DV2021 Bekleme Odası
-
kazanan arkadaşları gönülden tebrik ediyorum , başarılar diliyorum
-
Yine çıkmadı , üstümde bi huzursuzluk atamadığım bir mutsuzluk var bu duyguyu yaşamaktan bıktım 3 oldu
-
@MKV çok tşk. ederim darısı size inşallah
-
@ersin2913, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Kesin çıkacak diye patronlarda atar yaptım...gidiyimde arayı düzelteyim bari
arayi duzeltin :)
vize basili pasaport elinize gecene kadar boyle atarlar yapmamalisiniz :)
-
Eşim ve bana da çıkmadı... Toplamda 5 kişi başvuru yapmıştık hiçbirimize çıkmadı...
-
@ByDoski, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Selam millet. Kazananlara tebrik ederim. 2021 cekilis sonucuna bakayim derken bu mesaj bana geldi ne demek istiyor? 🤔
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.
Please verify that you have entered all informationSeneye tekrar gel diyor..
-
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Ben 2022 bekleme odasına doğru geçiyorum. Çıkan herkese allah yolunuzu açık etsin inşallah diyorum :)
-
Kazanan arkadaşlara tebrikler. Bir an önce kurtulmanız dileğiyle
-
Merhaba arkadaşlar Eşim adına başvurumuz onaylandı.case number 36 binlerde hayırlısı inşallah
-
merhabalar çevremde 7 kişiye başvuru yaptık 5 ine çıkmadı. yeni talihlilere başarılar dilerim. sabırlı olmanız gereken bir süreç başlıyor. Allah kolaylık versin :) Bol şanslar herkese.
-
Kazanan arkadaşların tamamının gidebilmesini isterdim ama lakin kazanıpta gidememek var. Ben bu oranın yüksek olduğunu düşünüyorum yani kazanıp ta gidemeyeceklerin çoğuna çıktı diyebilirim.
-
Tüm kazanan arkadaşları gönülden tebrik ediyorum.Allah tamamına erdirsin. @Final-Approach senin kazanmanada ayrıca sevindim.
-
@Yavuz-Özyaman Hayırlı olsun
-
biz de nasibimizi aldık seneye inşallah
kazananları tebrik ederim -
@Yavuz-Özyaman tebrikler
-
@Final-Approach
Tebrik ederim herşey gönlünüzce olsun... -
Cesaretimi topladım siteye girdim fakat last/family name kısmına tıklanmıyor.
Bu bir işaret mi😳
Heyecandan infilak edeceğim -
Dv2022 Bekleme odasına geçebiliriz artık...
-
@Final-Approach Tebrik ederim, hayırlı olsun
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum