907.jpg

Arkadaslarim diyorki neden bu kadar cok istiyorsun gitmeyi...Memlekketen sogudum diyorum kiziyorlar..
    Şimdin sizlerle birsey paylascagim..BMW 5.20 BAYIDEN aldigim fiyat 546 bin lira ..fiyat listesini aldim arabanin netbfiyati 177 binlira ..Yani bunu BMW yapiyor uretiyor gemiye koyup turkiyeye gonderiyor..bayi araci kazaniyor arabanin fiyati halen 177 isin icine devlet giriyor fiyat okuyor 546 milyar..sonrada gelden yasa..

• ⭐⭐

@Sercinyo insan bunları duyunca da kızıyor

• @Yahya-Öztürk Aynen öyle. Bir yazılımcı bir mühendis gibi iş teklifi aldım gittim olmuyor o can sıkıcı. Green Card çıksaydı New York veya California'da direkt baro sınavlarına girip avukatlık yapabiliyordum. 🙂

• @historian Seçimlerden önce yasa değişikliği olmaz. Zaten Trump tekrar seçilirse sadece ABD değil dünya belirsizliğe sürüklenir. Çin ile sürtüşmeler çatışmaya bile dönüşebilir. Green Card iptal etmek için elinden geleni yapacaktır yine ülke içerisinde elbette. Göreceğiz

• ⭐⭐⭐

@serdal, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

20200606_231907.jpg

Arkadaslarim diyorki neden bu kadar cok istiyorsun gitmeyi...Memlekketen sogudum diyorum kiziyorlar..
    Şimdin sizlerle birsey paylascagim..BMW 5.20 BAYIDEN aldigim fiyat 546 bin lira ..fiyat listesini aldim arabanin netbfiyati 177 binlira ..Yani bunu BMW yapiyor uretiyor gemiye koyup turkiyeye gonderiyor..bayi araci kazaniyor arabanin fiyati halen 177 isin icine devlet giriyor fiyat okuyor 546 milyar..sonrada gelden yasa..

eğer bu videoya bakmadıysanız bakmanızı tavsiye ederim. herşeyi anlatıyor

• arkadaslar benim bi sorum olucak ben 10 senedir Cinde yasiyorum dolayisiyla basvurumu cinden yaptim
    soyleki bildigim kadariyla Turkiye avrupa kotasindan girdigi icin confirmation number lar EU harfleriyle basliyo
    cok uzerine dusunmemistim ama benim confirmation number 20216OPT.....soyle bisey
    ilgimi cekti EU baslangici herkes icin gecerli degil mi ?

• @TughanTug ne kadar zor ve uzun olursa olsun vazgeçmek yok, baro sınavlarını geçmeniz yeterli oluyor mu yoksa Amerikan hukuku farklı olduğu için eğitim almanız gerekiyor mu?

• @Ahmet-Arslan-0 Eu ile başlamıyor o Case number bahsettiğiniz kazanma durumunda size verilen. Herkesin ki sizinki gibi yani.

• ⭐⭐

@Ahmet-Arslan-0 @crazycells çin zaten katılmıyor sizde avrupa olmadığına göre istisnai bir şekilde olunca herhalde opt çıkıyor hiç görmemiştim öyle hep as görünce forumda

• hee anladim sagolun tesekkur ederim

• @Ahmet-Arslan-0 case numberlar söylediğiniz mantıkla başlıyor, confirmation numberlar dvyılı+rastgele oluşuyor

• Bu forum sayesinde çok şey öğrendim Amerika'yla ilgili. Hepinize teşekkür ederim. Bu yıl totem yapmıştım, birçok kişi forumdaki üyelere çıkmıyor, çıktıktan sonra foruma üye oluyorlar dediğinden pek yazmamıştım ama uzun süredir -belki de 1-2 yıl kadar- forumu sürekli takip ediyordum. Artık ben de aktif olacağım elimden geldiğince. Şans bu yıl yüzüme gülmedi, başka yollarla nasıl gidilir onu da bilmiyorum ama araştırıyorum. Herkesin gönlünce olsun

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

132

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |