DV2021 Bekleme Odası
-
Biraz yürüyüş yapayım dedim yüreyemedim resmen, çevremden insanlar geçip gidiyor ama ben ruh gibiyim😞
-
Yaklasık 15 gün icinde son finallerimi de verip mezun olacağım. Her sekilde yeni bir hayata baslayacagım. Ya burada, ya orada. Öğrenmek için son 15 dakika... Umarım hepimizin hakkında hayırlısı olur 🙏🏻
-
@crazycells giremezsek çok şeyetmeyiz tabi :)
-
Forum ahalisinin bu sene en yuksek oranda secilmesi dilegi ile, herkese bol sanslar :)
-
masaüstünü açtım birazdan F5 yapmaya başlarım, hayırlısı bakalım.
-
Kentucky'de trafoya kedi kacmis, elektrikler kesilmis...Bugun aciklamayacaklarmis😎
-
@haymatlos_, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@crazycells giremezsek çok şeyetmeyiz tabi :)
ilk birkac saat zor sey ederiz zaten :)
-
umarım şuan burada olan herkese çıkar... herkese iyi şanslar.
-
@network, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@crazycells forum hosting uzerine kurdunuz yoxsa VPS və ya dedicated
upgrade ettiklerine gore amazon , azure gibi sitelerden almislar.
-
@FreeWoRLD, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Forum ahalisinin bu sene en yuksek oranda secilmesi dilegi ile, herkese bol sanslar :)
Ağzından bal damlıyor. 🙏
-
@nazli-karatay, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@fetihy, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@nazli-karatay, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Arkadaşlar ds260 da istenecek pasaport numaraları hakkında yanlış bilgilendirme var gibi... Mesela ben eşimle pasaport çıkardım ve ayrı ayrı başvurduk. 2 çocuk var, onlar çekilişe başvurmadığı için pasaportları da yok doğal olarak... Çocukların ds 260 doldurma aşamasında pasaportu olmak zorunda değil diye biliyorum... Dolayısı ile çocukların pasaport bilgileri ds260 da istenme-mesi lazım... Çocuklara pasaport vize mülakatında gerekmiyor muydu? Lütfen konuya hakim birisi, mesela sayın crazzycells cevaplarsa emin oluruz gibi :))
siz veya eşinizden biriniz eğer çekilişi kazanırsa DS-260 formunu doldururken çocuklarınıza da pasaport çıkaracaksınız . vize için mülakata girerken AİS kaydında çocuklarınızın da pasaport bilgilerini kayıt etmeniz gerekiyor bilginize
Hoppalaaaaaa !!! Emin misin gardaşım? Bak emin değilsen lütfen emin değilim falan de lütfen :((
Tabii ki de biz geçen ay çıkarttık, yani neden bu kadar şaşırdınız ki Amerika'ya giderken çocuklara pasaport istemiyorlar mı sanki
-
evet şampiyonlar ligi sahaya çıkma müziğini açtım şuan :D
-

-
Biliyorum sonuç değişmeyecek ama hemen bakmayacağım :)
-
Son 10 dk haydi hayırlısı :)
-
As as as as Bayrakları 😁
-
inşallah forum çökmez ya :D hoşuma gidiyor beklerken insanların yazışmalarını izlemek
-
Forum sağdan sayyyyy 😂
-
@Hyller hep birlikte
-
Herkese bol sans! Umarim forumdaslarin hepsi secilir!!!😀
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum