DV2021 Bekleme Odası
-
@inxtria heralde ben kendimi yanlış anlattım 😀 kesinlikle gidip olmazsa dönerim niyetiyle gitmeyeceğim. Üzerimde baskı oluşturmamak için en kötü senaryo bir uçak biletine bakar diyorum. Benim için ilk seneyi atlatan artık orada kalabilir ki çok büyük sorun olmadıktan sonra gezmek için bile dönmem.
-
@Austintx Hı hı inandık 🙃
-
Arkadaşlar merhaba. Green card çıktıktan sonra evlensek. Eşimizide bundan yararlandırabilir miyiz?
-
İlk başvurum bakalım :) Geçen sene araştırdım ama çok bilgi kirliliği vardı sonra tarihi kaçırdıktan sonra burayı keşfettim. Gerçekten çok yararlı bir topluluk, emek eden herkesin eline sağlık.
Umarım istediğiniz gibi olur her şey.. -
@FreeMen totem yapiyorum valla bakmicam
-
Geçmiyor zaman, gel artık 19.00 😊
-
@doganomer Evet
-
arkadaşlar yıllardır başvuruyorum, bu sene inşallah çıkar, çok istiyorum ama çıkmıyor
-
@Austintx, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@FreeMen totem yapiyorum valla bakmicam
Kimisi kazandım kimisi kazanmadım derken sen nasıl bekleyeceksin bir köşede :)
Çelik irade lazım bu dediğin için :) -
Kazanan olursa kimlər nereye gitmeyi planliyo
-
@USA, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
arkadaşlar yıllardır başvuruyorum, bu sene inşallah çıkar, çok istiyorum ama çıkmıyor
Hayırlısıysa çıksın diye düşünün bence..
Vardır herşeyde bir hayır.. Ne zaman doğru zamansa o zaman çıkacaktır. -
@umutaga "Unutmustum 1 hafta sonra kontrol ettim. Bi baktim kazanmisim" diyen cok duydum :)
Bu kadar bekledim hatta 1 ay da fazla bekeledik hepimiz. 1 gun daha beklerim. Hem buradan kimlere ciktigini takip etmek oyalar beni :) -
F5 tuşu bozulmaz umarım klavyede bugün :face_with_tears_of_joy:
-
Çok az kaldı ✈✈✈✈
-
@Austintx, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@umutaga "Unutmustum 1 hafta sonra kontrol ettim. Bi baktim kazanmisim" diyen cok duydum :)
Bu kadar bekledim hatta 1 ay da fazla bekeledik hepimiz. 1 gun daha beklerim. Hem buradan kimlere ciktigini takip etmek oyalar beni :)Bir yerlerde sonucumun görünür oldugunu bilmek ayrı... :) bu durumda ben bekleyemem şahsen :)
-
@serdal :) gül gül öldüm ya :)
-
gece yarısına kadar ogrenebılıcekmıyız acaba muhtemel sıte yıne kıtlenıcek
-
Küt küt atıyor kalbim 🙈
-
DV2022 Bekleme Odası ne zaman açılıyor :)
-
Has been selected yazısını bu forumda gitmek isteyen herkes görür inşallah
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum