DV2019 bekleme odası
-
authenticatorun yarısına gelip durdu bu sefer de. :D tovbe ya
-
yani bunu demek istemezdim ama 1 kişi bile çıksa yüksektir demiştim 1 kişi bile çıkmadı
-
Arkadaslar,
Onceki bi yanitimda bahsettiyim gibi forumdan hickimseye veya en iyi 1 kisiye cikacak dedigimde belki icten kabullenmek istemediniz ama bu 8 senelik deneyimle gelen bir sozdu ve yine sasirtmadi. Bu arada kendimde dahil 6 kisiye basvuru yaptim, kimseye cikmadi maalesef.
Saglik olsun, artik diger yollara odaklanacagiz.
-
@nuhkan34 20195ZQ4JX60XPT7 numaran yanlış, bilgin olsun
-
HAS NOT BEEN SELECTED YAAA😢
-
gene cıkmadı, lanet olsun bıktım ya.
-
Yine has not been selected...
-
GEÇMİŞ OLSUN BANA ÇIKMADI SOĞUK SU İÇTİM
-
@mtncnr ) -
@mtncnr DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Neden yanlış? Bilmediğim için soruyorum.
-
hala giremiyorum .....
-
Elin Şeyma subaşısı haftalik miamiye gider gelir biz de Green Card sonuçlarıyla hüsrana uğrarız maalesef hayat adil değil arkadaşlar
-
Bende 4 gunlugunel londraya gittim 2 gun once geldim ))))))
-
@hunturk35 DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
"Please review the Confirmation Number" mesaj veriyo site. Bu sene başvurular iptal edilip yaniden yapılmaası istendi. Muhtemelen seninki ilk başvuru.
-
Daha bakmadım bakan varmı
-
5 arkadaşımın sonucuna baktım. 5 de 0...
-
numaranız yanlış. tekrar verirseniz bakarım
-
Teşekkürler bilgilendirme için. @mtncnr
-
yok mu kazanan arkadaslar. okadar mi kotu durum
-
@hunturk35 DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
confirmation numarasini copy-paste yapin, bir sifir ve O harfi karismasin..
kayit sirasinda adiniz ve soyadinizi ters girmis olabilirsiniz.. kayit basarili denilen ekran ciktisini aldiysanniz kontrol edin.Entrant Name: SOYADI, ADI
seklinde olmasi gerekiyor normalde..
Bu arada, sizin bilgileriniz girildiginde su hatayi veriyor (bundan sonra bu tur bilgilerinizi halka acik ortamlarda paylasmamanizi oneririm) :
Warning: The information entered is not valid.
Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page, including punctuation.
Several characters are often confused:
0 = zero, O = letter 'O', 1 = one, I = letter 'I' (like 'Ice'), 5 = five, S = letter 'S', 6 = six, G = letter 'G', 8 = eight, B = letter 'B'
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum